Από τα τρία παιχνίδια που υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα της Β’ Ολλανδίας, θα ασχοληθώ στοιχηματικά μόνο με το Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Ρόντα. Η Γκόου Αχέντ κερδίζει μέχρι στιγμής τον τίτλο της πιο βελτιωμένης ομάδας της κατηγορίας, μη θυμίζοντας σ

Από τα τρία παιχνίδια που υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα της Β’ Ολλανδίας, θα ασχοληθώ στοιχηματικά μόνο με το Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Ρόντα.

Η Γκόου Αχέντ κερδίζει μέχρι στιγμής τον τίτλο της πιο βελτιωμένης ομάδας της κατηγορίας, μη θυμίζοντας σε τίποτα την περσινή ομάδα-έκτρωμα. Οι «αετοί» αλλάζοντας το καλοκαίρι σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους, ξεκίνησαν τη σεζόν έχοντας ως βασικό στόχο την είσοδο στα πλέι οφ, ωστόσο, και με δεδομένο πλέον ότι υπάρχει σαφή εικόνα για τη δυναμική των ομάδων που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς βαδίζουμε ολοταχώς προς τη συμπλήρωση του 1/4 της κανονικής περιόδου, θα τολμήσω να τους συμπεριλάβω στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την κατάκτηση του τίτλου (Ναϊμέγκεν, Σπάρτα και Τβέντε οι υπόλοιπες, δεν πιστεύω ότι θα αντέξει μέχρι τέλους η Αλμίρε Σίτι).

Στην «καυτή» και άκρως ποδοσφαιρική έδρα της (θυμίζει αγγλικό γήπεδο) η Γκόου Αχέντ είναι πανίσχυρη φέτος (4-1-0 σε πρωτάθλημα-Κύπελλο, 14-3 τέρματα). Μοναδική απώλεια το 2-2 της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Σπάρτα Ρότερνταμ, όταν και απώλεσε τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις (κέρδιζε 2-0 ως το 59’).

Η Ρόντα, από την άλλη πλευρά, δεν δείχνει να έχει προσαρμοστεί ακόμη στα δεδομένα της κατηγορίας, παρουσιάζοντας έντονες μεταπτώσεις στην απόδοσή της από παιχνίδι σε παιχνίδι, ενώ συν τοις άλλοις είναι αναγκασμένη να παραταχθεί στο σημερινό ματς και με αρκετές απουσίες (τρεις βασικοί εκτός).

Ο άσος, μολονότι δέχεται πιέσεις τις τελευταίες ώρες, εξακολουθεί να προσφέρεται σε αποδεκτές τιμές (1.85).

Καλή τύχη στις επιλογές σας!