Τι παίζει σήμερα Κουπόνι Aναλύσεις
Tennis

Tennis

Tennis

Προγνωστικά τένις: Αδικημένα αουτσάιντερ

Απόψε ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του Ρολάν Γκαρός με δύο σπουδαία ματς που αναμένεται να καθηλώσουν. Τα ματς μπορεί να είναι δύο, αλλά τα προγνωστικά τένις που έχω κρατήσει είναι τέσσερα.

Tennis

Προγνωστικά τένις: Διπλή επιλογή από τον εμφύλιο

Οι δύο από τους τέσσερις προημιτελικούς του Ρολάν Γκαρός διεξάγονται απόψε και έχω κρατήσει δύο προγνωστικά τένις να τα πιεις στο ποτήρι.

Tennis

Προγνωστικά τένις: Δύο ματς, τρεις επιλογές

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε χθες κόντρα στον Βαβρίνκα, αλλά το Ρολάν Γκαρός μπαίνει στη δεύτερη και τελευταία εβδομάδα του με αμείωτους ρυθμούς. Για σήμερα έχω δύο προγνωστικά τένις με αυξ

Tennis

Προγνωστικά τένις: Πολύωρο τεστ για Τσιτσιπά

Στη φάση των «16» έφτασε αισίως το φετινό Ρολάν Γκαρός και όλα τα μεγάλα ονόματα παραμένουν στον… χορό. Δύο προγνωστικά τένις έχω για απόψε με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης. 

Tennis

Προγνωστικά τένις: Ψάχνει υπέρβαση ο Στρουφ

Καθηλώνει μέχρι τώρα το φετινό Ρολάν Γκαρός, με όλα τα μεγάλα ονόματα να παραμένουν στο… κόλπο όσον αφορά τους Ανδρες. Απόψε έχω κρατήσει τρία προγνωστικά τένις.

Tennis

Προγνωστικά τένις: Προσφέρουν δώρα τα αουτσάιντερ

Στο σημερινό πρόγραμμα του Ρολάν Γκαρός έχει πολλά μαζεμένα φαβορί και έχω την αίσθηση πως κάποια από αυτά θα δυσκολευτούν αρκετά για να προκριθούν στην επόμενη φάση. Τρία προγνωστικά τένις έχω για

Tennis

Προγνωστικά τένις: Οπου Κάρλοβιτς και over

Για μία ακόμα φορά στο σημερινό πρόγραμμα στο Ρολάν Γκαρός υπάρχουν υπερτιμημένα φαβορί που δεν αξίζουν της εμπιστοσύνης μας.

Tennis

Προγνωστικά τένις: Τριάδα που προκαλεί

Τρία προγνωστικά τένις για το Ρολάν Γκαρός έχω κρατήσει απόψε σε άνδρες και γυναίκες, με αποδόσεις που προκαλούν.

Tennis

Προγνωστικά τένις: Γεμάτα πρώτα σετ και Ζενγκ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το Ρολάν Γκαρός στα γήπεδα του Παρισιού και γίνεται πραγματικός χαμός.

Tennis

Προγνωστικά τένις: Δεν σπάει το over 3,5

Δεύτερη αγωνιστική ημέρα στο Ρολάν Γκαρός και έχω την αίσθηση πως υπάρχουν κάποια φαβορί που δεν θα έπρεπε να προσφέρονται σε τόσο χαμηλά επίπεδα.

Περισσότερα Προγνωστικά