Αποχώρησε με την ισοπαλία με σκορ 1-1 από τη Λειψία. Κατάφερε να «αφαιρέσει» τον ρυθμό από τη συνάντηση. Αμύνθηκε πολύ καλά και αξιοποίησε γκάφα αντιπάλου ώστε να προηγηθεί. Δέχτηκε την ισοφάριση στο 90’, πικρά, αλλά όχι άδικα.
Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ συμπλήρωσε αήττητο τεσσάρων παιχνιδιών (2-2-0) στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε να υποχωρεί στην έκτη θέση της βαθμολογίας, σε μεγαλύτερη απόσταση δύο βαθμών από την τέταρτη Χόφενχαϊμ για το τελευταίο εισιτήριο προς το Τσάμπιονς Λιγκ και με περισσότερο «αέρα» τεσσάρων βαθμών πάνω από την έβδομη Ουνιόν Βερολίνου για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Καμία νέα επισήμανση από τη μεριά μας. Η σεζόν της παραμένει εξαιρετική. Διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο και μέσω του πρωταθλήματος και μέσω του Κυπέλλου όπου έχει φτάσει στα ημιτελικά. Το μόνο που της λείπει μερικές φορές είναι η μεγαλύτερη ατομική κλάση. Εχει συνοχή και σταθερότητα, συνήθως καλύπτει και την έλλειψη υψηλής ατομικής ποιότητας με τις αρετές της.
Δώδεκα φορές την έχουμε δει ως γηπεδούχο. Τρεις φορές ως αουτσάιντερ (Λέβερκουζεν, Λειψία, Ντόρτμουντ) όπου μέτρησε ρεκόρ 2-1-0 και μπορούσε να έχει κερδίσει και τη Λειψία, δύο φορές σε ντερμπάκια (Μάιντς, Χόφενχαϊμ) που δεν κέρδισε (0-1-1), και εφτά φορές ως φαβορί. Στα τέσσερα (Χέρτα Βερολίνου, Στουτγκάρδη, Γκρόιτερ Φιρτ, Αουγκσμπουργκ) κέρδισε, στα άλλα τρία (Αρμίνια Μπίλεφελντ, Κολωνία, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης) όχι (0-2-1 που ήταν πιο κοντά στο 0-1-2). Γενικά είναι ομάδα που δεν θα δημιουργήσει εύκολα ευκαιρίες όταν η αντίπαλος προσέχει την άμυνά της.