Τι παίζει σήμερα Κουπόνι Aναλύσεις
Ιωάννης Ντούζγος

Ιωάννης Ντούζγος

"Καμία ανησυχία. Ολα θα γίνουν"

Ενα τεύχος του Guerin Sportivo, το καλοκαίρι του 1991 στο Ναύπλιο, ήταν η αιτία για να δει με... διαφορετικό τρόπο την αγάπη του για τον αθλητισμό. Και αν επαγγελματικά ξεκίνησε με άλλον προορισμό, τελικά επέστρεψε στις... ρίζες του. Τον τσιμπήσαμε και του αναθέσαμε να τα βγάλει πέρα με τα θηρία της Βραζιλίας. Μέχρι και σάμπα έμαθε να χορεύει για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μας

Ιωαννης Ντουζγος

Δυνατό το 3.25 της Σάο Πάολο

Η 26η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας διεξάγεται μεσοβδόμαδα και στις επιλογές μου περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

Ιωαννης Ντουζγος

Επιλογές με G/G

Η 25η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο και στις επιλογές μου περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

Ιωαννης Ντουζγος

Εξάποντο για τη Φορταλέζα

Η 24η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας διεξάγεται μεσοβδόμαδα και στις επιλογές μου περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

Ιωαννης Ντουζγος

Το κίνητρο η Μπαΐα

Η 23η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο και στις επιλογές μου περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

Ιωαννης Ντουζγος

Με τα Under σε γκολ και κόρνερ

Η 22η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας ολοκληρώνεται απόψε και στις επιλογές μου περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

Ιωαννης Ντουζγος

Προτίμηση στα γκολ

Η 21η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας διεξάγεται μεσοβδόμαδα, καθώς και οι ρεβάνς στην ημιτελική φάση του Κόπα Σουνταμερικάνα. Στις επιλογές μου περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

Ιωαννης Ντουζγος

Δυνατό μομέντουμ Φλαμένγκο και Γκρέμιο

Η 20η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο και στις επιλογές μου περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

Ιωαννης Ντουζγος

Τούρμπο η Φλαμένγκο

Η 19η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο και στις επιλογές μου περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

Ιωαννης Ντουζγος

Αβαντάζ για τη Σάο Πάολο

Η 18η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο και στις επιλογές μου περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

Ιωαννης Ντουζγος

Ευκαιρία για τη Σάο Πάολο

Η 17η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο και στις επιλογές μου περιλαμβάνονται δύο παιχνίδια από το Κουπόνι ΟΠΑΠ.

1 σελίδα από 3 Επόμενη Σελίδα
Περισσότερα Προγνωστικά