
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ
ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Καιρός
4 ° C Συννεφιασμένος09/02/2023 20:30


Ντερμπάρα με φόντο τελικό στην OPAP Arena



20:30
ΕΚΥ
ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ντερμπάρα με φόντο τελικό στην OPAP Arena
09-02-2023
20:30
Cosmote Sport 1
Καιρός: 4 ° C Συννεφιασμένος

ΕΚΥ

855

OPAP ARENA (32.500)

0

20:30 09-02-2023

4 ° C Συννεφιασμένος
Cosmote Sport 1
1 | X | 2 | U 1,5 | O 1,5 | U 2,5 | O 2,5 | U 3,5 | O 3,5 | G | NG | 1X | 12 | X2 | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2,17 | 3,35 | 3,50 | 1,60 | 2,25 | |||||||||||||
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
FACTS
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Πρώτη αναμέτρηση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί 1 ή 2 Μαρτίου. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και έτσι, σε περίπτωση που έχουν πετύχει ίδιο αριθμό τερμάτων μετά και το τέλος της ρεβάνς, ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.
* Στο πρωτάθλημα: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-0 (13/11)
* 77-44-57 υπέρ του Ολυμπιακού η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως διοργάνωσης, 31-25-28 υπέρ της ΑΕΚ στις αναμετρήσεις που έχουν γίνει στην έδρα της. 18-8-18 και 9-2-8 υπέρ της Ένωσης η αντίστοιχη παράδοση σε επίπεδο Κυπέλλου.
* Αήττητος ο Ολυμπιακός στις 16 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων (11-5-0), οι 8 εξ αυτών στην έδρα της ΑΕΚ (5-3-0), ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Τελευταία νίκη της ΑΕΚ στις 7/2/2018, στη ρεβάνς τότε των προημιτελικών του Κυπέλλου.
* Οκτώ φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες σε τελικό Κυπέλλου, μετρώντας από 4 νίκες. Πέραν αυτών, έχουν κοντραριστεί σε προηγούμενες φάσεις του θεσμού 23 φορές στην ιστορία, με τον Ολυμπιακό να έχει βραχεία κεφαλή σε προκρίσεις, μετρώντας 12, έναντι 11 της ΑΕΚ.

