Τι παίζει σήμερα Κουπόνι Aναλύσεις
Σταύρος Πραβής

Σταύρος Πραβής

"Prince of Quietness"

Από τα νέα «φυντάνια» της Κingbet. Αν ήμασταν ποδοσφαιρική ομάδα, θα τον βάζαμε αμυντικό χαφ, να σκουπίζει τις επιθέσεις των αντιπάλων. Αθόρυβος και δημιουργικός, έχει κλείσει τρία χρόνια στην παρέα μας και ουδείς θυμάται πότε ήρθε, πώς μπήκε, τι ξεκίνησε να γράφει, τι κάνει τώρα. Μπορεί να κλείσει 10ωρο στα γραφεία μας και όταν σχολάσει, να μην ξέρουμε αν έχει έρθει σήμερα για δουλειά...

Σταυρος Πραβης

H ενισχυμένη Αρσεναλ

Η Πρέμιερ Λιγκ ξεχωρίζει από το στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ Κυριακής (11/08) και η στήλη επικεντρώνεται για στοίχημα στην Αγγλία, στην Ελβετία, αλλά και στην Αυστρία.

Σταυρος Πραβης

Η πιο έτοιμη Κράσνονταρ

Το κουπόνι ΟΠΑΠ Τετάρτης (07/08) περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις από τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόβλεψη με σημεία σε Ρωσία και Ελβετία.

Σταυρος Πραβης

Δύο άσοι και μία βόμβα του 5.40

Πρόβλεψη για στοίχημα από το κουπόνι ΟΠΑΠ Κυριακής (04/08) σε Α' Ελβετίας και Α' Πολωνίας με σημεία και υψηλές αποδόσεις.

Σταυρος Πραβης

Σπάνε έδρες σε Ρωσία και Ελβετία

Μεγάλος όγκος αναμετρήσεων στο κουπόνι ΟΠΑΠ Κυριακής (28/07) για στοίχημα, με Α' Ρωσίας και Α' Ελβετίας στο προσκήνιο.

Σταυρος Πραβης

Μία ήττα σε 15 ευρωπαϊκά βράδια

Δεύτερη πράξη από τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αυτή την εβδομάδα στο κουπόνι ΟΠΑΠ Τετάρτης (24/07).

Σταυρος Πραβης

Εκπλήξεις σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόπα Αφρικα

Προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ και η φάση των «8» του Κόπα Αφρικα δεσπόζουν από το κουπόνι ΟΠΑΠ Πέμπτης (11/07) με τη στήλη να κάνει πρόβλεψη για στοίχημα στις συγκεκριμένες διοργανώσεις.

Σταυρος Πραβης

Η εμπειρία και το... ταβάνι!

Τα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και τα προημιτελικά του Κόπα Αφρικα ξεχωρίζουν από το κουπόνι ΟΠΑΠ Τετάρτης 10 Ιουλίου, πρόβλεψη για στοίχημα με Τσάμπιονς Λιγκ και Κόπα Αφρικα.

Σταυρος Πραβης

Ουρουγουάη για ημιτελικά

Κύπελλο Εθνών Αφρικής και Κόπα Αμέρικα δεσπόζουν στο στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ Σαββάτου (29/06) και η στήλη κάνει πρόβλεψη για στοίχημα με σημεία και combo επιλογές.

Σταυρος Πραβης

Ρουμανία, έτοιμη για όλα!

Το στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ Πέμπτης (27/06) περιλαμβάνει αναμετρήσεις από Κόπα Αφρικα, Κόπα Αμέρικα, Euro U21. Πρόβλεψη για στοίχημα από Κόπα Αφρικα και Euro U21.

Σταυρος Πραβης

Δηλώνει «παρών» στα κρίσιμα

Κόπα Αφρικα, Γκολντ Καπ και σκόρπιες αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης δεσπόζουν στο κουπόνι ΟΠΑΠ Τετάρτης (26/06). Η στήλη κάνει πρόβλεψη για στοίχημα στο Κόπα Αφρικα με γκολ.

1 σελίδα από 5 Επόμενη Σελίδα
Περισσότερα Προγνωστικά