Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

12.09.21|11:05

Φίλιππος Κοτσαύτης Φίλιππος Κοτσαύτης

Ημέρα για γκολ και combo

ημέρα-για-γκολ-και-combo-24274

ΑΕΚ – Ιωνικός στο ΟΑΚΑ, ιδιαίτερο παιχνίδι από πολλές απόψεις. Γκραν φαβορί του 1.20 ο «Δικέφαλος», που μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Βέλεζ στο Κόνφερενς Λιγκ, πάλεψε να κρατηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό μέσω φιλικών: 2-0 τον Απόλλωνα, 1-0 τη Λαμία, 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης, 3-4 από τον Βόλο. Ο νεοφώτιστος Ιωνικός έδειξε στα δικά του ματς προετοιμασίας ότι χρειάζεται αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Οπως συμβαίνει συνήθως σε ομάδες που έρχονται από τη Β’ Εθνική, οι Νικαιώτες άλλαξαν σχεδόν όλο το ρόστερ τους: 16 ήρθαν, 20 έφυγαν. Η διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο ομάδων είναι δεδομένη, προτίθεμαι ωστόσο να ρισκάρω στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι φιλοξενούμενοι, παίζοντας το 4.50 του 1+G/G.

[pamestoixima_desktop keimeno_etaireias=”Μια προσφορά* σε περιμένει στο Pamestoixima.gr!” width=”50%”]

Μπορεί η Ατλέτικο να ισοφάρισε τη Βιγιαρεάλ με ένα αυτογκόλ-blooper στο 94’, αλλά ένα 3-0 ή 3-1 θα ήταν πιο αντιπροσωπευτικό από το τελικό 2-2. Η ομάδα του Σιμεόνε πραγματοποίησε κυριαρχική εμφάνιση, ήταν πολύ επιθετική και μπήκε μόνη της σε μπελάδες, δεχόμενη δύο γκολ σε ισάριθμες τελικές των αντιπάλων. Ηταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τους πρωταθλητές, μετά το 2-1 στο Βίγκο επί της Θέλτα και το 1-0 στη Μαδρίτη κόντρα στην Ελτσε. Η επιστροφή του «ασώτου» Γκριζμάν προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ και μάλιστα ο Γάλλος είναι πιθανό να χριστεί άμεσα βασικός, με τους Κορέα και Σουάρες να δίνονται αμφίβολοι. Η Εσπανιόλ ακόμα δεν έχει βρει δίχτυα: 0-0 στην έδρα της Οσασούνα, 0-0 εντός με τη Βιγιαρεάλ και ήττα 1-0 από τη Μαγιόρκα, σε ματς όπου κατέγραψε μόλις 0.30 xG. Βάσει των όσων έχουν παρουσιάσει ως τώρα οι δύο ομάδες και της εν γένει δυναμικής τους, το 2.00 στο διπλό είναι μια λογική απόδοση: σε combo με το αναμενόμενο Under 3,5 ανεβαίνει στο 2.40.

Λέγαμε για την Οσασούνα ότι τα μηδέν γκολ στα δύο πρώτα ματς ήταν ένας πλασματικός απολογισμός, πήγε κι έβαλε 3 στην Κάντιθ για να πανηγυρίσει το διπλό στις καθυστερήσεις. Η ομάδα της Παμπλόνα είχε 2.58 xG τη δεύτερη αγωνιστική με τη Θέλτα, 2.28 xG στην Κάντιθ και υποδέχεται μία εξίσου παραγωγική σε φάσεις, ως τώρα, Βαλένθια. Και για τις «νυχτερίδες» έχουμε μιλήσει. Ο Μπορδαλάς έχει φέρει θετική αύρα, η Βαλένθια μάχεται σε κάθε ματς και έχει σκοράρει και στα τρία: 1-0 με 10 παίκτες για 70 λεπτά τη Χετάφε (1.58 xG), 1-1 στη Γρανάδα (1.50 xG) και πανεύκολο 3-0 επί της Αλαβές (2.34 xG), πριν τη διακοπή των Εθνικών. Το G/G είναι η επιλογή μου εδώ, από τη στιγμή που το συγκεκριμένο ενδεχόμενο προσφέρεται σε απόδοση άνω του 1.85.

Extreme September στο Pamestoixima.gr: Επιστροφή χρημάτων ΟΛΟ τον μήνα!

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip