Δημήτρης Λιαργκόβας

Δημήτρης Λιαργκόβας

"Μαχητική ψυχή, τρόπος ζωής"

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων στην Ιταλία, οι φίλοι που τον ήξεραν καλά, προσπαθούσαν να τον παρακινήσουν να ασχοληθεί, επιτέλους, με αυτό για το οποίο έχει γεννηθεί, όπως πίστευε όποιος τον γνώριζε, την αθλητική δημοσιογραφία. Η φράση «τι δουλειά έχεις εσύ στη νομική; Πάρε μεταγραφή στη σχολή Μ.Μ.Ε» περιλαμβανόταν στην ημερήσια διάταξη. Τελικά, αφού πήρε το πτυχίο, ασχολήθηκε με την μεγάλη του αγάπη! Οι πόρτες της KINGBET άνοιξαν για να τον υποδεχτούνε, προκειμένου να κάνει σε επαγγελματικό επίπεδο αυτό που έκανε τόσα χρόνια μόνος του και μοιραζότανε με φίλους, μιας και ήταν γνωστό πως περνούσε ώρες κάθε Σαββατοκύριακο ψάχνοντας τους αγώνες του κουπονιού.

Δημητρης Λιαργκοβας

Γκολ σε τιμές διπλασιασμού

Οι χθεσινές επιλογές από τη Β’ Γαλλίας επαληθεύτηκαν στο ακέραιο. Σειρά παίρνει η Β’ Ιταλίας, με το σημερινό πρόγραμμα ωστόσο να μην θέλγει στοιχηματικά. Αύριο τα καλά!

Δημητρης Λιαργκοβας

Κακή, αλλά η άλλη είναι χειρότερη

Καλημέρα. Παρασκευή σήμερα και στο πρόγραμμα από το κουπόνι ΟΠΑΠ κυριαρχούν τα παιχνίδια από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, τη γνωστή σε όλους μας Ligue 2.

Δημητρης Λιαργκοβας

Τα προβλήματα δείχνουν σημεία

Καλημέρα. Οκτώ αναμετρήσεις διεξήχθησαν χθες βράδυ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστική της Ligue 2. Όλα τα ματς ήρθαν Under. Έσκασαν «βόμβες», κάποιες ομάδες επιβεβαίωσαν τη φόρμα τους περνώντας από δύ...

Περισσότερα Προγνωστικά