Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

04.12.21|13:20

Χρήστος Χρυσαΐτης Χρήστος Χρυσαΐτης

Φινάλε στην Ουρουγουάη, ανοιχτά όλα τα μέτωπα

φινάλε-στην-ουρουγουάη-ανοιχτά-όλα-τα-22894

Καλησπέρα! Με το πρωτάθλημα Ουρουγουάης και την τελευταία του αγωνιστική – όσον αφορά την κανονική περίοδο – θα ασχοληθεί απόψε η στήλη στα προγνωστικά στοιχήματος. Πριν πούμε οτιδήποτε, είναι απαραίτητη μία υπενθύμιση του συστήματος διεξαγωγής.

Προγνωστικά στοιχήματος

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Στην Ουρουγουάη έχουμε μία πρωταθλήτρια κάθε χρόνο, σε αντίθεση με την Παραγουάη που έχουμε δύο. Κατά συνέπεια, η Πλάσα Κολόνια που κατέκτησε το Απερτούρα δεν λογίζεται ως πρωταθλήτρια, απλά απέκτησε το δικαίωμα να διεκδικήσει τον τίτλο σε αγώνες πλέι-οφ. Σήμερα και αύριο ολοκληρώνεται το Κλαουσούρα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ο «ημιτελικός» (που μπορεί να αποδειχτεί και τελικός) και οι διπλοί τελικοί (εφόσον χρειαστούν).

Στον «ημιτελικό» αγωνίζονται σε μονό παιχνίδι η νικήτρια του Απερτούρα (Πλάσα Κολόνια) με τη νικήτρια του Κλαουσούρα (Πενιαρόλ, Νασιονάλ ή Γουόντερερς). Η ομάδα που θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι θα παίξει στους διπλούς τελικούς με τη νικήτρια της συνολικής βαθμολογίας Απερτούρα – Κλαουσούρα που θα είναι μία εκ των Πενιαρόλ ή Νασιονάλ.

Εξυπακούεται ότι εάν π.χ. η Πενιαρόλ τερματίσει πρώτη σε Κλαουσούρα και συνολική βαθμολογία και επιβληθεί της Πλάσα Κολόνια στον «ημιτελικό», θα αναδειχθεί αυτομάτως πρωταθλήτρια, αφού δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον… εαυτό της στους διπλούς τελικούς.

Στους ομίλους του Λιμπερταδόρες θα παίξουν η πρωταθλήτρια και η φιναλίστ, εφόσον διεξαχθούν διπλοί τελικοί. Εάν δεν χρειαστούν, τότε το δεύτερο εισιτήριο πάει στη δεύτερη της συνολικής βαθμολογίας. Η 3η και η 4η πάνε στα προκριματικά του Λιμπερταδόρες, ενώ οι ομάδες από την 5η μέχρι και την 8η θέση κερδίζουν συμμετοχή στο Σουνταμερικάνα.

Οσον αφορά την κατάταξη παραμονής, προκύπτει από τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων ετών (2020 και 2021) και υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίες.

Πάμε τώρα να δούμε τα οκτώ παιχνίδια και τι διακυβεύεται στο καθένα από αυτά. Σήμερα διεξάγονται τα έξι (όλα στις 22:00 ώρα Ελλάδας) και αύριο τα υπόλοιπα δύο.

[novibet_desktop keimeno_etaireias=”Live στοίχημα από το κινητό & το tablet” width=”50%”]

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΕΝΙΑΡΟΛ – ΣΟΥΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑ

Η Πενιαρόλ με νίκη εξασφαλίζει πρωτιά και στη βαθμολογία του Κλαουσούρα και στη συνολική κατάταξη και άρα αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Σουντ Αμέρικα είναι με το ενάμισι πόδι στη 2η κατηγορία. Για να σωθεί πρέπει να κερδίσει την Πενιαρόλ και παράλληλα η Προγκρέσο να ηττηθεί από την Τόρκε και η Μπόστον Ρίβερ να μην επιβληθεί της Ντεπορτίβο Μαλντονάδο.

ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ

Η Νασιονάλ ελπίζει σε στραβοπάτημα της Πενιαρόλ για να διεκδικήσει πρωτιά στο Κλαουσούρα ή – ακόμα πιο σημαντικό – στη συνολική βαθμολογία. Εάν μείνει δεύτερη και στα δύο, μένει οριστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου και όλα θα κριθούν ανάμεσα σε Πλάσα Κολόνια και Πενιαρόλ.

Στην περίπτωση του Κλαουσούρα θέλει νίκη δική της και ήττα της Πενιαρόλ για να τερματίσει πρώτη. Με νίκη δική της και ισοπαλία της Πενιαρόλ θα ακολουθήσει μονό μπαράζ για την κορυφή του Κλαουσούρα αλλά αυτός ο συνδυασμός θα της είναι αρκετός για την πρωτιά στη συνολική βαθμολογία. Υπάρχει ενδεχόμενο μπαράζ και για την πρώτη θέση της συνολικής βαθμολογίας, αλλά αυτό προϋποθέτει ήττα της Πενιαρόλ και ισοπαλία της Νασιονάλ.

Η Ρίβερ έχει σχεδόν εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Για να το χάσει θα πρέπει να ηττηθεί με μεγάλη διαφορά και παράλληλα να νικήσει η Φένιξ τη Γουόντερερς, καλύπτοντας και τη διαφορά των οκτώ τερμάτων που τις χωρίζει στο συντελεστή των γκολ.

ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ – ΠΛΑΣΑ ΚΟΛΟΝΙΑ

Η Ρεντίστας είναι αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς έχει εξασφαλίσει την παραμονή της.

