Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

31.10.19|10:36

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Το Μίλαν - ΣΠΑΛ παίζει στην Bet365 (31-10-2019)

το-μίλαν-σπαλ-παίζει-στην-bet365-31-10-2019-180520

Μετά την ισοπαλία με τη Λέτσε και την ήττα στην έδρα της Ρόμα, ο Στέφανο Πιόλι ψάχνει την πρώτη νίκη στη Μίλαν, στο αποψινό παιχνίδι με τη ΣΠΑΛ Φεράρα.

Θα είναι ισόπαλες οι δύο ομάδες στο ημίχρονο του αγώνα; Η σχετική ισοπαλία προσφέρεται σε απόδοση 2.30.

O Στέφανο Πιόλι, είδε τη Λέτσε να ισοφαρίζει τη Μίλαν, στο ντεμπούτο του στον πάγκο της, λίγο πριν το τέλος του αγώνα σε 2-2, ενώ στη Ρώμη το βράδυ του Σαββάτου, παρά την προσπάθεια, έχασε με 2-1. Απόψε, θέλει την πρώτη νίκη, η οποία βρίσκεται στο 1.50.

To θέμα για τη Μίλαν, είναι ότι παρά την αλλαγή στον πάγκο, δεν έχει βελτιώσει τα αποτελέσματά της και μετά από εννιά αγωνιστικές, είναι μόλις στη 13η θέση. Οπότε η νίκη απόψε, δείχνει επιτακτική και η πιθανότητα να την πάρει από το ημίχρονο, προσφέρεται στο 2.30.

Δείτε κορυφαία αθλητική δράση ζωντανά στη συσκευή σας! (21+)

To ενδεχόμενο να κερδίσουν οι γηπεδούχοι απόψε, χωρίς να δεχτούν γκολ, βρίσκεται σε απόδοση 2.50.

Σε δύσκολη θέση είναι και η ΣΠΑΛ, η οποία είναι προτελευταία στη βαθμολογία και απ’ότι φαίνεται, ο στόχος της και φέτος, θα είναι η παραμονή, μόνο που αυτήν τη σεζόν, μοιάζει πιο δύσκολη από πέρσι. Στο 4.33 προσφέρεται η ισοπαλία απόψε, στην έδρα της Μίλαν.

Την προηγούμενη αγωνιστική, πάντως, κατάφερε να πάρει το βαθμό εντός έδρας, κόντρα στη Νάπολι (1-1), έβγαλε μια πρώτη αντίδραση και θέλει να συνεχίσει ανάλογα και σήμερα. Στο 3.40 βρίσκεται η πιθανότητα να σκοράρει το τελευταίο γκολ του αγώνα.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip