Τι παίζει σήμερα Κουπόνι Aναλύσεις
Δημήτρης Πουλάκος

Δημήτρης Πουλάκος

"Εγώ δεν ήμουνα αλήτης, αλήτη με έκανε η Αλκή"

Συνεργάσιμος, σπιρτόζος και χαλαρός. Μην κάνεις όμως το λάθος να του υψώσεις τον τόνο, γιατί τότε θα σας χωρίζουν τρεις έξω από τα γραφεία της εφημερίδας. Διότι για ένα κούτελο ζούμε σε αυτήν τη ζωή.

Δημητρης Πουλακος

Παίζει μπάλα η παράδοση

Τέσσερις αναμετρήσεις από το Major League Soccer περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι ΟΠΑΠ.

Δημητρης Πουλακος

Το μομέντουμ ο Ζλάταν και η παρέα του

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνονται στο κουπόνι ΟΠΑΠ του ποδοσφαίρου τόσο στο πρωτάθλημα MLS, όσο και στην Κύπρο.

Δημητρης Πουλακος

Ασος επιβίωσης και κόντρες

Τρεις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Κύπρου και δύο στο MLS περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο κουπόνι του ποδοσφαίρου.

Δημητρης Πουλακος

Συνάντηση παικταράδων στην πρωτεύουσα

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα σε Κύπρο και MLS.

Δημητρης Πουλακος

Ιστορικό ματς στο Σινσινάτι

Ιστορικές στιγμές θα ζήσει το «Nippert Stadium», το οποίο θα φιλοξενήσει το παρθενικό εντός έδρας ματς στο MLS στην ιστορία του Σινσινάτι. Στην Κύπρο η Πάφος υποδέχεται την Ανόρθωση στην τρίτη αγων

Δημητρης Πουλακος

Θέλει και λίγο τρελίτσα βρε αδερφέ!

Καλά τα στατιστικά, καλό και το πρόσφατο ρεπορτάζ, αλλά καμιά φορά το συναίσθημα και η εικόνα που έχεις αποκομίσει για μία ομάδα βλέποντας την με τα ίδια σου τα μάτια μπορεί να σε οδηγήσει σε ασφαλ

Δημητρης Πουλακος

Η θέληση, το πάθος και το κίνητρο

Το κίνητρο, το πάθος και η θέληση που κατά τη γνώμη μου θα έχει ο Ερμής, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς κόντρα στην «Κυρία».

Δημητρης Πουλακος

Στη σκιά του Ουζόχο

Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η Ανόρθωση φιλοξενεί την Ομόνοια σε μία αναμέτρηση με φόντο την εξάδα.

Περισσότερα Προγνωστικά