Τι παίζει σήμερα Κουπόνι Aναλύσεις
Ιωάννης Ντούζγος

Ιωάννης Ντούζγος

"Καμία ανησυχία. Ολα θα γίνουν"

Ενα τεύχος του Guerin Sportivo, το καλοκαίρι του 1991 στο Ναύπλιο, ήταν η αιτία για να δει με... διαφορετικό τρόπο την αγάπη του για τον αθλητισμό. Και αν επαγγελματικά ξεκίνησε με άλλον προορισμό, τελικά επέστρεψε στις... ρίζες του. Τον τσιμπήσαμε και του αναθέσαμε να τα βγάλει πέρα με τα θηρία της Βραζιλίας. Μέχρι και σάμπα έμαθε να χορεύει για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μας

Ιωαννης Ντουζγος

Φινάλε από το Ρίο ντε Τζανέιρο

Η 38η και τελευταία αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας διεξάγεται την Κυριακή και έχω επιλέξει ένα παιχνίδι από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

Ιωαννης Ντουζγος

Κίνητρο και σκοπιμότητα

Η 37η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας διεξάγεται μεσοβδόμαδα και στις επιλογές μου περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

Ιωαννης Ντουζγος

Το κίνητρο του Κόπα Λιμπερταδόρες

Η 36η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας διεξάγεται αυτό το τριήμερο και στις επιλογές μου περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

Ιωαννης Ντουζγος

Με το Under σε Σαπεκό και Σάο Πάολο

Η 35η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας διεξάγεται μεσοβδόμαδα και στις επιλογές μου περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

Ιωαννης Ντουζγος

Εχει αξία το G/G στο Πόρτο Αλέγκρε

Η 34η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο και στις επιλογές μου περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

Ιωαννης Ντουζγος

Στο πλευρό των Παουλίστας

Η 33η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο και στις επιλογές μου περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

Ιωαννης Ντουζγος

Αρκετά βελτιωμένη η Κρουζέιρο

Δύο επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα στην Α’ Βραζιλίας.

Ιωαννης Ντουζγος

Περισσότερες λύσεις η Παλμέιρας

Η 31η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας διεξάγεται μεσοβδόμαδα και στις επιλογές μου περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

Ιωαννης Ντουζγος

Το προβάδισμα η Γκρέμιο

Η 30η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας διεξάγεται το Σαββατοκύριακο και στις επιλογές μου περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

Ιωαννης Ντουζγος

Μπορεί τη νίκη η Αβαΐ

Η 29η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας διεξάγεται μεσοβδόμαδα και στις επιλογές μου περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

1 σελίδα από 5 Επόμενη Σελίδα
Περισσότερα Προγνωστικά