Υποδέχτηκε τη Χόλσταϊν Κιέλου και ηττήθηκε από αυτή με 3-0 την περασμένη αγωνιστική. Είχε την πρωτοβουλία και τις δύο ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, αλλά δεν είχε ευστοχία. Εκανε χαζό πέναλτι και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 56′ και αμυντική τρικυμία πήγε το σκορ στο 3-0 ως το 60′. Συνέχισε την προσπάθεια, κι ας έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, είχε πάλι δύο ευκαιρίες, αλλά πάλι όχι ευστοχία.
Η ομάδα του Κενάν Κοτσάκ συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη (0-1-3) στο πρωτάθλημα και το πρόβλημά της πλέον, γενικεύτηκε. Από εκεί που ήταν αξιόπιστη εντός έδρας και αναξιόπιστη εκτός, τώρα αποτυγχάνει και στα παιχνίδια που δίνει στο γήπεδό της.
Ως γηπεδούχος βγάζει πιο επιθετικό πνεύμα, παράγει περισσότερες φάσεις, αλλά στα τελευταία δύο παιχνίδια της (Χόλσταϊν Κιέλου, Αουε) ήταν τσακωμένη με την ευστοχία, ειδικά ο Ντουκς. Αμυντικά ήταν σταθερή, αλλά με το Κίελο βίωσε οδυνηρή πεντάλεπτη τρικυμία. Στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια της απέτυχε τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, ανεξάρητα απ’ το «στιλ» ομάδας που είχε απέναντί της.
Από πλευράς τακτικής, ακόμα ένα ντεμπούτο, ακόμα μία δοκιμή. Για πρώτη φορά στη σεζόν έπαιξε με 3-4-1-2. Στο Βίρτσμπουργκ την είχαμε δει για πρώτη φορά με 4-2-3-1. Πιο πριν την είχαμε δει για τρία σερί παιχνίδια με 4-4-2 και ρόμβο στα χαφ, στο Πάντερμπορν και εντός με την Αϊντραχτ Μπράουνσβαϊχ την είχαμε δει με 4-2-2-2, με την Καρλσρούη εντός έπαιξε με 3-4-2-1 και στο Οσναμπρικ με 4-3-2-1.
Συνολική αίσθησή μας είναι πως το 4-2-2-2 και το 4-4-2 με ρόμβο στα χαφ έχουν δουλέψει καλύτερα επιθετικά, αλλά κανένα δεν έχει κατορθώσει να χαρίσει αμυντική ηρεμία στις εκτός έδρας εμφανίσεις. Το 3-4-1-2 αποδείχτηκε αρνητικό αμυντικά στην εντός έδρας δοκιμή του. Αδυνατεί να βρει σταθερή λύση ο Κοτσάκ.