Η Πλάσα Κολόνια έχει κατακτήσει το Απερτούρα και πλέον περιμένει τον μονό «ημιτελικό» με την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στο Κλαουσούρα. Δεν αλλάζει κάτι, όποιο αποτέλεσμα και αν φέρει σήμερα. Το πιθανότερο είναι ότι θα προβεί σε εκτεταμένο ροτέισον για να προφυλάξει παίκτες για τον «ημιτελικό».

[stoiximan_desktop keimeno_etaireias=”Cash Out* – Κλείσε το στοίχημά σου” width=”50%”]

ΤΟΡΚΕ – ΠΡΟΓΚΡΕΣΟ

Η Τόρκε με νίκη εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες (με την προϋπόθεση ότι δεν θα κατακτήσει το Κλαουσούρα η Γουόντερερς). Εάν δεν κερδίσει, κινδυνεύει να την προσπεράσει η Σέρο Λάργκο.

Η Προγκρέσο μάχεται για την παραμονή της. Με νίκη σώζεται σε κάθε περίπτωση, με ισοπαλία θα πρέπει να μην κερδίσει η Μπόστον Ρίβερ την Μαλντονάδο, ενώ με ήττα θα πρέπει να μην νικήσει ούτε η Μαλντονάδο ούτε η Σουντ Αμέρικα.Υπάρχει και σενάριο μπαράζ παραμονής ανάμεσα σε Προγκρέσο και Μπόστον Ρίβερ. Αυτό θα συμβεί εάν ηττηθεί η Προγκρέσο, φέρει ισοπαλία η Μπόστον Ρίβερ και δεν κερδίσει η Σουντ Αμέρικα.

ΜΠΟΣΤΟΝ ΡΙΒΕΡ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΑΛΝΤΟΝΑΔΟ

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Μαλντονάδο έχει σωθεί.

Η Μπόστον Ρίβερ χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Προγκρέσο την Τόρκε. Καθόλου απίθανος συνδυασμός…

ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ – ΦΕΝΙΞ

Η Γουόντερερς έχει εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Σουνταμερικάνα, ενώ θεωρητικά μπορεί να κατακτήσει ακόμα και το πρωτάθλημα και να παίξει στο Λιμπερταδόρες. Για να μπορέσει να το διεκδικήσει, θα πρέπει καταρχήν να πάρει την πρώτη θέση στο Κλαουσούρα, κάτι όμως που είναι πολύ δύσκολο, καθώς χρειάζεται – πέρα από τη δική της νίκη – να ηττηθεί η Πενιαρόλ από τη Σουντ Αμέρικα και να μην νικήσει η Νασιονάλ τη Ρίβερ, ώστε να ισοβαθμήσει στην κορυφή με την Πενιαρόλ και να κριθεί η πρωτιά του Κλαουσούρα σε μπαράζ.

Η Φένιξ έχει κάποιες ακραίες μαθηματικές πιθανότητες για να πάρει εισιτήριο για το Σουνταμερικάνα. Πρέπει να κερδίσει με μεγάλο σκορ και παράλληλα να ηττηθεί με πολλά γκολ η Ρίβερ από τη Νασιονάλ. Για την ακρίβεια, πρέπει να καλύψει διαφορά οκτώ τερμάτων, οπότε χρειάζεται πχ νίκη 4-0 και παράλληλα ήττα με το ίδιο σκορ της Ρίβερ…

Η Φένιξ έχει κάποιες ακραίες μαθηματικές πιθανότητες για να πετύχει το ίδιο. Πρέπει να κερδίσει με μεγάλο σκορ και παράλληλα να ηττηθεί με πολλά γκολ η Ρίβερ από τη Νασιονάλ. Για την ακρίβεια, πρέπει να καλύψει διαφορά οκτώ τερμάτων, οπότε χρειάζεται πχ νίκη 4-0 και παράλληλα ήττα με το ίδιο σκορ της Ρίβερ…

[winmasters_desktop keimeno_etaireias=”Winmasters: 30.000 live παιχνίδια με υψηλές + κορυφαίες αποδόσεις στα φαβορί Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777″ width=”50%”]

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΒΙΓΙΑ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ – ΣΕΡΟ ΛΑΡΓΚΟ

Η Βίγια Εσπανιόλα έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό και μαθηματικά.

Η Σέρο Λάργκο έχει διασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Σουνταμερικάνα. Για να ελπίζει στο Λιμπερταδόρες θα πρέπει σήμερα η Τόρκε να μην νικήσει την Προγκρέσο. Εάν ηττηθεί η Τόρκε, τότε η Σέρο Λάργκο θέλει απλή νίκη. Εάν φέρει ισοπαλία η Τόρκε, τότε η Σέρο Λάργκο θα χρειαστεί νίκη με τρία γκολ διαφορά για να την προσπεράσει.

ΣΕΡΙΤΟ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, με τη Σερίτο να έχει σωθεί και τη Λίβερπουλ να έχει εξασφαλίσει συμμετοχή στο Σουνταμερικάνα.

Αυτά για σήμερα. Τα ξαναλέμε σύντομα με Αργεντινή, Κολομβία και τους τελικούς της Ουρουγουάης. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

[pamestoixima_desktop keimeno_etaireias=”Ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά” width=”50%”]

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 22:00 ΜΠΟΣΤΟΝ ΡΙΒΕΡ – ΝΤΕΠ. ΜΑΛΝΤΟΝΑΔΟ 1 1.83 Novibet

ΣΑΒΒΑΤΟ 22:00 ΤΟΡΚΕ – ΠΡΟΓΚΡΕΣΟ 1 1.95 Stoiximan

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip