Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

29.12.21|12:29

Θανάσης Κυλώνης Θανάσης Κυλώνης

Φαβορί με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας

φαβορί-με-διαφορετικό-βαθμό-δυσκολία-22536

Δύο κόντρες φαβορί είχα χθες κατά νου, και… κλασικά πόνταρα σ’ αυτήν που δεν βγήκε, τη Νόριτς. Δεν το μετάνιωσα όμως. Μετάνιωσα που δεν πόνταρα στο 10άρι όπου είχε ανέβει πριν από τη σέντρα ο άσος της Λέστερ. Τεράστια απόδοση για την ποιότητά της. ΟΚ, αν ο Σαλάχ έβαζε το πέναλτι στο 15’ μπορεί η έκβαση του αγώνα να ήταν εντελώς διαφορετική, τόσο στα γκολ όσο και στο αποτέλεσμα. Με τα «αν», όμως, δουλειά δεν γίνεται.

Για μια ακόμη φορά την παρτίδα έσωσε το live. Εχω τονίσει πολλές φορές την αξία του, αφού πάντα δημιουργούνται ευνοϊκές συνθήκες και προκύπτουν αξιόλογες επιλογές την ώρα των αγώνων. Ακόμα και σε παιχνίδια που δεν πάει καν ο νους σου. Χθες βράδυ για παράδειγμα, στο Betradio, πληρωθήκαμε με… Β’ Ισραήλ (άσο Κφαρ Κασίμ, έπαιζε με 10 από νωρίς η αντίπαλός της και έκανε το 2-1 στο 94’) και Μαρόκο (g/g την πρωτοπόρο Γουιντάντ Καζαμπλάνκα, έχανε 2-0 από σαφώς υποδεέστερη ομάδα, ισοφάρισε στο φινάλε για να χάσει τελικά 3-2). Ομολογώ ότι δεν ήξερα καν την ύπαρξη αυτών των αγώνων πριν βγούμε στον αέρα. No problem at all.

Είτε σε πληρώσει η Ρεάλ Μαδρίτης είτε κάποια… Κφαρ Κασίμ, τα ίδια λεφτά θα πάρεις. Γι’ αυτό και προτείνω σε όλους εσάς που έχετε ελεύθερο χρόνο να αφιερώσετε στο στοίχημα τα βράδια, να έρθετε στην παρέα του Betradio. Χαμένοι, συνολικά, δεν θα βγείτε. Προσωπικά, έχω μειώσει αισθητά εδώ και μήνες το μπάτζετ των pre game πονταρισμάτων μου, κρατώντας λεφτά για το live.

Εκανα αυτό τον πρόλογο, γιατί το σημερινό πρόγραμμα δεν μου λέει πολλά. Με Σούπερ Λιγκ 2 δεν θέλω να μπλέξω. Είχα κάποια Χ κατά νου, αλλά πιο πολύ τζόγος είναι. Στην Τσάμπιονσιπ, η Κόβεντρι δείχνει πιθανός άσος βάσει των πολλών κρουσμάτων στη Μίλγουολ, αλλά έχει πέσει στο 1.77. Το άφησα για live.

[novibet_desktop keimeno_etaireias=”Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία!” width=”50%”]

Προγνωστικά στοιχήματος

Και πάμε στα δύο ματς της Πρέμιερ Λιγκ, όπου έχουμε δύο καυτά φαβορί. Την Τσέλσι και τη Σίτι. Την Τσέλσι σκέφτηκα αρκετά αν θα την κοντράρω ή όχι. Διαβάζοντας τις δηλώσεις του Τούχελ μετά το 1-3 επί της Αστον Βίλα, όπου προέκυψαν νέοι τραυματισμοί για τον Καντέ και τον Τιάγκο Σίλβα, κατάλαβα ότι είναι στα όριά της. Ο Τσίλγουελ τέθηκε νοκ άουτ για πολλούς μήνες, Χάβερτζ και Βέρνερ έλειπαν καιρό και είναι άγνωστο αν θα προλάβουν το ματς, τα κρούσματα στους «μπλε» ήταν πολλά τις τελευταίες εβδομάδες, με τον Τούχελ να παραπονιέται για το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας του και την άρνηση της λίγκας να αναβάλει κάποια παιχνίδια της, όπως έκανε σε άλλες περιπτώσεις.

Η Μπράιτον έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση στο 2-0 επί της Μπρέντφορντ και παρόλο που έχει να κερδίσει εκτός έδρας από αρχές Σεπτέμβρη, φέτος έχασε μόνο μια φορά μακριά από το σπίτι της, μετρώντας 5 ισοπαλίες σε 8 συνολικά εξόδους. Με φρέναρε κάπως η χθεσινή ήττα της Λίβερπουλ, που δίνει ένα έξτρα κίνητρο σήμερα στους «μπλε». Κλειστό ματς περιμένω. Η κούραση της Τσέλσι είναι δεδομένη, η Μπράιτον είναι πολύ σφιχτή ομάδα και… μανούλα στα Χ, το under κακώς κατ’ εμέ δίνεται αουτσάιντερ.

Η Σίτι με τη φόρα που έχει, δύσκολα θα γκελάρει κόντρα στην ντεφορμέ και ελλιπή Μπρέντφορντ. Δεν μπορώ όμως να αποκλείσω το ενδεχόμενο μιας επαγγελματικής νίκης, γι’ αυτό και δεν πάω σε combo με γκολ. Κράτησα μόνο από τις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Novibet, το 2 ημίχρονο/2 τελικό με γκολ Ντε Μπρούιν. H Σίτι συνήθως καθαρίζει τις νίκες της από το α’ ημίχρονο και ο Βέλγος ξαναβρήκε την επαφή με τα δίχτυα στα τελευταία ματς.

Αυτά τα λίγα προς στιγμήν, περισσότερα το βράδυ, στο live του Betradio. Νέα στήλη, του… χρόνου. Καλά να περάσετε ό,τι κι αν κάνετε, όπου κι αν πάτε…

[pamestoixima_desktop keimeno_etaireias=”Καλύτερο από ποτέ με δυνατές αποδόσεις και σούπερ προσφορές!” width=”50%”]

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip