20/08/2017 11:30

ΓΕΡAΣΙΜΟΣΜΑΝΩΛΙΔΗΣ

Στην Γκλάντμπαχ το ντέρμπι

Στην Γκλάντμπαχ το ντέρμπι - Κεντρική Εικόνα
Αρχισε ωραία, τελείωσε με… πόνο. Φορτούνα, τσεκ. Χέρτα, τσεκ. Λειψία… not. Η βασική επιλογή έμεινε ανεπιβεβαίωτη, με τη Ρεντ Μπουλ να έχει απόδοση κάτω από τη βάση. Σοφτ, λάιτ, νωθρή, έπεσε εύκολα στην παγίδα της Σάλκε. Για την τελευταία δεν αλλάζω λέξη από το χθεσινό κείμενο. Μαζική άμυνα και ότι βγει στην κόντρα. Αυτό, στην Μπουντεσλίγκα, δεν θα διαρκέσει για πολύ. 
Τα παλιά, παλιά. Τα φρέσκα είναι που έχουν σημασία και από την Τσβάιτελιγκα τόσο ο άσος της Ινγκολσταντ, όσο και το over στο ντέρμπι της ημέρας, ανάμεσα σε Νυρεμβέργη και Ουνιόν στην έδρα της πρώτης, παίζονται. Πιο… πίσω, στις επιλογές μας, ο άσος της ομάδας του Κιέλου.
 
Στην Μπουντεσλίγκα υπάρχει ο άσος της Γκλάντμπαχ απέναντι στην Κολωνία. Οσο απρόβλεπτα κι αν μπορούν να έρθουν σε ξεκίνησα πρωταθλήματος, όσο… περίεργα κι αν κρύβει ένα παραδοσιακό ντέρμπι όπως αυτό του Ρήνου, η Κολωνία διαφέρει σε κάτι πολύ σημαντικό σε σχέση με την αντίπαλό της. Στο πως διαχειρίστηκε τα «καλά» χαρτιά της. Ο κύριος 25 γκολ πέρυσι, Αντονί Μοντέστ, πουλήθηκε. Ο Κόρντομπα που αποκτήθηκε στη θέση του τραυματίστηκε στο ματς Κυπέλλου και θα αγωνιστεί άρον άρον, επειδή και ο έτερος φορ, Οσάκο, είναι ανέτοιμος. Η Μπορούσια με τη σειρά της κράτησε τους Ράφαελ και Στιντλ (18 γκολ πέρυσι μαζί) παρότι δεν κέρδισε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Επίσης, έμεινε και ο Αζάρ. Ολοι τους δεν άλλαξαν στέγη, θεωρώντας ότι με τον Χέκινγκ από την αρχή της σεζόν φέτος θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στο υψηλό επίπεδο. Τι καλύτερο από μια εκκίνηση με νίκη στο ντέρμπι;
 
Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook), (twitter)   
Τα σημεία μου
Μονό
 
 
 
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΚΟΛΩΝΙΑ
1
1.90