ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Favbet αξιολόγηση Από την ανατολική Ευρώπη και τα επίγεια καταστήματα ξεπήδησε το 1999 η Favbet. Η στοιχηματική πλατφόρμα που πολύ γρήγορα ξέφυγε από τα στενά γεωγραφικά όρια και πλέον διαθέτει τις υπηρεσίες της στο μεγαλύτερο κομμάτι της υδρογείου, βρίσκεται πλέον νόμιμα και στην Ελλάδα. Συνεχίζει να αποκτά αφοσιωμένους πελάτες κυρίως χάρη στην ποιότητα των υπηρεσιών της και την γενναιόδωρα που δείχνει στους πιο πιστούς της παίκτες. Παρακάτω θα λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε γύρω από την Favbet και θα δούμε για ποιους λόγους αξίζει να γίνει ο επόμενος στοιχηματικός σταθμός σας.   

ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Αποδόσεις αθλήματα & αγορές Εννοείται ότι δεν υπάρχει κάποιο άθλημα πρωτάθλημα ή διοργάνωση που να μην βρίσκεται στο sportsbook της Favbet. Από τα πιο πλούσια που έχουμε συναντήσει. Τόσο σε ότι αφορά την κάλυψη γεγονότων και αγώνων όπως προείπαμε αλλά και κυρίως με τη δυνατότητα σε έναν μεγάλο αριθμό ειδικών αγορών. Και όπως είναι μάλλον εύκολα αντιληπτό όσο πιο σημαντική είναι κάποια διοργάνωση ή το πρωτάθλημα ή ο αγώνας μεμονωμένα τόσες περισσότερες είναι και οι αγορές που προσφέρει η πλατφόρμα.  Σε ότι αφορά την γκανιότα τώρα και εδώ θα ανακαλύψετε με ευχαρίστηση ότι είναι ελαφρά χαμηλότερα από τα επίπεδα που μόνο οι leaders του χώρου μπορούν να προσφέρουν. Πιο συγκεκριμένα η συνολική της γκανιότα υπολογίζεται στο 5% στο ποδόσφαιρο ως μέσος όρος ισχύει το 6% (αν και στα λεγόμενα μεγάλα πρωταθλήματα όπως επίσης και στο Champions και Europa League) είναι χαμηλότερη. Η Favbet όμως αποτελεί τον ιδανικό προορισμό όσων παικτών ασχολούνται κυρίως με στοιχηματισμό στο μπασκετ. Με μόλις 2% γκανιότα αν είστε αυτους που “παίζουν” σε ΝΒΑ και Ευρωλίγκα μπορείτε να το διαπιστώσετε κάνοντας την εγγραφή σας πριν καν ολοκληρώστε το διάβασμα της αξιολόγησης.

Live betting & Live streaming Με περισσότερα από 10.000 αθλητικά γεγονότα το μήνα να προσφέρονται για live στοιχηματισμό η favbet σίγουρα καλύπτει σε απόλυτο βαθμό κάθε προτίμηση κάθε παίκτη που αρέσκεται να παρακολουθεί έναν αγώνα και να ποντάρει σε αυτόν. Στα επιπλέον θετικά της Φάβμπετ είναι φυσικά η εκτεταμένη κάλυψη που παρέχεται από την πλατφόρμα στο live streaming και περιλαμβάνει όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα.  Επιστρέφοντας στο live betting θα πρέπει να πούμε ότι δεν καλύπτονται απλώς όλα τα γεγονότα – από όλα τα αθλήματα – που βρίσκονται σε εξέλιξη εκείνη την στιγμή. Αυτό θα ήταν και κάπως αυτονόητο. Το καλό με τη συγκεκριμένη στοιχηματική πλατφόρμα είναι ότι παρέχει τη δυνατότητα να στοιχηματίζεις στο συντριπτική πλειονότητα των αγορών που είναι διαθέσιμες και pre-game.  Αυτό που ξεχωρίζει όμως είναι η λειτουργία “Speed bet” που είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες της favbet. Καθώς μιλάμε για στοιχηματισμό σε γεγονός που είναι σε εξέλιξη ο χρόνος μπορεί και παίζει καταλυτικό χρόνο. Το “speed bet’ εξασφαλίζει ότι το στοίχημά σας θα γίνει αποδεκτό άμεσα πριν ενδεχομένως “κλειδώσει” η αγορά.  Εργαλεία στοιχηματισμού Έκπληξη όχι ευχάριστη σίγουρα αποτελεί το γεγονός ότι η favbet δεν προσφέρει τη δυνατότητα cash-out. Μια ευκολία προς τους παίκτες που προσφέρεται από το σύνολο σχεδόν των μπουκ εδώ δεν υπάρχει. Για μια στοιχηματική πλατφόρμα που έχει τόσο μεγάλη ιστορία στο χώρο του online betting είναι απλώς αξιοπερίεργο. Το μόνο που έχει να σημειωθεί είναι η ελπίδα μας αυτό να αλλάξει σύντομα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Favbet - ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΚΟΡ /10

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

/10

ΓΚΑΝΙΟΤΑ

/10

LIVE BETTING

/10

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

/10

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

/10

MOBILE

/10

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Favbet

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΚΟΡ

/10

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Πόσο ανταγωνιστικές αποδόσεις έχει

/10

ΓΚΑΝΙΟΤΑ

Ποσοστό κέρδους της εταιρίας

/10

LIVE BETTING

Ταχύτητα και ποικιλία επιλογών

/10

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Ταχύτητα και αποτελεσματικότητα εξυπηρέτησης

/10

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ποικιλία στοιχηματικών επιλογών

