Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

15.05.22|02:40

Βαγγέλης Λυκάκης Βαγγέλης Λυκάκης

Σκανάρισμα στη LaLiga

σκανάρισμα-στη-laliga-17485

– Προτελευταία αγωνιστική της LaLiga, εννιά ματς στο σημερινό πρόγραμμα, όλα με ώρα έναρξης στις 20.30. Παντού υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλού μεγαλύτερο, αλλού όχι τόσο.

– Οι εκκρεμότητες είναι οι εξής: το τέταρτο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ (Σεβίλλη ή Μπέτις), το ένα του Γιουρόπα (Βιγιαρεάλ ή Σοσιεδάδ), το μοναδικό του Κόνφερενς (Βιγιαρεάλ, Σοσιεδάδ ή Αθλέτικ Μπιλμπάο) και οι δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν τη Λεβάντε στη Σεγούντα (Αλαβές, Μαγιόρκα, Κάντιθ, Γρανάδα ή Χετάφε)

– Το Χετάφε – Μπαρτσελόνα είναι ο ορισμός της βολικής ισοπαλίας. Η Χετάφε σώνεται οριστικά και η Μπάρσα βγαίνει δεύτερη, το οποίο θέλει για οικονομικούς λόγους. Φυσικά, οι μεγάλες ομάδες δεν μπαίνουν σε αυτή τη λογική, του συμβιβασμού, ωστόσο εδώ θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι «μπλαουγκράνα» πήγαν στη Μαδρίτη με πάρα πολλές απουσίες στην άμυνα και τα χαφ. Το «Χ» πληρώνει 3.35 στον Stoiximan.

Όλοι οι αγώνες της LaLiga στον Stoiximan

Προγνωστικά στοιχήματος Ισπανία

– Το Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ είναι κάτι σαν τελικός. Η Βιγιαρεάλ θέλει μόνο νίκη, ώστε να φτάσει τους Βάσκους και να πάρει το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας. Σε αυτή την περίπτωση τα πάντα θα κριθούν στο φινάλε, όπου έχουμε Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ και Σοσιεδάδ – Ατλέτικο. Προφανώς είναι δύσκολο και αμφίρροπο το παιχνίδι, ωστόσο θα ρισκάρω υπέρ της καλύτερης ομάδας. Ο άσος κινείται στο 2.15 από τον Stoiximan.

– Σε ένα από τα κλασικά ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο, η Μαγιόρκα φιλοξενεί τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Για τους γηπεδούχους η νίκη είναι must, οι φιλοξενούμενοι πάνε στο νησί απλά για να βγάλουν την υποχρέωση. Ο άσος πάντως είναι απόλυτα προσαρμοσμένος στα δεδομένα και πληρώνει κάτω από 1.65. Δεν παίζω σε αυτές τις τιμές, είναι όμως μια επιλογή που μπορεί να γίνει πιο ελκυστική στο live, αν και εφόσον ευνοεί η εξέλιξη.

ΥΓ 1. Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με Κάντιθ, που «καίγεται», αλλά το ροτέισον στη Ρεάλ είναι αρκετά μεγάλο. Ούτε αποστολή οι Κουρτουά, Μόντριτς, Βινίσιους, Μπενζεμά. Εστω με draw no bet, παίζεται ο άσος στο 2.22 του Stoiximan.

ΥΓ 2. Πιθανά Over στο Θέλτα – Ελτσε και το Λεβάντε – Αλαβές, το πρώτο μάλιστα είναι σε καλή απόδοση.

ΥΓ 3. Χαμηλοί οι άσοι σε Αθλέτικ Μπιλμπάο – Οσασούνα και Μπέτις – Γρανάδα. Στα υπόψη για το live, αν ευνοήσει η εξέλιξη.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip