Τι παίζει σήμερα Κουπόνι Aναλύσεις
Παναγιώτης Τζαμπαζλής

Παναγιώτης Τζαμπαζλής

"Γράφεις, ποντάρεις, παίζεις, χάνεις, κερδίζεις και στο τέλος ξαναγράφεις"

Ως μαθητής, το… διάβασμα που έκανε μεσοβδόμαδα, ήταν οι αγώνες του προσεχούς Σ/Κ. Από τότε, ήταν ξεκάθαρο πως στην καθημερινότητά του, το στοίχημα θα του «τρώει» αρκετές ώρες. Ευτυχώς (για τον ίδιο), το αγαπημένο του χόμπι, έγινε επάγγελμα το 2008. Από τον Αύγουστο του 2018 ανήκει στην ομάδα της KINGBET και κάθε χαμένο σημείο, αποτελεί για τον ίδιο και ξεχωριστό μάθημα. Στόχος είναι, τα «μαθήματα» να λιγοστεύουν με το πέρασμα του χρόνου.

Παναγιωτης Τζαμπαζλης

Με το κίνητρο στη Νάσιοναλ Λιγκ

Σε μία δύσκολη ημέρα στοιχηματικά με λίγες επιλογές, η Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας μπορεί να αποτελέσει ένα καλό… υποκατάστατο καθώς οι αναμετρήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Παναγιωτης Τζαμπαζλης

Μπαίνει στο κόλπο η Νοτς Κάουντι

Χωρίς… διαλείμματα συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ καθώς στη διάρκεια της σεζόν είχαν χαθεί αρκετά παιχνίδια λόγω covid και πλέον οι ομάδες καλούνται να δείξουν τις αντοχές τους στο εξα

Παναγιωτης Τζαμπαζλης

Ομάδα… ανόδου η Σάτον

Η ιδιαιτερότητα που έχει το φετινό πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ αφορά το γεγονός πως κάθε ομάδα με ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων από την… αδιαφορία μπορεί να βρεθεί να κυνηγάει κάτι μεγάλο.

Παναγιωτης Τζαμπαζλης

Βγάζει αντίδραση η πρωτοπόρος

Βρίσκει ρυθμό σιγά – σιγά το πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ καθώς για δεύτερο συνεχές Σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν αναβολές και η κρίση των κρουσμάτων φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν.

Παναγιωτης Τζαμπαζλης

Προβάδισμα παρά την ξαφνική αλλαγή

Υστερα από περισσότερο από ένα μήνα το πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ επιστρέφει χωρίς αναβολές και μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε παιχνίδι χωρίς οι επιλογές να μειώνονται στο ελάχιστο.

Παναγιωτης Τζαμπαζλης

Βάση η Νοτς Κάουντι

Σε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή. Δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση η Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας που από το… διάβασμα της αγωνιστικής προκύπτουν δύο σημεία.

Παναγιωτης Τζαμπαζλης

Ποντάρισμα στην επίθεση της Τορκί

Λίγα τα παιχνίδια για τις εξ αναβολής αναμετρήσεις στη Νάσιοναλ Λιγκ. Τα ζευγαρώματα ωστόσο, δίνουν δύο… δυνατά σημεία σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Παναγιωτης Τζαμπαζλης

Με παράδοση η Ιστλιχ

Χωρίς σταματημό η δράση στη Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας με τις ομάδες να πηγαίνουν σε εμβόλιμες αγωνιστικές μεσοβδόμαδα έως και το τέλος του χρόνου.

Παναγιωτης Τζαμπαζλης

Βγάζει αντίδραση η Σάτον

Με το FA Cup να κεντρίζει το ενδιαφέρον στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, η αγωνιστική στη Νάσιοναλ Λιγκ είναι και πάλι με… ελλείψεις.

Παναγιωτης Τζαμπαζλης

Με αέρα Χόλιγουντ η Ρέξαμ

Μπορεί η Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας και το Χόλιγουντ να μην είχαν ουδέποτε καμία σχέση μεταξύ τους, αλλά αυτό εδώ και λίγες ώρες έχει αλλάξει και δίνει σημείο διπλασιασμού το απόγευμα του Σαββάτου.

1 σελίδα από 4 Επόμενη Σελίδα
Περισσότερα Προγνωστικά