Τι παίζει σήμερα Κουπόνι Aναλύσεις
Δημήτρης Λιαργκόβας

Δημήτρης Λιαργκόβας

"Μαχητική ψυχή, τρόπος ζωής"

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων στην Ιταλία, οι φίλοι που τον ήξεραν καλά, προσπαθούσαν να τον παρακινήσουν να ασχοληθεί, επιτέλους, με αυτό για το οποίο έχει γεννηθεί, όπως πίστευε όποιος τον γνώριζε, την αθλητική δημοσιογραφία. Η φράση «τι δουλειά έχεις εσύ στη νομική; Πάρε μεταγραφή στη σχολή Μ.Μ.Ε» περιλαμβανόταν στην ημερήσια διάταξη. Τελικά, αφού πήρε το πτυχίο, ασχολήθηκε με την μεγάλη του αγάπη! Οι πόρτες της KINGBET άνοιξαν για να τον υποδεχτούνε, προκειμένου να κάνει σε επαγγελματικό επίπεδο αυτό που έκανε τόσα χρόνια μόνος του και μοιραζότανε με φίλους, μιας και ήταν γνωστό πως περνούσε ώρες κάθε Σαββατοκύριακο ψάχνοντας τους αγώνες του κουπονιού.

Δημητρης Λιαργκοβας

Φαβορί που διπλασιάζει και παιχνίδι με γκολ

Τρεις επιλογές από το πρόγραμμα των αγώνων της τέταρτης αγωνιστικής της Β’ Γαλλίας. Ένας άσος διπλασιασμού, ένα καλοπληρωμένο Over και ένα G/G που προκαλεί.

Δημητρης Λιαργκοβας

G/G, X και ένα fun bet του 15.50

Τρεις επιλογές από το πρόγραμμα της τρίτης «στροφής» της Ligue 2. Ένα G/G σε τιμές διπλασιασμού, ένα Χ που τριπλασιάζει και ένα Fun Bet με απόδοση 15.50.

Δημητρης Λιαργκοβας

Να βγάλει γλώσσα και στη Σατορού

Τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής της Β΄ Γαλλίας πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα του σημερινού κουπονιού. Οκτώ ματς, χίλιες και πλέον λέξεις ανάλυση, ένα σημείο.

Δημητρης Λιαργκοβας

Οσέρ με πόσο;

Η Λιγκ 2 βρίσκεται στη σέντρα για τη σεζόν 2019-20. Οι καλές, οι κακές και.. οι μέτριες ομάδες. Πρεμιέρα στη στήλη με δύο επιλογές, έναν άσο και ένα καλοπληρωμένο διπλό.

Δημητρης Λιαργκοβας

Β Γαλλίας: Λογικό ποντάρισμα σε παράλογες αποδόσεις

Δύο επιλογές από την τελευταία αγωνιστική, 38η, στη Β’ Γαλλίας, ισάριθμοι άσοι, εκ των οποίων ο ένας σε συνδυασμό με Under3,5. Παράλογος ο φαβοριτισμός της Κλερμόν.

Δημητρης Λιαργκοβας

Β Γαλλίας: G/G, combo και ένα βολικό Χ

Τρεις επιλογές από το πρόγραμμα των αγώνων της 37ης αγωνιστικής στη Β’ Γαλλίας. Ενα καλοπληρωμένο G/G, ένα combo τριπλασιασμού και μία ισοπαλία που φαντάζει «βολική».

Δημητρης Λιαργκοβας

Σάββατο με λάθος αποδόσεις στη Β’ Ιταλίας

Δύο επιλογές από τους σημερινούς αγώνες της 37ης αγωνιστικής στη Serie B. Ισάριθμα καλοπληρωμένα διπλά σε ένα πρόγραμμα γεμάτο λάθη στα σετ αποδόσεων.

Δημητρης Λιαργκοβας

Γι’ αυτό αγαπήσαμε τη Β' Γαλλίας

Τρεις επιλογές από το πρόγραμμα των αγώνων της 36ης αγωνιστικής στη Β' Γαλλίας. Ισάριθμα Χ, το ένα εκ των οποίων με κάλυψη, πάντα όμως ρισκάροντας κοντράροντας το «φαβορί».

Δημητρης Λιαργκοβας

Eχει το μομέντουμ η Κρεμονέζε

Η δράση στη Β' Ιταλίας συνεχίζεται με τη διεξαγωγή της 36ης εμβόλιμης αγωνιστικής. Δύο επιλογές, ποντάροντας στο μομέντουμ της Κρεμονέζε και στην αμυντική αστάθεια της Βερόνα.

Δημητρης Λιαργκοβας

Κίνητρο, φόρμα, τιμή

Τρεις επιλογές από το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής στη Β΄ Γαλλίας. Ισάριθμα διπλά που συνδυάζουν κίνητρο, φόρμα και τιμή.

1 σελίδα από 4 Επόμενη Σελίδα
Περισσότερα Προγνωστικά