ΑΕΚ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Της… μεζούρας έγινε την Κυριακή στο Περιστέρι και λόγω… διαστάσεων και αποστάσεων των δοκαριών, το παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν έγινε. Και από τότε γίνεται, καθημερινά, ο κακός χαμός, με την τύχη του αγώνα να κρίνεται δικαστήρια. Τουλάχιστον σε πρώτο, θεσμικό επίπεδο. Και βλέπουμε πόσο θα τραβήξει αυτή η ιστορία μέχρι να τελεσιδικήσει.
Το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε έδωσε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να προσπεράσει στην κορυφή, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι περισσότερο, αλλά έστω και ψυχολογικά, άλλη πίεση η Ένωση δεν νιώθει, μιας και παρέμεινε εκτός βολής ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού μετά το μεταξύ τους 0-0 στο ντέρμπι της Τούμπας.
Με πολύτιμες ανάσες οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τους πρωταθλητές για πρώτη φορά στο νεότευκτο γήπεδό τους (και πρώτη φορά στη Νέα Φιλαδέλφεια ύστερα από τις 9/11/2002. Τότε, σε παιχνίδι πρωταθλήματος, το ματς είχε λήξει 1-1), εκεί όπου μετράνε το απόλυτο σε 11 παιχνίδια σε πρωτάθλημα (9) και Κύπελλο (2), με τον ενδεικτικό απολογισμό τερμάτων 29-2.
Το πρώτο από τα 5 συνολικά παιχνίδια που θα δώσουν με τον Ολυμπιακό ως το τέλος της σεζόν: η ρεβάνς το δεύτερο, το τρίτο στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και άλλα δύο μετέπειτα στα πλέι οφ.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ
Κατόπιν τεχνικής απόφασης αποκλείστηκαν οι Ρότα (δ. μπακ, 17/0), Μουκουντί (στόπερ, 15/1), Γιόνσον (αμ. χαφ, 18/0), παραμένουν εκτός δράσης ο Φερνάντες (νιόφερτος χαφ, 4/0) και ο μακροχρόνια τραυματίας, όντας όμως πλέον στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, Μοχαμαντί (αρ. μπακ, 10/0).
ΕΝΤΕΚΑΔΑ
(4-4-2): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Βίντα, Μήτογλου (Τζαβέλλας), Χατζισαφί – Αμραμπατ (Ελίασον), Σιμάνσκι, Πινέδα (Γαλανόπουλος), Γκατσίνοβιτς (Μάνταλος) – Αραούχο, Γκαρσία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δεν πλήρωσε το ορμητικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας, κατάφερε να ξεπεράσει αλώβητος το πρώτο, φουριόζικο εικοσάλεπτο, έχοντας μάλιστα και λίγο αργότερα τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι (δοκάρι σε μακρινό σουτ του Χάμες).
Είναι γεγονός πως όσο περνούσε η ώρα, τόσο κατάφερνε και έριχνε τον ρυθμό, χωρίς όμως να έχει την παραμικρή επιθετική δραστηριότητα. Ξεκάθαρα στο τελευταίο ημίωρο έπαιξε για να κρατήσει την ισοπαλία, κάτι που παρότι ο ΠΑΟΚ βρήκε και πάλι φάσεις (όχι τόσες πολλές όσο στο ξεκίνημα), μπόρεσε να πετύχει (0-0).
Και κάπως έτσι οι «ερυθρόλευκο» έφτασαν στις 13 αγωνιστικές αήττητοι. Τελευταία ήττα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, υπέστησαν στη φιλοξενία της Ναντ στο Γιουρόπα Λιγκ (9/11). Έκτοτε μετράνε 15 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς ήττα, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 4-5-0 στις εξόδους τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Σίγουρα όμως και η εικόνα και το αποτέλεσμα, που τους στέρησε την ευκαιρία να παραμείνουν σε απόσταση βολής από τον Παναθηναϊκό, αλλά και να πλησιάσουν την ΑΕΚ (έστω και με παιχνίδι περισσότερο), ήταν αυτά που κυριάρχησαν, περιορίζοντας κάπως την αυτοπεποίθηση που έδειχναν να κερδίζουν το τελευταίο διάστημα οι «ερυθρόλευκοι».
Αυτοπεποίθηση που πάντως ενισχύεται βάσει της πρόσφατης παράδοσης που συντηρούν κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς είναι αήττητοι κόντρα στην Ένωση την τελευταία πενταετία, σε 16 διαδοχικά παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ
Αποστολή μέχρι αργά το βράδυ της Τέταρτης δεν είχε ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλευκους». Με δηλώσεις του νωρίτερα, ο κόουτς Μίτσελ είχε τονίσει πως τα δύο μεγαλύτερα ερωτηματικά του Ολυμπιακού, ο Χάμες (χαφ, 15/3) και ο Χουάνγκ (χαφ, 19/1), οι οποίοι επέστρεψαν με προβλήματα από το παιχνίδι στην Τούμπα, θα ήταν διαθέσιμοι.
Το θέμα βέβαια είναι σε ποιο επίπεδο βρίσκονται και κατά πόσον είναι σε θέση να ξεκινήσουν, να βγάλουν το ενενηντάλεπτο ή να βοηθήσουν μόνο (και αν) κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό, δεν ξεκαθαρίστηκε, σε κάθε περίπτωση πάντως, βάσει των σχετικών ρεπορτάζ, οι πιθανότητες του Κολομβιανού ήταν λιγότερες.
Σε (πολύ) καλύτερη μοίρα φαίνεται πως είναι ο Μπιέλ (χαφ, 17/5), ο οποίος επίσης παρουσιάστηκε να έχει κάποιες ενοχλήσεις, ενώ όπως ξεκαθάρισε ο Ισπανός τεχνικός, τερματοφύλακας απόψε θα αγωνιστεί ο Τζολάκης, ο οποίος είναι αυτός που παίρνει τα γάντια στα παιχνίδια του Κυπέλλου.
Τέλος, εκτός αποστολής έμεινε την τελευταία στιγμή ο νεοαποκτηθείς Ισπανός, Σέρχι Κανός, που «έχασε» τη μητέρα του και ταξίδεψε για την πατρίδα του.
ΕΝΤΕΚΑΔΑ
(4-2-3-1): Τζολάκης – Ροντινέι (Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Ντόη (Ρέτσος), Ρέαμπτσιουκ (Βρουσάι) – Σαμασέκου, Εμβιλά – Γκ. Ροντρίγκες, Μπιέλ, Μασούρας – Ελ Αραμπί (Μπακαμπού)
ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Goal / Goal
Ανεξαρτήτως των προβλημάτων με Χάμες και Χουάνγκ για τον Ολυμπιακό, ανεξαρτήτως της φοβερής αποτελεσματικότητας της ΑΕΚ στην OPAP Arena, άσος σε τέτοιο ντέρμπι, με τέτοια… πόλωση (και το σερί που «τρέχουν» οι πρωταθλητές), κάτω του διπλασιασμού, όπως αυτός προσφέρεται στο σετ, δύσκολα συγκινεί. Από τη στιγμή μάλιστα που το g/g της Novibet είναι αποδοτικότερο, αυτό αγοράζεται.
ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21.03.2023 | 23:18

21.03.2023 | 17:52

21.03.2023 | 15:49

21.03.2023 | 12:25

21.03.2023 | 11:33

21.03.2023 | 09:23
Δες όλες τις Ειδήσεις
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

NOVIBET
Τώρα αρχίζει το ματς!

STOIXIMAN
Κορυφαίο Live Στοίχημα!

PAMESTOIXIMA.GR
Το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή! | 21+

BET365
Κορυφαίο live betting!

Betsson
Παίζεις στο 100%

BETSHOP
Το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

FONBET
Τώρα το Live Αλλάζει

BWIN
Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο

WINMASTERS
30.000 Live παιχνίδια κάθε μήνα! | 21+

NetBet
Online Casino

INTERWETTEN
Betting is our Sport!

SPORTINGBET
Το παιχνίδι… ζωντανεύει!

VISTABET
Το παιχνίδι σε άλλη διάσταση
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
22.03.2023 | 00:28
21.03.2023 | 20:07
21.03.2023 | 19:24
21.03.2023 | 14:44
21.03.2023 | 10:13
Δες όλες τις Αναλύσεις
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.




Νέο δώρο* χωρίς κατάθεση!
Μόνο για λίγες ημέρες
Για όλα τα νέα μέλη
ΔΕΣ ΤΟ ΕΔΩ!
21+ / Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ / Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας / Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 / Παίξε Υπεύθυνα
ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ
ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ
ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ
ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ
ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ
ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ
ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ
ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ ΤΑΟΥΝ
ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ ΤΑΟΥΝ
ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ ΤΑΟΥΝ
ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ ΤΑΟΥΝ
ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ ΤΑΟΥΝ
ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ ΤΑΟΥΝ
ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ ΤΑΟΥΝ
ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ ΤΑΟΥΝ
ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ ΤΑΟΥΝ
ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ ΤΑΟΥΝ
ΙΡΛΑΝΔΙΑ
ΛΕΤΟΝΙΑ
ΙΡΛΑΝΔΙΑ
ΛΕΤΟΝΙΑ
ΙΡΛΑΝΔΙΑ
ΛΕΤΟΝΙΑ
ΙΡΛΑΝΔΙΑ
ΛΕΤΟΝΙΑ
ΙΡΛΑΝΔΙΑ
ΛΕΤΟΝΙΑ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
Over
Over
Over
Over
Over
Under
Under
Over
Under
Under
Over
Over
Under
Under
Under
Over
Over
Under
Under
Over
Over
Under
Over
Over
Over
Under
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΑΕΚ
Under
Over
Under
Over
Under
Under
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Over
Over
Over
Under
Over
Over