Τι παίζει σήμερα Κουπόνι Aναλύσεις
Γιάννης Πολυχρονιάδης

Γιάννης Πολυχρονιάδης

"Δεν γίνεται να μην περιμένεις τα τελευταία νέα του Εθνικού Γαζώρου"

Εχει γράψει από Κολομβία μέχρι Β' Ισλανδίας. Διαλαλεί ότι μιλάει με τους συλλόγους της Εσθονίας, αλλά ουδείς ασφαλώς τον πιστεύει. Δυνατό του σημείο το παρασκήνιο, αδύναμο σημείο ότι θα στο γράψει κιόλας, και έχουμε πολλή δουλειά για να τρέχουμε.

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Με Πούκι βάζει στην άκρη το φιάσκο του 1997

Περίοδος Εθνικών ομάδων και τσεκάρονται τα περισσότερα εισιτήρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού.

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Η μαγεία στο σεντόνι και στα... anytime

Υστερα από ένα γεμάτο Σ/Κ με πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα, σειρά παίρνουν τα… σεντόνια. Εχουμε ουσιαστικά την έναρξη της σεζόν και εμείς είμαστε εδώ να την αναλύσουμε.

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Πέφτει η αυλαία με γκολ

Ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια στη Φινλανδία. Σήμερα θα διεξαχθούν τέσσερα παιχνίδι, ενώ την Κυριακή άλλα δύο. Το ένα είναι πολύ σημαντικό για την μάχη της εξάδας.

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Οι ρεβάνς δίνουν over

Ο χορός των ευρωπαϊκών καλά κρατεί, μέρες που δείχνουν πιο ενδιαφέρουσες από ένα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο. Θα αναλύσουμε τις ρεβάνς και θα κρατήσουμε κάποια over.

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Λάθος του μπουκ το 1.80

Το Δουβλίνο… χωρίζεται σε 4 μέρη με τις ομάδες της πόλης να κοντράρονται μεταξύ τους σήμερα. Τρία ματς στη Φινλανδία, ενώ υπάρχουν στοιχηματικές επιλογές στις δύο χώρες.

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Ευνοϊκό πρόγραμμα για κέρδος

Φουλ αγωνιστική δράση στην Ιρλανδία, λίγες ώρες μετά από αυτή της Παρασκευής. Το πρόγραμμα με μια ματιά δείχνει ευνοϊκό, να δούμε αν τα αποτελέσματα μας δικαιώσουν. 

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Σημεία μετά τη διακοπή

Επιστρέφει η Ιρλανδία με φουλ αγωνιστική μετά από μια μικρή διακοπή. Κάποιες ομάδες έχουν να παίξουν ένα μήνα, άλλες δύο εβδομάδες, οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί.

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Η κυπελλούχος, ο Σλοβένος και η δυάδα

Μετά από μια μικρή απουσία, επανερχόμαστε σήμερα με μια γεμάτη ημέρα στη Φινλανδία. Εκεί, θα διεξαχθούν πέντε αναμετρήσεις και θα προσπαθήσουμε να τις προσεγγίσουμε.

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Ισοπαλίες, under και διακοπή

Βρισκόμαστε στα τέλη Μαΐου και όλες οι κατηγορίες έχουν τελειώσει. Ελάχιστα παιχνίδια σε Ιρλανδία αυτό το διάστημα και τελευταία αγωνιστική σε Φινλανδία πριν από τη διακοπή.

Γιαννης Πολυχρονιαδης

Η τριάδα, το live και οι ισοπαλίες

Μπορεί τα περισσότερα πρωταθλήματα να ολοκληρώνονται για τη φετινή σεζόν, όμως, Ιρλανδία και Φινλανδία θα μας συνοδέψουν και το καλοκαίρι. Αρκετή κίνηση έχει η μέρα.

1 σελίδα από 3 Επόμενη Σελίδα
Περισσότερα Προγνωστικά