/10

MOBILE

Ευκολία στην εύρεση και τοποθέτηση στοιχήματος από το κινητό σας

/10

Favbet ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Πως ανοίγω λογαριασμό στη favbet Εξαιρετικά εύκολη η διαδικασία εγγραφής στη favbet. Ας δούμε τα απλά βήματα που πρέπει να κάνει ο νέος παίκτης και πόσο κοντά βρίσκεται στο να τοποθετήσει το πρώτο του στοίχημα.  •    Πατάς το κουμπί ”Εγγραφή” •    Συμπληρώνεις τη φόρμα με στοιχεία σου •    Κάνεις την πρώτη σου κατάθεση •    Είσαι έτοιμος να στοιχηματίσεις Αυτό που όμως είναι το πιο σημαντικό είναι να κάνετε όσο πιο άμεσα γίνεται την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας. Σημαντικό γιατί έτσι θα ανοίξετε όλες τις λειτουργίες του και κυρίως θα μπορέσετε να κάνετε ανάληψη. Αυτό που θα σας ζητηθεί είναι να πιστοποιήσετε με επίσημα έγγραφα την ταυτότητά σας και τη διεύθυνση κατοικίας σας. Το πρώτο μπορεί να γίνει με την αστυνομική (ή όποια άλλη διαθέτετε) ταυτότητα ή το διαβατήριο. Σε ότι αφορά τη διεύθυνση αυτό μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε λογαριασμό ΔΕΚΟ ή κινητής τηλεφωνίας. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάτι τέτοιο στο όνομά σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έγγραφο από την εφορία ή μια βεβαίωση από το ΚΕΠ.  Η διαδικασία ταυτοποίησης ολοκληρώνεται συνήθως αυθημερόν εκτός σπάνιων περιπτώσεων που ο φόρτος εργασίας δεν το επιτρέπει και ενημερώνεστε με σχετικό μήνυμα.

Mobile έκδοση & App Δεν θα μπορούσε ένας μπουκ όπως είναι η Favbet να μην παρέχει τις καλύτερες συνθήκες στους πελάτες της για στοιχηματισμό on the go. Παρέχοντας μια εξαιρετική εφαρμογή διαθέσιμη για λογισμικό iOS και Android σας δίνει την δυνατότητα να ποντάρετε με την ίδια άνεση που έχετε και στην desktop version της πλατφόρμας. Αντίστοιχα καλοσχεδιασμένο όπως η σελίδα εύκολο στην πλοήγηση και κυρίως γρήγορο το mobile app σίγουρα διευκολύνει το παιχνίδι όσων έχουν φροντίσει να το έχουν στο κινητό τους.

Favbet LIVE STREAMING* KAI ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ CASHOUT*

Favbet ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* KAI ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ

Favbet ΚΑΤΑΘΕΣΗ - ΑΝΑΛΗΨΗ

Μεθοδοι καταθεσης και αναληψης  Ας περάσουμε τώρα σε κάτι που αφορά όλους τους παίκτες ανεξαρτήτως προτίμησης στο άθλημα που θα ποντάρουν. Οι συναλλαγές. Τρία τα πιο σημαντικά σημεία που εξετάζουν όλοι. Ποικιλια στους παρεχόμενους τρόπους ταχύτητα συναλλαγών και κυρίως η ασφάλεια αυτών. Και εδώ απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών. Σε ότι αφορά την ασφάλεια η Favbet διαβεβαιώνει ότι όλες οι κινήσεις γίνονται με τα αυστηρότερα διεθνή στάνταρντ.  Επίσης φροντίζει να παρέχει τη δυνατότητα καταθεσης με τις πλέον γνωστούς και δημοφιλείς μεθόδους. Όπως για παράδειγμα με κάρτες VISA και MasterCard (πιστωτικές και χρεωστικές) ecoPayZ NETELLER PayPal Skrill Paysafecard Trustly και φυσικά μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κάνετε και την ανάληψη η οποία διεκπαιρεώνεται συνήθως εντός 24ωρών και ολοκληρώνεται στον χρόνο που απαιτεί η μέθοδος που επιλέξατε ή η τράπεζα με την οποία συνεργάζεστε.

Favbet ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

Favbet ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύνοψη Σίγουρα το ότι δεν έχει cash-out εκπλήσσει και δεν ευχαριστεί αλλά… Αλλά δεν είναι τελικά και τόσο σημαντικό ώστε να αμαυρώσει την εικόνα ενός bookmaker που σε όλα τα υπόλοιπα αποδεικνύει το πόσο σύγχρονος είναι και κυρίως ότι μπορεί να σταθεί επάξια στον ανταγωνισμό με κολοσσούς της στοιχηματικής βιομηχανίας. Και σίγουρα μπορεί να γίνει και η δική σας επόμενη στοιχηματική πλατφόρμα.

ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

03.12.2022 | 09:33

Δες ζωντανά το Αργεντινή – Αυστραλία με Τσουβέλα και Παπασημακόπουλο!

Κυλώνης

03.12.2022 | 09:29

Betradio Live: Ζωντανή στοιχηματική εκπομπή για Ολλανδία – ΗΠΑ

Κόντης

03.12.2022 | 09:00

ΜundoTips: Το στοιχηματικό pregame του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Νίκο Κόντη

NBA αποτελέσματα, πρόγραμμα

03.12.2022 | 07:00

Αποτελέσματα και βαθμολογίες NBA

Αργεντινή

03.12.2022 | 00:03

Το Bet Builder της ημέρας (03/12)

03.12.2022 | 00:01

Σαββατοκύριακο με 44.000€* έπαθλο στη Novileague Παγκόσμιο

Δες όλες τις Ειδήσεις

Απόκτησε την αγαπημένη σου εφημερίδα ψηφιακά

King bet Εφημερίδα

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