Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

06.11.21|11:38

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Καλοπληρωμένα αουτσάιντερ στο Κύπελλο Αγγλίας

καλοπληρωμένα-αουτσάιντερ-στο-κύπελ-23311

Οσοι αναρωτήθηκαν γιατί δεν έχει δράση στα πρωταθλήματα των μικρών κατηγοριών στο Νησί, η απάντηση είναι το FA Cup. Το Κύπελλο Αγγλίας ξεκίνησε (επίσημα μπορούμε να πούμε) εχθές, με την Κόλτσεστερ να περνάει εύκολα το εμπόδιο της Σάντμπερι (ομάδα 8ης κατηγορίας) με 4-0.

Είναι το όνειρο κάθε υποδεέστερης ομάδας ο συγκεκριμένος γύρος, προκειμένου να αποκτήσουν κάποια φήμη λέγοντας πως απέκλεισαν κάποιον μεγαλύτερο σύλλογο. Οπως φυσικά γίνεται σε όλα τα κύπελλα του κόσμου. Παρ’ ότι υπάρχουν ελάχιστα «λαβράκια» τέτοιων περιπτώσεων που μπορούμε να πιάσουμε, προτιμώ να μην ασχοληθώ με ομάδες της Ισθμιαν και της Σάουδερν Λιγκ.

Καλύτερα να πάμε στις περισσότερο γνωστές, που ξέρουμε και σε τι κατάσταση βρίσκονται. Τρία δυνατά αουτσάιντερ στο προσκήνιο, ας τα δούμε ένα-ένα.

[bwin_desktop keimeno_etaireias=”Build A Bet* στα μεγαλύτερα ματς. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα ” width=”50%”]

Προγνωστικά Κυπέλλου Αγγλίας

Η αρχή γίνεται με το Κρου – Σουίντον. Μπορεί η πρώτη να παίζει στην Α και η δεύτερη στη Β Αγγλίας, ωστόσο κάλλιστα ίσως γίνει το αντίθετο του χρόνου. Και στην κατάσταση που βρίσκονται, δεν δείχνουν για ομάδες που ανήκουν στις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Απογοητεύει διαρκώς η Κρου, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και η μόνη με μονοψήφιο αριθμό πόντων (9). Μετρούσε 4 διαδοχικές ήττες, μέχρι να πάρει τον βαθμό απέναντι στην προτελευταία Ντονκάστερ μεσοβδόμαδα (1-1). Δεν βλέπεται γενικά και ο στόχος του Ντέιβιντ Αρτέλ είναι πως θα βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη θέση, πριν έχει μπλεξίματα και ο ίδιος. Που μυαλό για το Κύπελλο…

Η Σουίντον βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση (5η στο πρωτάθλημά της), ωστόσο έχει κάτι το ξεχωριστό. Είναι αήττητη μακριά από το γήπεδό της σε όλες τις διοργανώσεις (σε 90λεπτα παιχνίδια), με 7 νίκες και 3 ισοπαλίες. Τα 5 διπλά είναι και τα πιο πρόσφατα, που τα σημείωσε όλα μέσα στον Οκτώβρη σκοράροντας σε κάθε περίπτωση τουλάχιστον 2 γκολ. Παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο στην τέταρτη κατηγορία αποδεικνύοντας πως δεν είναι εκεί η θέση της. Θέλει να εντυπωσιάσει και στο Κύπελλο και σήμερα της παρουσιάζεται η πρώτη ευκαιρία.

Εχει συμμαζευτεί το διπλό, σε αρκετές περιπτώσεις το συναντάω και κάτω από τις τρεις μονάδες. Ωστόσο προλαβαίνω το ωραιότατο τριαράκι της bwin στα προγνωστικά Κυπέλλου Αγγλίας.

