Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

18.11.21|22:52

Kingbet Kingbet

Οσκαρ 2022: Οι πρώτες αποδόσεις

οσκαρ-2022-οι-πρώτες-αποδόσεις-158643

H σεζόν των κινηματογραφικών μπλόκμπαστερ ολοκληρώθηκε και σιγά σιγά μπαίνουμε σε οσκαρική περίοδο. Η 94η απονομή απέχει ακόμα μήνες (είναι προγραμματισμένη για τις 27 Μαρτίου 2022), όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι στοιχηματικές εταιρίες δεν έχουν ήδη βγάλει τις πρώτες αποδόσεις. Το kingbet.net θα σας ενημερώνει τακτικά για τις διακυμάνσεις στις αποδόσεις όσο πλησιάζουμε στην απονομή με ότι πρέπει να ξέρετε για το στοίχημα Όσκαρ 2022.

[novibet_desktop keimeno_etaireias=”Στοίχημα και κινητό πάνε μαζί τώρα” width=”50%”]

Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας 2022

Το Μπέλφαστ του Κένεθ Μπράνα είναι μέχρι στιγμής το φαβορί για Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Πρόκειται για μία ασπρόμαυρη ημιαυτοβιογραφική ταινία, για τη ζωή μιας οικογένειας στη Βόρεια Ιρλανδία, την περίοδο των Troubles. Δεύτερο φαβορί η Εξουσία του Σκύλου το γουέστερν της Τζέιν Κάμπιον.

Οσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου

Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει στην κατηγορία του Α’ Ανδρικού Ρόλου. Ο λόγος για τον Γουιλ Σμιθ, στην ταινία Βασιλιάς Ριχάρδος, όπου παίζει το ρόλο του Ρίτσαρντ Ουίλιαμς, του πατέρα της Σερίνα και της Βίνους Ουίλιαμς. Πιο χαμηλά ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και ο Ντενζέλ Ουόσινγκτον.

Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου

H Κρίστεν Στούαρτ είναι το φαβορί για τον Α’ Γυναικείο Ρόλο, ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα, στην ταινία Σπένσερ. Δεύτερη στη λίστα η Τζέσικα Τσάστεϊν, αγνώριστη στο ρόλο της τηλεπερσόνας Τάμι Φέι Μπέικερ, στην ταινία Τα Μάτια της Τάμι Φέι.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip