Αναλύσεις Champions League Μπάσκετ

Αναλύσεις & προγνωστικά για τους αγώνες του Champions League Μπάσκετ.

Τελικός οκτάδας στη Γαλλία

Με τα παιχνίδια του 11ου γκρουπ συνεχίζεται απόψε η δράση στο TOP-16 του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αύριο υπάρχουν τα δύο ματς της τέταρτης αγωνιστικής του 12ου ομίλου που ρίχνουν αυλαία

Τελικός πρόκρισης στην Τουρκία

Με πέντε παιχνίδια ξεκινά η δράση του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε.

 

Προγνωστικά Champions League

 

Παίρνει ρεβάνς η Μπούργος

Με τρία εξ αναβολής παιχνίδια συνεχίζεται η δράση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε. Δύο στο πλαίσιο του 12ου γκρουπ και ένα για τον 10ο.

Αναζητά αντίδραση η ΑΕΚ

Με άλλα τέσσερα ματς συνεχίζεται απόψε η δράση στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Προγνωστικά Champions League

 

Η τελευταία ευκαιρία της Σάσαρι

Με τέσσερα παιχνίδια ξεκινά απόψε το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Μομέντουμ εναντίον απουσιών

Με ένα παιχνίδι συνεχίζεται η δράση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, το Νίζνι – ΑΕΚ του 11ου που είχε αναβληθείς την πρεμιέρα του TOP-16 λόγων των μαζεμένων κρουσμάτων COVID στην Ενωση.

Χτυπημένα από τον Covid η Μπούργος

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε το πρόγραμμα της εβδομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενα για τον ένατο και ένα για τον δέκατο.

 

Με προβλήματα για το 3/3 η Ενωση

Με την τέταρτη αγωνιστική συνεχίζεται απόψε η δράση στους ομίλους του TOP-16 στο Τσάμπιονς Λιγκ το προσεχές διήμερο, με τέσσερα ματς να διεξάγονται απόψε και τρία αύριο.

 

Για το 3/3 η Χολόν

Με τρία ματς συνεχίζεται η δράση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε, αφού αναβλήθηκε το τέταρτο που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Αυτό ανάμεσα σε Μπάμπεργκ και Σάσαρι.

Ξανά ελλιπής η ΑΕΚ

Τρίτη αγωνιστική των ομίλων στο TOP-16 του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη δράση να ξεκινά απόψε περιλαμβάνοντας δύο ματς, αφού αναβλήθηκε το Ιγκόκεα – Μπούργος στο πλαίσιο του 9ου ομίλου κ