Τι παίζει σήμερα Κουπόνι Aναλύσεις
Σταύρος Πραβής

Σταύρος Πραβής

"Prince of Quietness"

Από τα νέα «φυντάνια» της Κingbet. Αν ήμασταν ποδοσφαιρική ομάδα, θα τον βάζαμε αμυντικό χαφ, να σκουπίζει τις επιθέσεις των αντιπάλων. Αθόρυβος και δημιουργικός, έχει κλείσει τρία χρόνια στην παρέα μας και ουδείς θυμάται πότε ήρθε, πώς μπήκε, τι ξεκίνησε να γράφει, τι κάνει τώρα. Μπορεί να κλείσει 10ωρο στα γραφεία μας και όταν σχολάσει, να μην ξέρουμε αν έχει έρθει σήμερα για δουλειά...

Σταυρος Πραβης

Το 2.78 της ΑΕΚ και το over της Μπουντεσλίγκα

Το κουπόνι ΟΠΑΠ Σαββάτου (30/11) περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα αγώνων από τα μεγάλα πρωταθλήματα. Η στήλη θα επικεντρωθεί σε Σούπερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα, Α' Ελβετίας.

Σταυρος Πραβης

Ενας καρτάκιας στον δρόμο του Ολυμπιακού!

Το στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ Τρίτης (26/11) περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και η στήλη επικεντρώνεται σε τρεις αναμετρήσεις με σημεία και ειδικά στο

Σταυρος Πραβης

Από το πρέπει της Αρσεναλ, στο καθιερωμένο over

Πέντε επιλογές στη στήλη από το κουπόνι ΟΠΑΠ Σαββάτου (23/11) με Μπουντεσλίγκα, Πρέμιερ Λιγκ, Σούπερ Λιγκ και Α’ Ελβετίας.

Σταυρος Πραβης

Σκοράρουν στο 2.45

Τριάδα επιλογών από τα Προκριματικά Euro 2020 που δεσπόζουν στο στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ Σαββάτου (16/11). Παιχνίδι με γκολ, combo και ειδικά.

Σταυρος Πραβης

Στη γωνία για το over

Τρεις αναμετρήσεις στη στήλη από το κουπόνι ΟΠΑΠ Πέμπτης (15/11) με Προκριματικά Euro 2020 και το Αρμενία - Ελλάδα να ξεχωρίζει.

Σταυρος Πραβης

Πάρτι στην αυλή του γείτονα

Επτά αναμετρήσεις από τα Προκριματικά Euro 2020 περιλαμβάνει το κουπόνι ΟΠΑΠ Πέμπτης (14/11) με τις 4 εξ αυτών να βρίσκονται στην τελική διαλογή.

Σταυρος Πραβης

Το υψηλό over και η μισή Γιουνγκ Μπόις

Πλήθος αναμετρήσεων από την 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ στο στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ Πέμπτης (07/11) με τη στήλη να προτείνει τρεις επιλογές με σημεία και γκολ.

Σταυρος Πραβης

Η συνήθεια της Τότεναμ

Η 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει από το στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ Τετάρτης (06/11).

Σταυρος Πραβης

Γκολ στο Ανφιλντ, άσοι σε Γερμανία και Ολλανδία

Πρόβλεψη για στοίχημα από το στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ Σαββάτου (05/10) με Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα, Α' Ολλανδίας και Α' Ελβετίας.

Σταυρος Πραβης

Combo και ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ

Το Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει από το στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ Τετάρτης (02/10) και η στήλη κάνει πρόβλεψη για στοίχημα σε τρεις αναμετρήσεις με combo και ειδικά στοιχήματα.

1 σελίδα από 7 Επόμενη Σελίδα
Περισσότερα Προγνωστικά