Υποδέχτηκε τη Χόφενχαϊμ και ήρθε ισόπαλη με 1-1 εναντίον της την περασμένη αγωνιστική. Προηγήθηκε από στατική φάση στο 11’, είχε αρκετή ασφάλεια αμυντικά και ήταν σταθερά πιο κοντά στο να σημειώσει δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε ούτε σε πέναλτι (75’). Ετσι, η τιμωρία της ήρθε σε στατική φάση στο 90+2’.
Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη νίκη στο Ντίσελντορφ, συμπλήρωσε αήττητο τεσσάρων παιχνιδιών (2-2-0) στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής σταθερή στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, σε μεγαλύτερη απόσταση έξι βαθμών πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου και μόνο ισόβαθμα υπέρτερη της πέμπτης Λέβερκουζεν για το τελευταίο εισιτήριο προς το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Εχει βεβαίως, και το εξ αναβολής παιχνίδι με την Κολωνία στις 11 Μαρτίου.
Η σκέψη που κάναμε βλέποντας το παιχνίδι είναι λίγο χαζή. Σκεφτήκαμε μήπως και δεν της κάνει καλό το ότι δίνει μόνο ένα παιχνίδι ανά εβδομάδα. Χαζό, το ξέρουμε, διότι θεωρητικά μπορεί να εμφανίζεται φρέσκια, αλλά μας πέρασε από το μυαλό. Αν θα έχει βάση, θα το μάθουμε στη συνέχεια. Για την ώρα μένουμε σταθεροί στη θέση μας ότι θα είναι μεγάλη αυτοκτονία της αν δεν βρεθεί στην τελική τετράδα στο τέλος του πρωταθλήματος.
Θυμίζουμε επίσης, ότι το άσχημο συνήθειο του να δέχεται γκολ στο τέλος των παιχνιδιών της το έχει από την αρχή της σεζόν η Γκλάντμπαχ. Πριν από τη Χόφενχαϊμ ήταν η Λειψία που την ισοφάρισε στο 89′, παλαιότερα ήταν η Μπασάκσεχιρ που την έστειλε εκτός Γιουρόπα Λιγκ στο 90+1′, μετά ήρθε γκολ ήττας από τη Βόλφσμπουργκ στο 90+1′. Δεν ξεχνάμε ότι και η ίδια έχει πετύχει νικηφότερα τέρματα στο τέλος οπότε μάλλον πιο σωστό είναι να την καθιερώσουμε ως ομάδα που οι… καθυστερήσεις των παιχνιδιών της έχουν ζουμί.
Απολογιστικά, σε έντεκα εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα της είναι αρκετά πιο εύκολο να βρεθεί σε θέση βολής και να σκοράρει απ’ ότι όταν βρίσκει απέναντί της ομάδες που θα παίξουν δυναμικά και αμυντικά εναντίον της. Αμυντικά εκ νέου δέχεται αρκετές απειλές όταν η αντίπαλος… ασχολείται με την επίθεσή της.