[bet365_desktop keimeno_etaireias=”Κορυφαία αθλητική δράση στη συσκευή σας!” width=”50%”]

Πάμε λίγο πιο βόρεια και στο Μόρκαμ (Α’) – Νιούπορτ (Β’), όπου στη μέση υπάρχει το αίσθημα της… εκδίκησης. Οσοι θυμούνται από πέρυσι στην Λιγκ 2 Αγγλίας, θα διαπιστώσουν πως επρόκειτο για το ζευγάρι του τελικού ανόδου στο «Γουέμπλεϊ» τον περασμένο Μάιο. Εκεί όπου η Μόρκαμ κέρδισε με πέναλτι στην παράταση, σε ένα παιχνίδι που οι Ουαλοί έδειχναν να το αξίζουν περισσότερο.

Η Νιούπορτ έχει την ιδανική ευκαιρία να πάρει το… αίμα της πίσω. Απ’ όταν αφίχθη ο Τζέιμς Ρόουμπερι το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, μετρά 2/2 νίκες με συνολικό σκορ 8-1. Εχει φτιάξει τρομερό σύνολο. Αναγέννησε τον επιθετικό Τέλφορντ ο οποίος έχει 7 γκολ στα τελευταία 3 παιχνίδια, ενώ συμμάζεψε και την άμυνα παρά τις απουσίες που υπάρχουν.

Η Μόρκαμ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και αποδεικνύει πως δύσκολα θα σταθεί στη Λιγκ 1. Στην τελευταία εξάδα αγώνων μετρά 5 ήττες και 1 ισοπαλία έχοντας δεχτεί συνολικά 16 γκολ, σχεδόν 3 γκολ ανά ματς. Διαθέτει πλέον την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 30 τέρματα παθητικό.

Και εδώ υπάρχει μια πτώση στο διπλό, καθώς βρισκόταν και πιο πάνω από το 3.00 που το συναντάω αυτή τη στιγμή στην Novibet. Παραμένει σε καλές τιμές και θα το επιλέξω στα προγνωστικά Κυπέλλου Αγγλίας.

Κλείνω με το Χάρογκεϊτ (Β’) – Ρέξαμ (Νάσιοναλ Λιγκ). Εχει ξεφύγει υπερβολικά το διπλό, τη στιγμή που πρόκειται για δύο σχετικά ισοδύναμες ομάδες. Μέχρι τον Γενάρη του 2020 βρίσκονταν και στην ίδια κατηγορία, με τους Ουαλούς να διατηρούν και θετική παράδοση (3-3-1).

[novibet_desktop keimeno_etaireias=”Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα” width=”50%”]

Δεν έχει φτιάξει κάποιο τρομερό σύνολο η Χάρογκεϊτ, απλώς είχε ενθουσιασμό και όρεξη τους πρώτους μήνες. Ωστόσο κάτι τέτοιο αρχίζει και εξασθενεί, καθώς βγαίνει ολοφάνερα η κούραση λόγω του πολύ περιορισμένου ροτέισον. Τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα 4 τελευταία, από την δεύτερη έπεσε στην έβδομη θέση και πολύ φοβάμαι πως θα κατρακυλήσει κι άλλο…

Η «χολιγουντιανή» Ρέξαμ θέλει να μαγνητίσει τα βλέμματα του κόσμου, όπως κάνουν και οι ιδιοκτήτες της. Το ‘χουν βάλει στόχο να φύγουν άμεσα από τη Νάσιοναλ Λιγκ και να… απογειωθούν. Ακόμα χρειάζεται χρόνος μέχρι να «δέσει», όμως μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία της στο Κύπελλο.

Συναντάει μια ομάδα που είναι στα μέτρα της και την πετυχαίνει σε δύσκολη κατάσταση. Βλέποντας και το διπλό να έχει πάρει τον ανήφορο φτάνοντας σε αποδόσεις τετραπλασιασμού, θέλω να το ρισκάρω στα προγνωστικά Κυπέλλου Αγγλίας. Φυσικά σε όλες τις περιπτώσεις χωράει και η ασφάλεια του Draw No Bet ή ακόμα και της απλής κόντρας (Χ2).

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip