Μία επιλογή από τη Ρωσία στο σημερινό κουπόνι, με τη Λοκομοτίβ Μόσχας να έχει ξεμείνει από επιθετικούς.

 
Η Λοκομοτίβ αντιμετωπίζει προβλήματα από το ξεκίνημα της σεζόν και εκτός έδρας έχει πετύχει μόλις 5 γκολ σε 4 ματς. Τώρα, θα υποδεχθεί την εκπληκτική και αήττητη Ροστόφ εκτός έδρας, έχοντας ξεμείνει από επιθετικούς. Τρεις έχει το ρόστερ και κανένας δεν είναι διαθέσιμος.
 
Ο Σμόλοβ (2 γκολ) είναι τραυματίας, όπως και ο Φαρφάν (0 γκολ), ενώ ο Εντερ αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και είναι τιμωρημένος (ναι μεν 0 γκολ, αλλά ο Πορτογάλος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και προσφέρει πολλά περισσότερα).
 
 
Με την ΤΣΣΚΑ σκόραρε ο Χέβεντες και ο Σέμιν θα πρέπει να στηριχθεί στα στημένα και στα αδέρφια Μιραντσούκ για να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα. Τα καναρίνια ξέρουν να αμύνονται, έχουν κερδίσει τόσο την ΤΣΣΚΑ (0-1) όσο και τη Σπαρτάκ (0-1) στη Μόσχα, όμως η Λοκομοτίβ έχει βρει την αμυντική σταθερότητα και μπορεί τουλάχιστον να αποφύγει την ήττα.
 
Υπάρχει το under 1,5, που έχει επιβεβαιωθεί και στα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, υπάρχει η ισοπαλία στο ημίχρονο (έχει επιβεβαιωθεί σε όλα πλην ενός τα ματς της Λοκομοτίβ), υπάρχει και η «ξερή» ισοπαλία, που αποτελεί τη δική μου επιλογή. Η Ροστόφ παίζει πάντα πρωτίστως για την αποφυγή της ήττας και στα μεγάλα της διπλά είχε και δόση τύχης. Τώρα, πιστεύω ότι απλά θα αρκεστεί στο βαθμό και μπορεί να τον πάρει.
 
Λευτέρης Ντανοβασίλης