15/02/2017 10:30

ΓΙΩΡΓΟΣΒΑΚΟΝΔΙΟΣ

Διπλό ελπίδας για Κρους Ασούλ

Διπλό ελπίδας για Κρους Ασούλ - Κεντρική Εικόνα
Τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται απόψε για το μεξικάνικο Κύπελλο, τρεις είναι οι διαθέσιμες επιλογές. Το διπλό της Κρους Ασούλ φαντάζει η καλύτερη, ναι μεν η ομάδα του Χέμεθ είναι αλλοπρόσαλλη αλλά προσωπικά περιμένω μία αντίδρασή της στην πόλη Οαχάκα, φιλοξενούμενη των Αλεμπρίχες.
Τι ισχύει
Το Κύπελλο Κλαουσούρα 2017 περιλαμβάνει εννέα ομίλους των τριών ομάδων έκαστος. Τα παιχνίδια είναι διπλά, κάθε ομάδα αντιμετωπίζει την άλλη εντός και εκτός έδρας. Την πρόκριση παίρνουν οι εννέα πρώτες κάθε ομίλου και οι επτά καλύτερες δεύτερες.
 
Νεκάξα – Τσιάπας (03:00)
5ος όμιλος: Νεκάξα 4, Πότρος 3, Τσιάπας 1.
Η Νεκάξα είναι κλασική ομάδα έδρας και δύναται να φθάσει σε νέα επιτυχία. Οι αναπληρωματικοί της έχουν ποιότητα ειδικά από τη μέση και μπροστά. Οι Τσιάπας επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα πλέον. Εχουν βάθος στο ρόστερ, η ενδεκάδα δεν θα έχει αγωνιστεί ξανά μαζί καθώς έγιναν πολλές προσθήκες φέτος, η ομοιογένεια είναι ανύπαρκτη. Δίνω προβάδισμα στον άσο.
 
Αλεμπρίχες – Κρους Ασούλ (04:30)
2ος όμιλος: Κερέταρο 6, Κρούς Ασούλ 1, Αλεμπρίχες 1.
Η εν λόγω αναμέτρηση θα κρίνει εν πολλοίς τον δεύτερο του ομίλου. Οι Αλεμπρίχες θα βασιστούν στην άμυνα, η φιλοξενούμενη «μάκινα» δεν έχει πει την τελευταία της λέξη για την πρόκριση, την εμπιστεύομαι. Θα γίνουν αλλαγές και στις δυο πλευρές, κλειστό ματς περιμένω, κάτι σε 0-1, 0-2, κυκλώνω το διπλό αρχικά.
 
Γουαδαλαχάρα – Βενάδος (05:00)
6ος όμιλος: Ατλάντε 4, Γουαδαλαχάρα 4, Βενάδος 0.
Η Γουαδαλαχάρα ψάχνει νίκη ψυχολογίας ενόψει του ντέρμπι με την Αμέρικα. Η ενδεκάδα εμπεριέχει ποιότητα, οι αναπληρωματικοί θα μπορούσαν και φέτος να είχαν θέση στη βασική ενδεκάδα της. Ιδανικός αντίπαλος τα «ελάφια» του Μαριόνι που είναι από τις πλέον ασθενέστερες ομάδες της Λίγκα Ασένσο. Η απόδοση του άσου είναι πολύ χαμηλή αλλά δίκαιη στα μάτια μου, προτείνω να μην ασχοληθούμε όμως καθόλου.
 
Χουάρες – Ντοράδος (05:00)
7ος όμιλος: Μοντερέι 6, Χουάρες 3, Ντοράδος 0.
Σε αυτό το ζευγάρι οι ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά λόγω της συνύπαρξής τους στη Λίγκα Ασένσο. Στο πρώτο ραντεβού του στο Κουλιακάν, εμπιστευτήκαμε το over και μας δικαίωσε κάτι ανάλογο θα επέλεγα και απόψε, καθώς δεν θέλω να μπλέξω με σημεία. Στις παρούσες τιμές το βρίσκω θελκτικό.
 
Τα σημεία μου
ΝΕΚΑΞΑ – ΤΣΙΑΠΑΣ 1 1.83 Bwin
ΑΛΕΜΠΡΙΧΕΣ – ΚΡΟΥΣ ΑΣΟΥΛ 2 2.00 Bwin
ΧΟΥΑΡΕΣ – ΝΤΟΡΑΔΟΣ Over 2.00 Bwin