Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

16.11.19|09:49

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Bwin: Επιστροφή* στα Προκριματικά Euro 2020 και εκατοντάδες αγορές! (16-11-2019)

bwin-επιστροφή-στα-προκριματικά-euro-2020-και-εκ-179868

Τρεις ομάδες ερίζουν για δύο εισιτήρια στον δεύτερο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020 και το ντέρμπι ανάμεσα σε Βόρειο Ιρλανδία και Ολλανδία μπορεί να αποδειχτεί κομβικό. Οι «οράνιε» βρίσκονται στην κορυφή με 15 πόντους, έχοντας συγκάτοικο τη Γερμανία, την ώρα που οι Βρετανοί ακολουθούν με 12. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν τρέχει νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων στα προκριματικά και, μάλιστα, κατάφερε να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές σε όλες τις περιπτώσεις.

 

bwin – Καλώς ήρθες στα ΜΕΓΑΛΑ παιχνίδια με επιστροφή* στα Προκριματικά Euro 2020.

 

Στο πιο πρόσφατο, χρειάστηκε δύο τέρματα του Βαϊνάλντουμ για να περάσει αλώβητη από τη Λευκορωσία, την ώρα που ο Βορειοιρλανδοί έφευγαν νικητές από την Τσεχία (3-2). Οι παίκτες του Μάρτιν Ο’Νιλ πέτυχαν το απόλυτο απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται στην… δεύτερη ταχύτητα του ομίλου, ωστόσο απέτυχαν να πάρουν αποτέλεσμα στους αγώνες με Γερμανία και Ολλανδία ως τώρα. Απόψε, θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση, αφού οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης θα σημάνει και τον αποκλεισμό τους από τα τελικά.

 

bwin – Με το Build A Bet, πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα.

 

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. 

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip