Υποδέχτηκε την Γκλάντμπαχ και ήρθε ισόπαλη με 3-3 εναντίον της την περασμένη αγωνιστική. Αξιοποίησε τα πολλά λάθη και κενά της αντιπάλου της και προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο 45λεπτο, παρ’ ότι βρέθηκε από στατική φάση πίσω στο σκορ. Επαιξε καλά εναντίον της μπάλας στο δεύτερο 45λεπτο, δεν έβαλε τέταρτο γκολ σε δύο καλές αντεπιθέσεις και στο 81′ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές. Αποδιοργανώθηκε. Στο 90′ από πέναλτι και σε σέντρα στο 90+5′ δέχτηκε τα γκολ της ισοφάρισης.
Η ομάδα του Αντι Χίτερ συμπλήρωσε εννέα παιχνίδια δίχως νίκη (0-7-2) στο πρωτάθλημα, συνεχίζει και… βολοδέρνει στη μέση της βαθμολογίας, και τα τρία γκολ που σημείωσε δεν θα μας κάνουν να σπεύσουμε να εκτιμήσουμε πως έκανε βήμα επιθετικής προόδου. Θεωρούμε πως ήταν τα… χάλια της αντιπάλου που την βοήθησαν. Δεν είδαμε ανάπτυξη, συνεργασίες και φάσεις απέναντι σε κλειστή άμυνα.
Γενικώς, γνωρίζουμε πως έχει πρόβλημα δημιουργίας όταν η αντίπαλος προσέχει την άμυνά της και ότι της είναι πιο εύκολο να σκοράρει ως φιλοξενούμενη. Αμυντικά έχει οργάνωση, δεν «τρώει» πολλές φάσεις, με εξαίρεση το έσχατο δεκάλεπτο με την Γκλάντμπαχ, το Βερολίνο (Ουνιόν) και το μαρτύριο του Μονάχου.
Από πλευράς τακτικής το 3-4-1-2 είναι το συνηθισμένο της. Οι εξαιρέσεις ήταν το 3-3-2-2 που μας παρουσίασε στο Βόλφσμπουργκ, το 3-4-2-1 απέναντι στην Γκλάντμπαχ και στην Ντόρτμουντ, το 4-2-3-1 που είδαμε απέναντι στη Λειψία και το 3-2-3-2 απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης.