Υποδέχτηκε την Κίκερς Βίρτσμπουργκ και τη νίκησε με 2-0 την περασμένη αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία. Είχε μόνιμα την πρωτοβουλία απέναντι σε αποδεκατισμένη αντίπαλο, αλλά ελάχιστα απείλησε στο πρώτο 45λεπτο. Από μακρινό σουτ στο 55′ βρήκε τη λύση και σκόραρε. Διατήρησε τον έλεγχο, δεν απειλήθηκε, μόλις στο 90+4′ μπόρεσε να βρει ξανά ακρίβεια επιθετικά.
Η ομάδα του Μάρκους Ανφανγκ έφτασε σε δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα αλλά οι πάμπολλες απουσίες που είχε η αντίπαλος της δεν προσφέρουν συμπεράσματα. Διατηρούμε συνεπώς, ως σχόλιο για αυτήν πως εδώ και οκτώ αγωνιστικές τα παιχνίδια της κρίνονται στο… στρίψιμο του νομίσματος. Ανάλογα με τα επιθετικά κέφια της.
Η αμυντική εικόνα της είναι αρνητική. Ακόμα και σε παιχνίδια που επιχείρησε να παίξει προσεκτικά, κάτι θα κάνει (γκάφα, λάθος, κάτι) και θα δεχτεί τέρμα (ή τέρματα). Το μηδέν το κράτησε μόνο στο Φιρτ, με την Κίκερς Βίρτσμπουργκ και με την Αϊντραχτ Μπράουνσβαϊχ. Το τελευταία δύο δεν μετράνε.
Τις επιθετικές αρετές της τις γνωρίζουμε από την αρχή του πρωταθλήματος, αλλά δεν ξεχνάμε και τα τρία παιχνίδια (Αμβούργο, Πάντερμπορν, Αουε) στα οποία ελάχιστα άρεσε δημιουργικά, ούτε το «μηδέν» ενεργητικό που είχε μετρήσει και απέναντι στην κλειστή άμυνα της Γιάν Ρέγκενσμπουργκ.
Είναι ομάδα που μπορεί να μας προσφέρει γκολ, αλλά πρέπει να έχει και η αντίπαλός της προβλήματα προκειμένου να συμβεί αυτό. Μόνο στα παιχνίδια στο Φιρτ, με την Καρλσρούη και με τη Νυρεμβέργη της έχουμε βάλει πραγματικά καλό βαθμό για την επιθετική λειτουργία της.
Σημειώνουμε και ότι για τέταρτο σερί παιχνίδι ο Ανφανγκ διάλεξε το 3-3-3-1 ως διάταξη. Τρις του βγήκε (Κίκερς Βίρτσμπουργκ, Γκρόιτερ Φιρτ, Αϊντραχτ Μπράουνσβαϊχ), δις όχι (Ντίσελντορφ, Αμβούργο). Νωρίτερα διάλεγε σταθερά το 4-1-4-1.