Τι παίζει σήμερα Κουπόνι Aναλύσεις
Γιάννης Πολυχρονιάδης

Γιάννης Πολυχρονιάδης

"Δεν γίνεται να μην περιμένεις τα τελευταία νέα του Εθνικού Γαζώρου"

Εχει γράψει από Κολομβία μέχρι Β' Ισλανδίας. Διαλαλεί ότι μιλάει με τους συλλόγους της Εσθονίας, αλλά ουδείς ασφαλώς τον πιστεύει. Δυνατό του σημείο το παρασκήνιο, αδύναμο σημείο ότι θα στο γράψει κιόλας, και έχουμε πολλή δουλειά για να τρέχουμε.

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Ενδιαφέρον σε Ιρλανδία και Φινλανδία

Αγώνες σε Ιρλανδία και Φινλανδία κάνουν μια… κοινή Δευτέρα να μοιάζει ενδιαφέρουσα. Ας δούμε αν φτάσουμε σε θετικό πρόσημο στο τέλος της ημέρας.

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Δεν συμπληρώνει αποστολή

Αγαπημένη μέρα για το blog μας. Η Ιρλανδία έχει τέσσερις αγώνες σήμερα, ενώ διεξάγεται και ένα ματς στη Φινλανδία. Ας κάνουμε, όμως, την αναφορά στην κίνηση του τριημέρου.

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Η αποδεκατισμένη και το goal/goal

Το μενού στην Ιρλανδία δεν ήταν καλό στοιχηματικά οπότε θα κρατήσουμε επιλογές από το πρωτάθλημα της Φινλανδίας που αγωνίζεται κανονικά το Σαββατοκύριακο.

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Επιλογές για όλα τα γούστα

Το στοιχηματικό πρόγραμμα στην Ιρλανδία δεν κρύβει ιδιαίτερες συγκινήσεις. Θα κρατήσουμε, όμως, κάποιες επιλογές βάζοντας στο παιχνίδι μας και το πρωτάθλημα της Φινλανδίας.

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Δελεαστικοί άσοι και ντέρμπι για γκολ

Σήμερα θα διεξαχθεί η 6η από τις 7 αγωνιστικές που είναι προγραμματισμένες για τον Απρίλιο στην Ιρλανδία. Το Παρασκευή – Δευτέρα έχει γίνει εφιάλτης για τις ομάδες.

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Ιρλανδία για γκολ, Φινλανδία για under

Με σπασμένα φρένα συνεχίζεται η αγωνιστική κίνηση στην Ιρλανδία. Πάνω που τελειώνει η… μυρωδιά της Παρασκευής, έρχεται η δευτεριάτικη στροφή να μας βάλει και πάλι στο παιχνίδι. Ας δούμε τις επιλογέ

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Το κλίμα και οι επιθέσεις δίνουν σημεία

Εχουμε μπει στο δεύτερο από τους τέσσερις γύρους στην Ιρλανδία και τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν σιγά-σιγά την τροπή τους. Δείτε τις επιλογές από την Ιρλανδία.

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Δύο αποδόσεις που αξίζουν

Συνεχίζεται η ροή στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας με 4 αναμετρήσεις. Θα βάλουμε στο περιθώριο τη Φινλανδία μέχρι να λάβουμε ασφαλή δείγματα γραφής από τις ομάδες.

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Τα φαβορί και ένα over

Στην Πρέμιερ Ιρλανδίας θα διεξαχθούν συνολικά 7 αγωνιστικές τον Απρίλιο. Η συνηθισμένη Παρασκευή, αλλά και τρεις Δευτέρες. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς αρκετές ομάδες ενδεχομένως επηρεαστούν

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Εχει τον τρόπο να κερδίσει πάλι

Μετά τους πρόσφατους αγώνες του Λιγκ Καπ, η ιρλανδική Πρέμιερ επανέρχεται με 4 παιχνίδια την Παρασκευή και ένα το Σάββατο.

Περισσότερα Προγνωστικά