Αποχώρησε με την ισοπαλία με σκορ 2-2 από το Ντίσελντορφ. Μέχρι το 65’ αδυνατούσε να φτιάξει φάσεις και δίκαια είχε βρεθεί να χάνει με 2-0. Μείωσε από στατική φάση στο 71’ και αυτό της έδωσε ώθηση που μαζί με την «αστάθεια» της γηπεδούχου για μικρό διάστημα της έφερε και την ισοφάριση στο 80’.
Η ομάδα του Γκουερίνο Καπρέτι δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στο έβδομο παιχνίδι της μαζί του (0-4-3, 6/7 G/G), έμεινε για 14ο παιχνίδι δίχως νίκη (0-8-6) στο πρωτάθλημα (μοναδική ομάδα δίχως νίκη στον δεύτερο γύρο) και το τέλος της αγωνιστικής την βρήκε σταθερή στην 16η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα παιχνίδια διαβάθμισης για την παραμονή, με σταθερό «αέρα» εφτά βαθμών πάνω από την 17η Αουε και σε σταθερή απόσταση έξι βαθμών πίσω από το 15ο Αννόβερο. Εχει βατό πρόγραμμα στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές αλλά όσο δεν κερδίζει δεν μπορεί να υπολογίζει κάτι πέρα από τα πλέι άουτ.
ΟΚ, τουλάχιστον επανήλθε η ένταση και η προσπάθεια που είχε χαθεί απέναντι στο Κίελο. Θυμίζουμε ότι εκείνο το 0-0 ήταν η πρώτη αποστολή της στην περίοδο Καπρέτι όπου έπρεπε να παίξει ως φαβορί και απέτυχε, ανύπαρκτη ήταν η δημιουργία της.
Στις άλλες εμφανίσεις της μετά την αλλαγή προπονητή δεν ήταν άσχημη η εικόνα της (χωρίς φυσικά να κερδίζει). Είχε και ζόρικες αντιπάλους (και ενίοτε απουσίες) στις 5/6 υποχρεώσεις της, ενώ για το παιχνίδι στο Ντίσελντορφ πρέπει να σημειώσουμε ότι την είδαμε για πρώτη φορά επί Καπρέτι να αρχίζει με διάταξη 3-3-2-2.
Ως γηπεδούχο την έχουμε δει τρεις φορές μετά από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της. Συμπαθητικά τα έχει πάει συνολικά στο αμυντικό κομμάτι, αλλά σπάνια, και μόνο απέναντι σε ομάδες φτωχές δημιουργικά ή από τύχη, κράτησε το μηδέν. Απόλυτο ναυάγιο φυσικά η συνάντηση με τη Χάνζα Ρόστοκ. Επιθετικά έχει θέληση και δυναμισμό μα όχι και τρόπο, ποιότητα.
Δημιουργικά δεν μας έχει μαγέψει στη σεζόν όπου και αν αγωνίζεται και αυτό δεν άλλαξε ούτε με τον νέο προπονητή.