Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

09.01.22|11:50

Θανάσης Κυλώνης Θανάσης Κυλώνης

Κακή, ακέφαλη, μισή και κουρασμένη

κακή-ακέφαλη-μισή-και-κουρασμένη-22416

Τρεις κόντρες φαβορί (Μπέρνλι, Φούλαμ, Λέστερ) ανέφερα στο χθεσινό μου άρθρο και κόντραρα μόνο αυτό που κέρδισε. Κλασικά πράγματα δηλαδή. Πάλι καλά βγήκε το combo της Ρεάλ επιστρέφοντας στην μπάνκα και τις 3 μονάδες πονταρίσματος.

Με το Κύπελλο Αγγλίας δεν θα ασχοληθώ σήμερα, αν και σκέφτηκα λόγω απόδοσης να ρισκάρω σε Λιντς (4.50), Τσάρλτον (3.50) και Νότιγχαμ (8.00). Θα περιμένω να τσεκάρω ενδεκάδες για να αποφασίσω.

Στη Γαλλία, το πρόγραμμα και τα σετ αποδόσεων δεν βοηθάνε ιδιαίτερα. Πολύ πιθανό g/g και over το Μπρεστ-Νις, δυο ομάδες που δεν έχουν σημαντικές απουσίες και σκοράρουν. Πιθανό βάσει ρεπορτάζ το διπλό του Στρασβούργου αλλά πληρώνει μόλις 1.75 (χωρίς 7 διεθνείς στο Κόπα Αφρικα η Μετς). Η Μονακό έχει ντεμπούτο νέου προπονητή (Φιλίπ Κλεμάν, πρώην Κλαμπ Μπριζ), αλλά δεν θα έχει τον αρχηγό-σκόρερ Μπεν Γεντέρ και παίζει σε δύσκολη έδρα (Ναντ). Αρκετά ισορροπημένο το Κλερμόν-Ρεμς με αρκετές απουσίες εκατέρωθεν, όπως και το βραδινό Λυών-Παρί. Απόντος Νεϊμάρ, Μέσι και Ντι Μαρία, ο «σεληνιασμένος» φέτος Εμπαπέ που έκανε και χατ-τρικ στο Κύπελλο και σκοράρει πάντα κόντρα στη Λυών, είναι μια χαρά στο 2.10 για anytime σκόρερ. Ελκυστικό και το «Παρί & Μπαπέ» στο 3.30 στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Novibet, αν και δεν είμαι πολύ ζεστός για το διπλό με τόσες απουσίες βασικών.

[bet365_desktop keimeno_etaireias=”Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στην Bet365!” width=”50%”]

Προγνωστικά στοιχήματος

Στην Ισπανία, ματς που υπόσχεται γκολ το Βαγιεκάνο-Μπέτις. Αμφότερες κάνουν σούπερ σεζόν για τα δεδομένα τους. Η Ράγιο είναι η καλύτερη εντός έδρας ομάδα της Λα Λίγκα (8-1-0). Η Μπέτις η 3η καλύτερη εκτός (5-1-3) σκοράροντας με χαρακτηριστική ευκολία. Σχεδόν κομπλέ μεσοεπιθετικά αμφότερες. Θα είναι έκπληξη αν μείνει χαμηλά το σκορ.

Στην Ιταλία, από τα πολλά φαβορί που έχει η μέρα, κρατάω την πρωτοπόρο και ξεκούραστη Ιντερ, που δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα και έχει την επιστροφή του Τζέκο. Φιλοξενεί την «πρώην» του Ιντζάγκι, τη Λάτσιο, μοναδική ομάδα που κέρδισε φέτος τους πρωταθλητές εντός συνόρων. Πολύ καλοί επιθετικά οι Ρωμαίοι, αλλά… τρύπιοι πίσω, ο άσος μαζί με g/g στο 2.80 αποκτά νόημα.

[pamestoixima_desktop keimeno_etaireias=”Ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά” width=”50%”]

Στην Τουρκία, έχει λογική η κόντρα της Μπεσίκτας. Τραγική φέτος, κουβαλά μεγάλη κούραση από τον τελικό του Σούπερ Καπ την Τετάρτη στο Κατάρ, όπου έπαιξε και παράταση. Είναι και αποδεκατισμένη λόγω πολλών κρουσμάτων που προέκυψαν, όλοι τους σχεδόν βασικοί. Μάλιστα, στον πάγκο δεν θα έχει ούτε τον υπηρεσιακό, ούτε τον βοηθό του, αλλά τον προπονητή των ακαδημιών. Η Ρίζεσπορ κυρίως εντός έδρας παίρνει βαθμούς, στο 3.00 ο άσος αξίζει το ρίσκο.

Σημείο με αξία και το διπλό της φορμαρισμένης Αδανα αύριο στο 4.30. Βρίσκεται σε φουλ φόρμα εδώ και καιρό, την ώρα που η Φενέρ μετρά μόλις μια νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια της κι αυτή κόντρα στην ουραγό Μαλάτιασπορ. Ακόμα και την Αφιέτ της Γ’ κατηγορίας, χρειάστηκε την παράταση για να την αποκλείσει στο Κύπελλο λίγο πριν μπει το 2022. Το ξαναβλέπουμε αύριο, όπως και την κόντρα της Γιουνάιτεντ με την Αστον Βίλα (θα κάνω update αν ασχοληθώ τελικά…).

Δυάδα τα μεσημεριανά combo σε Γαλλία και Ισπανία, δυάδα τα βραδινά, τον Εμπαπέ με το combo της Ιντερ, και μόνo του το τούρκικο.

[novibet_desktop keimeno_etaireias=”Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία!” width=”50%”]

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip