ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

theplayer αξιολόγηση Αξιοπιστία ίσως είναι η πρώτη λέξη που κάποιος εξετάζει όταν ψάχνει τη νέα του στοιχηματική πλατφόρμα. Εξασφαλισμένη. Καθώς “πίσω” από τον theplayer βρίσκεται ο κολοσσός των τηλεπικοινωνιών Cosmote. Ναι η Cosmote στο στοίχημα είναι γεγονός με την είσοδο του theplayer. Τι την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές; Μια πρακτική και εύκολη σε χρήση πλατφόρμα στην οποία βρίσκεις πολλαπλές στοιχηματικές επιλογές σε υψηλές αποδόσεις πάντα σε συνδυασμό με γενναιόδωρες προσφορές*. Παρακάτω θα δεις αναλυτικά όλα τα θετικά και τα αρνητικά της νέας στοιχηματικής στην χώρα μας. Ως εισαγωγικό απλώς θα πούμε ότι ο όμιλος φιλοδοξεί να κάνει το κοσμοτε στοίχημα πιο αναγνωρίσιμο trademark ακόμα και από αυτό των επικοινωνιών.       

ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Αποδόσεις αθλήματα & αγορές Αν η αξιοπιστία είναι αυτή που θα σε οδηγήσει σε μια στοιχηματική πλατφόρμα οι αποδόσεις είναι αυτές που θα σε κρατήσουν εκεί. Στο theplayer οι αποδόσεις βρίσκονται σε ικανοποιητικό βαθμό καθώς η πλατφόρμα της Intralot στην οποία τρέχει φημίζεται για την χαμηλή της γκανιότα. Μαζί με αυτές θα διαπιστώσεις ότι δεν θα σου λείψει τίποτα και στον αριθμό των διαθέσιμων αγορών αφού το theplayer καλύπτει όλη την γκάμα των αθλητικών γεγονότων. Συγκεκριμένα μπορείς να παίξεις σε όλες τις μεγάλες λίγκες και τις μικρές κατηγορίες από δεκάδες χώρες και φυσικά όλες τις μεγάλες διοργανώσεις όπως το UEFA Champions League και την Euroleauge.  Εξίσου διευρυμένο είναι και το sportsbook στο live. Οι ειδικές αγορές είναι άλλωστε το επόμενο πεδίο μάχες που δίνουν οι bookmakers καθώς προσπαθούν να το εμπλουτίσουν συνεχώς με περισσότερα διαθέσιμα στοιχήματα. Οπότε δεν έχει σημασία αν παίζεις σε αποτέλεσμα γκολ κόρνερ κάρτες ασιατιατικά ή οτιδήποτε άλλο καθώς όλα αυτά θα τα βρεις εδώ και σχεδόν όλα με δυνατότητα συνδυασμού.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Εξυπηρέτηση πελατών
  • Υψηλές Αποδόσεις
  • Εξαιρετικό Mobile betting
  • Εύχρηστο Μενού
  • Ειδικά Στοιχήματα
  • Εξτρα υπηρεσίες

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Χαμηλό cash out*

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

theplayer - ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΚΟΡ /10

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

9.80/10

ΓΚΑΝΙΟΤΑ

9.80/10

LIVE BETTING

9.40/10

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

9.40/10

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

9.50/10

MOBILE

9.50/10

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

theplayer

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΚΟΡ

/10

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Πόσο ανταγωνιστικές αποδόσεις έχει

9.80/10

ΓΚΑΝΙΟΤΑ

Ποσοστό κέρδους της εταιρίας

9.80/10

LIVE BETTING

Ταχύτητα και ποικιλία επιλογών

9.80/10

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Ταχύτητα και αποτελεσματικότητα εξυπηρέτησης

9.40/10

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ποικιλία στοιχηματικών επιλογών

9.50/10

MOBILE

Ευκολία στην εύρεση και τοποθέτηση στοιχήματος από το κινητό σας

9.50/10

theplayer ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Πως ανοίγω λογαριασμό στη theplayer  Η διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού στην theplayer είναι απλή και σύντομη. Ακολουθείς απλώς μια σειρά από βήματα όπως φαίνονται παρακάτω. Πατάς στο κουμπί “Εγγραφή” Συμπληρώνεις την φόρμα με τα στοιχεία σου Κάνεις την πρώτη κατάθεση με την μέθοδο επιλογής σου Είσαι πλέον έτοιμος να στοιχηματισεις Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι μπορεί να έχεις τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις αλλά για να μπορείς να προχωρήσεις σε αναλήψεις ή ενδεχομένως να έχεις πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες του λογαριασμού σου θα πρέπει να ταυτοποιήσεις τα στοιχεία σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην σχετική υποσελίδα και να στείλεις στο theplayer τα έγγραφα που πιστοποιούν τα στοιχεία που έχεις ήδη δηλώσει στην εγγραφή σου.  Όπως είπαμε η διαδικασία είναι απλή αν όμως αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα ή έχετε απορίες (ποια έγγραφα χρειάζεται να στείλετε σε ποια ηλεκτρονική μορφή γίνονται δεκτά κλπ) μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του theplayer. Θα σας δώσουν σίγουρα την απάντηση που χρειάζεστε σε σύντομο χρόνο.

Mobile έκδοση & theplayer App Δεδομένου ότι ολοένα και περισσότερες από τις διαδικτυακές δραστηριότητες γίνονται μέσω κινητών συσκευών ο theplayer μαζί με την desktop έκδοση της στοιχηματικής του πλατφόρμας έχει φροντίσει να κυκλοφορήσει ήδη και την mobile έκδοση. Είναι εύχρηστη με εξαιρετικά γρήγορη πλοήγηση και φυσικά διαθέτει όλες τις λειτουργίες που υπάρχουν και στο desktop. Για όσους προτιμούν τις εφαρμογές κινητών το app είναι η αμέσως επόμενη προτεραιότητα τους.   Ειδικά στοιχήματα ασιατικά χάντικαπ & συνδυαστικά στοιχήματα Για να μπορέσει να γίνει πιο αντιπροσωπευτική η αξιολόγηση του theplayer στο στοίχημα θα πρέπει να δούμε αν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις όλων των παικτών. Παρ’ ότι είναι νέο όνομα στο χώρο ο δε πλέιερ ανταποκρίνεται απόλυτα σε αυτή την ζήτηση.

theplayer LIVE STREAMING* KAI ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ CASHOUT*

Live betting & Live streaming Για πολλούς αποτελεί το πιο συναρπαστικό κομμάτι του στοιχηματισμού.  Όπως όλοι ξέρουμε οι πιθανότητες για να κερδίσεις στο live είναι αυξημένες αφού έχεις την πλήρη εικόνα του παιχνιδιού. Χρειάζεται όμως να έχεις και τις κατάλληλες αγορές για στοιχηματισμό διαθέσιμες σε αποδόσεις που να είναι value. Τα δύο τελευταία τα αναλαμβάνει ο theplayer και το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να παρακολουθείς τον αγώνα και να πάρεις την σωστή απόφαση. Και μια και μιλάμε για παρακολούθηση του αγώνα το theplayer προσφέρει μια ευρύτατη γκάμα αγώνων που μπορείς να παρακολουθήσεις με live streaming καθημερινά. Αγώνες όχι απλώς με τις σημαντικότερες ομάδες του πλανήτη σχεδόν σε κάθε άθλημα αλλά και τα πιο μεγάλα ματς από τις πιο μεγάλες διοργανώσεις και λίγκες.    Cash out & άλλα εργαλεία στοιχηματισμού Ο theplayer προσφέρει μια σειρά εργαλείων για να βοηθήσει τον παίκτη στον στοιχηματισμό τόσο στο pre-game όσο και στο live. Έτσι μπορείς να βρεις χρήσιμα στατιστικά που δείχνουν τις αγωνιστικές επιδόσεις μιας ομάδας την πρόσφατη φόρμα της τους επόμενους αγώνες κ.α.  Μαζί με αυτά υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα να κάνεις cash-out σε περίπτωση που θεωρείς ότι θέλεις να κλείσεις το στοίχημά σου ή να περιορίσεις τις απώλειές σου.

theplayer ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* KAI ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ

theplayer ΚΑΤΑΘΕΣΗ - ΑΝΑΛΗΨΗ

theplayer μεθοδοι αναληψης theplayer μεθοδοι καταθεσης Τραπεζικό έμβασμα κάθε είδους πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ηλεκτρονικά πορτοφόλια και γενικότερα σχεδόν κάθε σύγχρονη και δημοφιλής μέθοδος συναλλαγών είναι διαθέσιμη για να κάνεις την κατάθεση στον theplayer λογαριασμό σου. Αντίστοιχα όλες οι παραπάνω μέθοδοι είναι διαθέσιμοι και για τις αναλήψεις σου.  Θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου βέβαια ότι η πρώτη σου ανάληψη είναι υποχρεωτικό να γίνει με την ίδια μέθοδο που χρησιμοποίησες στην κατάθεσή σου. Αν για παράδειγμα επιλεχθηκε μια χρεωστική κάρτα mastercard για να γίνει η κατάθεση στην ίδια κάρτα θα πρέπει να μεταφέρεις και το ποσό της ανάληψης. Μετά την πρώτη σου ανάληψη μπορείς να επιλέξεις και άλλους τρόπους (πχ κατάθεση από κάρτα – ανάληψη σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι κλπ).

theplayer ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

theplayer ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

theplayer σχόλια Το άνοιγμα της στοιχηματικής αγοράς για πολλούς σήμαινε ότι μεγάλοι παίκτες του εξωτερικού θα επιχειρούσαν να λάβουν σημαντικό κομμάτι του ελληνικού κοινού. Μέχρι στιγμής το όνομα που έχει καταφέρει να δημιουργήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων ανάμεσα στους παίκτες στοιχήματος είναι αυτό του theplayer. Η δική μας αξιολόγηση του theplayer είναι θετική και μένεις να διαπιστώσεις και μόνος σου αν έχουμε δίκιο με την επιλογή μας.

ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

03.12.2022 | 09:33

Δες ζωντανά το Αργεντινή – Αυστραλία με Τσουβέλα και Παπασημακόπουλο!

Κυλώνης

03.12.2022 | 09:29

Betradio Live: Ζωντανή στοιχηματική εκπομπή για Ολλανδία – ΗΠΑ

Κόντης

03.12.2022 | 09:00

ΜundoTips: Το στοιχηματικό pregame του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Νίκο Κόντη

NBA αποτελέσματα, πρόγραμμα

03.12.2022 | 07:00

Αποτελέσματα και βαθμολογίες NBA

Αργεντινή

03.12.2022 | 00:03

Το Bet Builder της ημέρας (03/12)

03.12.2022 | 00:01

Σαββατοκύριακο με 44.000€* έπαθλο στη Novileague Παγκόσμιο

Δες όλες τις Ειδήσεις

Απόκτησε την αγαπημένη σου εφημερίδα ψηφιακά

King bet Εφημερίδα

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