Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

09.05.21|00:00

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Φορτσάρει για το ριπίτ η Μπούργος

φορτσάρει-για-το-ριπίτ-η-μπούργος-162838

Με τους δύο τελικούς ολοκληρώνεται απόψε η δράση στο Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα ο μικρός των 16:00 ανάμεσα σε Σαραγόσα και Στρασμπούρ. Στις 19:00 αυτός που θα κρίνει τα πάντα ανάμεσα σε Μπούργος και Καρσίγιακα.

 

Προγνωστικά Champions League

 

Η Σαραγόσα την Τετάρτη έκανε σπουδαία εμφάνιση και απέκλεισε τη διοργανώτρια Νίζνι, ωστόσο στον ημιτελικό με την Καρσίγιακα δύο βράδια αργότερα πλήρωσε τα νεκρά διαστήματά της και την έλλειψη επιθετικών λύσεων στο φινάλε για να ηττηθεί με σκορ 79-84. Οι Γάλλοι της Στρασμπούρ από μέρους τους έκαναν υπερπροσπάθεια για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Τενερίφης στην παράταση την Πέμπτη, ωστόσο απέναντι στην Μπούργος έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο μέρος και ηττήθηκε δίκαια από την Μπούργος ένα βράδυ αργότερα με σκορ 81-70. Δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον το ματς προφανώς, ωστόσο θεωρώ πως η Σαραγόσα είναι σαφώς περισσότερο επηρεασμένη από τον προχθεσινό αποκλεισμό. Αν κάτι αξίζει, είναι η στήριξη των Γάλλων.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Την παρθενική συμμετοχή της στον τελικό της διοργάνωσης πανηγυρίζει η Καρσίγιακα, την ώρα που η Μπούργος θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα έχοντας κατακτήσει τον τίτλο και το προηγούμενο φθινόπωρο στην Αθήνα.

 

Οπως έκανε και στον προημιτελικό με τη Νίμπουρκ, η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα κυριάρχησε στο φινάλε και το βράδυ της Παρασκευής στο 79-84 επί της Σαραγόσα. Τρέχοντας επιμέρους 27-19 στο τελευταίο δεκάλεπτο και παίζοντας σούπερ άμυνα στα κρίσιμα λεπτά έβγαλε χαρακτήρα και ήταν αυτή που χαμογέλασε. Κλειδί και στο συγκεκριμένο ματς η παρουσία κάτω από τα δύο καλάθια για την Καρσίγιακα που είχε 33-26 στον τομέα των ριμπάουντ και παράλληλα σούταρε με 57,1% από την περιφέρεια και τον Χένρι να βάζει 7/7. Ετσι, παρά τα πολλά λάθη (18) τους οι Τούρκοι πέτυχαν τον στόχο τους και απόψε θα διεκδικήσουν τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας τους.

 

 

Η Μπούργος από την πλευρά της τα βρήκε σκούρα για αρκετά ώρα στον δεύτερο ημιτελικό της Παρασκευής. Η Στρασμπούρ για ένα ημίχρονο την έφερε στα όρια της, αλλά στην πορεία βελτίωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό την άμυνά της και έτσι έφτασε δίκαια στο τελικό 81-70. Παρά το χαμηλό 27,6% από την περιφέρεια, οι παίκτες του Πεναρόγια έκαναν… πάρτι κάτω από τα δύο καλάθια με 40-30 ριμπάουντ και 18 επιθετικά, ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξε φυσικά και η εξαιρετική σχέση ασίστ λαθών με 26-16.

 

Εχει βγάλει πολύ καλό πρόσωπο στα δύο ματς της τελικής φάσης η Καρσίγιακα, ωστόσο αυτή τη φορά το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει επικίνδυνα και δεν περιμένω να αντέξει μέχρι τέλους. Τάσσομαι υπέρ των Ισπανών.

 

 

 
16:00 ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ Novibet
1 (2.57)
     
19:00 ΜΠΟΥΡΓΟΣ – ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ Stoiximan
1 (1.53)
     

 

Νίκος Κοτσαρίνης

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip