ΠΕΤΡΟΣΧΑΡΙΖΑΚΛΗΣ

23/09/17 10:54
Καλησπέρα σε όλους και καλό ΣΚ να έχουμε. Μεσοβδόμαδα η επιλογή μας με το διπλό της Ααλεν δεν πέρασε αν και ήταν καλύτερη, μένοντας στο 1-1. Συνεχίζουμε με το πρόγραμμα να μην είναι εξαιρετικό αλλά μπορούν να βγουν επιλογές.
20/09/17 11:30

Καλησπέρα σε όλους. Δεύτερη συνεχόμενη μέρα τα λέμε από αυτή τη γωνία καθώς έχουμε εμβόλιμη στη Γ' Γερμανίας. Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να πάνε χειρότερα στο χθεσινό πρώτο πιάτο της 9ης αγωνιστικής με την επιλογή της Τσβίκαου να μην επιβεβαιώνεται. Εχουμε άλλα 5 παιχνίδια σήμερα, όμως εμείς θα ασχοληθούμε μόνο με ένα από αυτά.

19/09/17 10:23

Καλησπέρα σε όλους. Ομορφα κύλησε το Σαββατοκύριακο, αν και στη Γ' Γερμανίας δεν υπήρξαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στο τελευταίο blog πέρασε μόνο ο άσος της Πάντερμπορν, όμως οι «μουσάτοι» έφεραν επιστροφή 160 μονάδων περιορίζοντας τη χασούρα. Παραμένει πάντως θετικό το πρόσημο. 

16/09/17 08:38
Καλησπέρα σε όλους και να έχετε ένα όμορφο Σ/Κ. Στην τελευταία στήλη πέρασε μόνο το διπλό της Πάντερμπορν και όχι η δυάδα που είχα προτείνει, όμως το 3.50 της πρωτοπόρου μάς έδωσε σημαντικό κέρδος 350 μονάδων. Αυτός είναι ο λόγος που από την αρχή αυτής εδώ της επικοινωνίας μας σάς λέω πόσο σημαντική είναι η απόδοση της επιλογής μας. Με λίγα λόγια, πέρασαν 1/3 επιλογές μου, αλλά ήμουν κερδισμένος. Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια.
09/09/17 09:20

Καλησπέρα σε όλους και να έχετε όμορφο ΣΚ. Καιρό έχουμε να τα πούμε λόγω διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Την τελευταία φορά που γράφτηκε στήλη σε αυτή εδώ τη γωνιά, τα πήγαμε απλώς καλά, καθώς πέρασε μόνο η μία από τις δύο επιλογές. Η Οσναμπρικ κέρδισε στο ντέρμπι τη Λόττε και μας έδωσε μικρό κέρδος, ενώ η Ααλεν ισοφαρίστηκε από την Ερφουρτ σε μία από τις δύο ευκαιρίες που είχε η φιλοξενούμενη. Ετσι χάσαμε το απόλυτο. Η απόδοση της Οσναμπρικ όμως μας έδωσε το κέρδος, και είναι αυτό που σας λέω από την πρώτη στήλη ότι σημασία έχει η απόδοση. 

26/08/17 09:09

Καλησπέρα σε όλους, στο τελευταίο Αυγουστιάτικο Σάββατο. Μετά από μια εβδομάδα είμαστε και πάλι εδώ για να μπλογκάρουμε. Τα είπαμε από την αρχή πως θα τα λέμε κυρίως για την Γ Γερμανίας και όταν θα υπάρχουν επιλογές. Χθες λοιπόν υπήρχε ένα ματς και το διαβάσατε στην ανάλυση του πρωταθλήματος, σήμερα υπάρχουν 7 ματς και έχω ξεχωρίσει τα δύο. Την προηγούμενη εβδομάδα μας έδωσε μικρό κέρδος το διπλό της Πάντερμπορν. Πάμε να δούμε τα σημερινά.

19/08/17 07:46

Καλησπέρα σε όλους και καλό ΣΚ να έχουμε. Πέρασε και ο Δεκαπενταύγουστος, οι περισσότεροι γύρισαν στις πόλεις, εκεί που ήμασταν ήδη οι υπόλοιποι και σιγά σιγά η νέα σεζόν ξεκινά. Τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν αρχίσει, πλέον μπήκαν στο κουπόνι και η Ελλάδα, η Τουρκία, η Γερμανία (Μπουντεσλίγκα), η Ιταλία και η Ισπανία. Φουλ πρόγραμμα λοιπόν για τις επόμενες δύο εβδομάδες, έπειτα ακολουθεί διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Η στήλη πήγε εξαιρετικά την Τρίτη, της Παναγίας, με τις Βέχεν και Μαγδεμβούργο να μας δικαιώνουν στο Γερμανικό Κύπελλο. Πάμε να δούμε τι έχουμε στη σημερινή 5η αγωνιστική της Dritte Liga.

13/08/17 10:39

Καλησπέρα σε όλους και καλή Κυριακή να έχετε. Ο Δεκαπενταύγουστος όλο και πλησιάζει με τις πόλεις να αδειάζουν και τα χωριά να γεμίζουν, όμως το στοίχημα δεν σταματάει ποτέ! Στο τελευταίο μπλογκ δεν τα πήγαμε καλά αλλά έχουμε πει από την αρχή πως δεν κοιτάμε πίσω. Σήμερα θα ασχοληθούμε με αναμετρήσεις του γερμανικού Κυπέλλου. Συγκεκριμένα με δύο από αυτές που έχει το κουπόνι.

05/08/17 07:37

Καλησπέρα σε όλους. Επειτα από το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, ακολουθεί η τέταρτη αγωνιστική στην Dritte Liga. Στη συνέχεια υπάρχει διακοπή λόγω των αναμετρήσεων για το Κύπελλο, καθώς οι μισές ομάδες της κατηγορίας τίθενται αντιμέτωπες με συλλόγους της Μπουντεσλίγκα ή της Τσβάιτε Λίγκα. 

02/08/17 09:31

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα (ξέχασα να σας ευχηθώ χθες, χαχα). Η χθεσινή μέρα ήταν η δεύτερη του μπλογκ με τη μία επιλογή μου να περνάει καθώς η «αρμάδα» του Ρεμ μας δικαίωσε κερδίζοντας με 1-0 την Ουντερχάκινγκ, έκανε το 3Χ3 και φιγουράρει μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το δεύτερο πιάτο της εμβόλιμης αγωνιστικής στην Dritte Liga. Στην αρχή είχα στο μυαλό μου τρία παιχνίδια, όμως το γεγονός ότι ο τεχνικός της Μούνστερ δεν θα... χαλαστεί και με τον βαθμό στο Βούρζμπουργκ με έκανε να κάνω πίσω και να προτείνω μόνο δύο παιχνίδια.

01/08/17 10:00

Καλησπέρα σε όλους. Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά στο Kingblog με τις δύο επιλογές (Μαγδεμβούργο και Μούνστερ) να επιβεβαιώνονται και να μας χαρίζουν τα πρώτα κέρδη. Όπως σας είπα και την πρώτη φορά που τα είπαμε από εδώ αυτή τη στήλη, θα ανεβαίνει blog μόνο όταν υπάρχει λόγος καθώς για τα υπόλοιπα υπάρχει το ρεπορτάζ. Εμβόλιμη αγωνιστική η 3η στην Dritte Liga καθώς χρειάζονται και αυτές για να προλάβει να βγει το καλεντάρι των 38 αγωνιστικών. Η αγωνιστική είναι χωρισμένη σε δύο κομμάτια, πέντε παιχνίδια σήμερα και πέντε αύριο. Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε μόνο με ένα παιχνίδι. Πολλοί θα πείτε καλά γράφεις τόσα για 1 ματς; Μα φυσικά, δεν θα βάλω στο μπλογκ παραπάνω επιλογές αν δεν τις πιστεύω παραπάνω.

29/07/17 07:42

Καλησπέρα σε όλους. Καλώς σας βρήκα στο Kingblog έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο στο team της Kingbet. Για όσους δεν με γνωρίζετε, ασχολούμαι με το ρεπορτάζ του πρωταθλήματος της Γ' Γερμανίας. Σκοπός του blog είναι να ξεχωρίσω σημεία που μου αρέσουν περισσότερο και μπορεί να χάνονται μέσα στους πολλούς αγώνες του Σαββάτου. Εδώ θα βρίσκετε λοιπόν τις προτάσεις μου για τα ματς που «βλέπω» περισσότερο. Δεν σημαίνει πως τα άλλα που προτείνω στο ρεπορτάζ δεν τα πιστεύω, όμως όλοι έχουμε μερικά σημεία που για κάποιους λόγους τα... εμπιστευόμαστε παραπάνω. Κατά 90% θα ασχολούμαστε με αγώνες της Dritte Liga, εκτός αν προκύψει και κάτι άλλο στη συνέχεια της χρονιάς. Φτάνει με τα πολλά λόγια, πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα.