Στη Νίκαια της Γαλλίας, η Νις φιλοξενεί τη Ρεν στο «Αλιάνζ Ριβιέρα» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στο Σαμπιονά, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται απόψε δίχως τον «σταρ», Μάριο Μπαλοτέλι λόγω τραυματισμού. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει θε

Στη Νίκαια της Γαλλίας, η Νις φιλοξενεί τη Ρεν στο «Αλιάνζ Ριβιέρα» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στο Σαμπιονά, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται απόψε δίχως τον «σταρ», Μάριο Μπαλοτέλι λόγω τραυματισμού.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει θετικά τη σεζόν, όπου στις 4 πρώτες αγωνιστικές γεύτηκαν τη χαρά της νίκης μόλις σε ένα παιχνίδι, μία ισοπαλία και δύο ήττες συμπληρώνουν τον –μέχρι τώρα- απολογισμό. Η… Ευρωπαία Ρεν βρίσκεται σε διαφορετικό φεγγάρι, βλέπει τον εαυτό της στην 6η θέση με απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Νις – Ρεν με πληθώρα επιλογών και αγορών* στη   για τα μέλη, πλούσια ειδικά στοιχήματα, cash out* και μοναδικές αποδόσεις. Στην εταιρεία δεν θα βρούμε μόνο νικητή αγώνα στο ζευγάρι, αλλά και over ή under, σύνολο τερμάτων, ακριβές σκορ, αριθμό γκολ στο πρώτο μέρος, κόρνερ και πολλά ακόμη.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: MGA | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας