
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ

ΛΕΙΨΙΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Καιρός
12 ° C Καθαρός25/10/2022 22:00


Χωρίς Μπενζεμά, Μόντριτς και Βαλβέρδε



22:00

CHL
ΛΕΙΨΙΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ


Χωρίς Μπενζεμά, Μόντριτς και Βαλβέρδε
25-10-2022
22:00
Cosmote Sport 3
Καιρός: 12 ° C Καθαρός

CHL

690

ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛ ΑΡΕΝΑ (49.516)

2240

22:00 25-10-2022

12 ° C Καθαρός
Cosmote Sport 3
1 | X | 2 | U 1,5 | O 1,5 | U 2,5 | O 2,5 | U 3,5 | O 3,5 | G | NG | 1X | 12 | X2 | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2,90 | 3,65 | 2,35 | 2,20 | 1,65 | |||||||||||||
ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΨΙΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Αποδόσεις | |||||||||||
1 | X | 2 | Under 2.5 | Over 2.5 | Goal-Goal | No Goal |
ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΙΨΙΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
FACTS
* Πέμπτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων. Ο 1ος και ο 2ος κάθε ομίλου προκρίνονται στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο 3ος συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας: 1) Μεταξύ τους παιχνίδια (α. διαφορά τερμάτων, β. καλύτερη επίθεση), 2) Διαφορά τερμάτων, 3) Καλύτερη επίθεση, 4) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, 5) Περισσότερες νίκες, 6) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 7) Βαθμοί ποινής, 8) Κατάταξη στην OYEΦΑ.
* Το συνολικό ρεκόρ της Λειψίας στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι 16-4-14, αλλά μόλις 4-1-7 πιο πρόσφατα. Κανένα παιχνίδι της δεν ήταν 0-0.
* Το συνολικό εντός έδρας ρεκόρ της Λειψίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι 14-5-7 (8-4-2 πιο πρόσφατα). Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει ρεκόρ 8-3-5 ως γηπεδούχος, δέχτηκε γκολ στα 14/16 παιχνίδια.
* Το ρεκόρ της Λειψίας απέναντι σε ισπανικές ομάδες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα είναι 2-1-1 (3/4 G/G, 3/4 Over).
* Ο προπονητής της Λειψίας, Μάρκο Ρόζε, έχει πρόσφατο ρεκόρ 4-0-8 στο Τσάμπιονς Λιγκ.
* Ο Αντρέ Σίλβα έχει 5 γκολ και 2 ασίστ σε 10 παιχνίδια με τη Λειψία στο Τσάμπιονς Λιγκ.
* Η Ρεάλ ηττήθηκε μόνο στο ένα από τα τελευταία οκτώ ματς που έδωσε σε γερμανικό έδαφος (5 διπλά, 2 ισοπαλίες). Ανεξαρτήτως έδρας, απέναντι σε Γερμανούς, τρέχει αήττητο 13 αγώνων (9 νίκες, 4 ισοπαλίες).
Billaras και Μάκης Μηνδρινός αναλύουν τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ:

ΛΕΙΨΙΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αποχώρησε με ισοπαλία με σκορ 3-3 από το Άουγκσμπουργκ. Δυναμικό αλλά βαρετό το παιχνίδι, η πρώτη φάση (για την ίδια) ήρθε στο 27’, το πρώτο γκολ (εις βάρος της) από (ανόητο) πέναλτι στο 34’. Γλίτωσε δεύτερο γκολ στο 41’, το δέχτηκε από στατική φάση στο 51’, είχε στιγμή από στατική φάση στο 59’ και τρίτο γκολ παθητικό, πάλι από στατική φάση στο 64’. Κέρδισε αποβολή αντιπάλου στο 66’ και πήρε το πάνω χέρι. Μείωσε στο 72’, έφτιαξε φάσεις, έκανε το 2-3 στο 89’ και το 3-3 από επίθεση σε ανοιχτό χώρο στο 90’.
Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε έμεινε αήττητη για έβδομο επίσημο παιχνίδι (2-2-0 στο πρωτάθλημα), ανέβηκε όγδοη στη βαθμολογία, τέσσερις βαθμούς πίσω από την τέταρτη Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για το τελευταίο εισιτήριο προς το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
Καμία νέα επισήμανση από τη μεριά μας. Εχει 5/5 νίκες στις εντός έδρας επίσημες παρουσίες της μετά την αλλαγή προπονητή, με δύο καθαρές νίκες στο πρωτάθλημα, μία καθαρή στο Κύπελλο και άλλες δύο αρκετά προβληματικές. Εκείνες με τη Σέλτικ στο Τσάμπιονς Λιγκ και με τη Χέρτα. Η άμυνά της σχεδόν τρέκλιζε κατά διαστήματα σε αυτές τις αναμετρήσεις.
Αυτή τη στιγμή η Λειψία γνωρίζει ότι κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα και αν ηττηθεί απόψε από τη Ρεάλ, θα έχει «τελικό» πρόκρισης την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Σαχτάρ. Το ιδεατό σενάριο; Κερδίζει απόψε, κερδίζει και η Σέλτικ τη Σαχτάρ, οπότε η πρόκριση θα έχει εξασφαλιστεί.
«Θα χρειαστούμε θάρρος και τόλμη, όχι μόνο όταν είμαστε σε θέση άμυνας, αλλά και όταν θα έχουμε την μπάλα στα πόδια μας», είπε ο Μάρκο Ρόζε εν όψει της αποψινής αναμέτρησης. «Αν παίξουμε όπως στη Μαδρίτη και αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας, μπορούμε να κερδίσουμε», πρόσθεσε ο κεντρικός αμυντικός Βίλι Ορμπαν.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ
Ουδέν νέο πρόβλημα. Τρίτο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο ενίοτε βασικός, αριστερός μπακ Χάλστενμπεργκ (8/0), έκτο ο λογιζόμενος ως βασικός τερματοφύλακας Γκούλασι (6/0), ένατο ο λογιζόμενος ως βασικός αμυντικός χαφ Λάιμερ (4/0), εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζει ο λογιζόμενος ως βασικός κεντρικός αμυντικός ή δεξιός μπακ Κλόστερμαν (1/0). Είναι διαθέσιμος μετά από απουσία τριών παιχνιδιών ο βασικός επιθετικός Βέρνερ (8/3).
ΕΝΤΕΚΑΔΑ
(4-2-3-1): Μπλάζβιχ – Σιμακάν, Ορμπαν, Ντιαλό, Ράουμ – Καμπλ, Σλάγκερ – Σόμποσλαϊ, Ενκουνκού, Φόρσμπεργκ – Σίλβα

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σε ρυθμούς ρελαντί, εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου και χρειάζεται έναν βαθμό απόψε για να τσεκάρει οριστικά την πρώτη θέση, που θα της δώσει πλεονεκτήματα ενόψει συνέχειας. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει στη Γερμανία, θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία την ερχόμενη εβδομάδα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» απέναντι στην αδύναμη Σέλτικ.
Μέχρι στιγμής μετρά 3 νίκες και 1 ισοπαλία, αυτή της τέταρτης αγωνιστικής στην ουδέτερη Πολωνία κόντρα στη Σαχτάρ (1-1). Σε ένα ματς στο οποίο ο Κάρλο Αντσελότι άνοιξε το ροτέισον, είδε την ομάδα του να αντιμετωπίζει το ματς ως αγγαρεία και χρειάστηκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις από τον Ρούντιγκερ για να το φέρει στα ίσα. Στο ματς του πρώτου γύρου απέναντι στη Λειψία (2-0) δεν ήταν εντυπωσιακή, αλλά είχε την ουσία που έλειψε από τον αντίπαλο.
Στο πρωτάθλημα συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα με 10 νίκες και 31 βαθμούς σε σύνολο 11 αγωνιστικών. Εχει νικήσει και τα δύο ντέρμπι της LaLiga, απέναντι σε Ατλέτικο (1-2) και Μπαρτσελόνα (3-1), ενώ προέρχεται από το εντός έδρας 3-1 του Σαββάτου εναντίον της Σεβίλλης. Σε ένα ματς στο οποίο έβγαλε κούραση, δεν είχε την καλή απόδοση προηγούμενων αγώνων και το πήρε χάρη σε δύο γκολ από Λούκας Βάθκεθ (80’) και Βαλβέρδε (81’) κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ
Εκτός αποστολής έμειναν ο «πολύς» Λούκα Μόντριτς, ο σούπερ φορμαρισμένος χαφ Φεδερίκο Βαλβέρδε και ο MVP του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, Καρίμ Μπενζεμά, όλοι τους λόγω τραυματισμού. Λείπουν επίσης οι λιγότερο σημαντικοί Ντάνι Θεμπάγιος (χαφ) και Μαριάνο Ντίας (φορ). Το καλό είναι ότι έχει επανέλθει και μάλιστα επανεμφανίστηκε στους βασικούς ο Τιμπό Κουρτουά.
ΕΝΤΕΚΑΔΑ
(4-3-3): Κουρτουά – Λούκας, Νάτσο, Ρούντιγκερ, Αλάμπα (Μεντί) – Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Κρόος – Ασένσιο, Ροντρίγκο, Βινίσιους (Αζάρ)
ΛΕΙΨΙΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Over 2,5
Το εντός έδρας ρεκόρ της Λειψίας στην περίοδο Ρόζε δεν πρέπει να ξεγελάει. Η άμυνα δεν είναι σταθερή και γενικά το ποδόσφαιρο που παίζει δεν είναι κυριαρχικό. Μόνο αν βρει χώρους για κόντρες, άρα αντίπαλο αφελέστατο ή γενικά προβληματικό αμυντικά, είναι πειστική. Η Ρεάλ δεν «καίγεται», δεν θα έχει την ιδανική ενδεκάδα της στο γήπεδο, αλλά δεν τους λες και… άσχημους όσους πάρουν ευκαιρία βασικού. ΟΚ το 1.65 του Over στο Pamestoixima.gr, στο 9.00 να σημειώσει το πρώτο γκολ ο Ασένσιο.
ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

05.02.2023 | 07:45

05.02.2023 | 07:01

04.02.2023 | 00:05

03.02.2023 | 17:45

03.02.2023 | 13:50

03.02.2023 | 13:38
Δες όλες τις Ειδήσεις
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

NOVIBET
Τώρα αρχίζει το ματς!

STOIXIMAN
Κορυφαίο Live Στοίχημα!

PAMESTOIXIMA.GR
Το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή! | 21+

BET365
Κορυφαίο live betting!

Betsson
Παίζεις στο 100%

BETSHOP
Το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

FONBET
Τώρα το Live Αλλάζει

BWIN
Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο

WINMASTERS
30.000 Live παιχνίδια κάθε μήνα! | 21+

NetBet
Online Casino

INTERWETTEN
Betting is our Sport!

SPORTINGBET
Το παιχνίδι… ζωντανεύει!

VISTABET
Το παιχνίδι σε άλλη διάσταση
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
05.02.2023 | 21:09
05.02.2023 | 21:01
05.02.2023 | 20:59
05.02.2023 | 20:21
05.02.2023 | 15:44
Δες όλες τις Αναλύσεις
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.




Νέο σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση!
Με promocode SPORTS150
Μόνο για λίγες ημέρες
ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
21+ / Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ / Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας / Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 / Παίξε Υπεύθυνα
ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΠΑΟΚ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΙΝΤΕΡ
ΜΙΛΑΝ
ΜΑΡΣΕΙΓ
ΝΙΣ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΣΕΒΙΛΛΗ
ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ
ΑΡΟΥΚΑ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
Over
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΛΕΙΨΙΑ
Under
Over
Over
Over
Under
Over
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΡΕΑΛ Μ.
Under
Under
Under
Under
Under
Over
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