Αποχώρησε ηττημένο με 2-1 από το Βίρτσμπουργκ στην προηγούμενη αγωνιστική. Χωρίς φάσεις κυλούσε το πρώτο 45λεπτο, αλλά στο 17′ από στατική φάση άνοιξε το σκορ από αυτογκόλ. Γύρισε πίσω, βαρετό το παιχνίδι συνολικά, ουδεμία μπορούσε να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει. Σε ανύποπτη φάση από σέντρα δέχτηκε το 1-1 στο 53′ και σε αντεπίθεση μετά από δικό της κόρνερ στο 74′ το 2-1.
Η ομάδα του Κενάν Κοτσάκ συμπλήρωσε τρία παιχνίδια δίχως νίκη (0-1-2) στο πρωτάθλημα και δεν μας έκανε περισσότερο σοφούς. Και στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια της απέτυχε επιθετικά. Στο Βίρτσμπουργκ ήταν νωχελική, βαριά, αργή. Στο Φιρτ ουδέν έκανε σωστά, αδυνατούσε να κρατήσει την μπάλα. Στο Οσναμπρικ είχε «φρακάρει» απέναντι σε «σκληρή» άμυνα. Στο Πάντερμπορν ήταν εκνευριστικά ανίκανη απέναντι σε «φιλική» άμυνα. Αμυντικά είτε είχε μερικές ατέλειες που τις πλήρωσε, είτε ήταν ναυάγιο.
Ετσι, τα εντός έδρας παιχνίδια δεν αρκούν ώστε να είναι ψηλά στην βαθμολογία. Ως γηπεδούχος βγάζει πιο επιθετικό πνεύμα, παράγει περισσότερες φάσεις, αλλά συμβαινουν και παιχνίδια όπως εκείνο με την Αουε στο οποίο ήταν τσακωμένη με την ευστοχία. Και αμυντικά είναι πιο πειστική ως γηπεδούχος, το μοναδικό γκολ το έχει δεχτεί από κόντρα της μπάλας σε μακρινό σουτ.
Από πλευράς τακτικής, ακόμα ένα ντεμπούτο. Για πρώτη φορά στη σεζόν έπαιξε με 4-2-3-1. Πιο πριν την είχαμε δει για τρία σερί παιχνίδια με 4-4-2 και ρόμβο στα χαφ, στο Πάντερμπορν και εντός με την Αϊντραχτ Μπράουνσβαϊχ την είχαμε δει με 4-2-2-2, με την Καρλσρούη εντός έπαιξε με 3-4-2-1 και στο Οσναμπρικ με 4-3-2-1.
Συνολική αίσθησή μας είναι πως το 4-2-2-2 και το 4-4-2 με ρόμβο στα χαφ έχουν δουλέψει καλύτερα επιθετικά σε σχέση με το 4-2-3-1, το 3-4-2-1 και το 4-3-2-1, αλλά κανένα δεν έχει κατορθώσει να χαρίσει αμυντική ηρεμία στις εκτός έδρας εμφανίσεις. Αδυνατεί να βρει λύση στο σταθερό πρόβλημα ο Κοτσάκ.