Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

13.02.21|09:17

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Euroleague 2021: H Μπαρτσελόνα φαβορί για κατάκτηση, πολύ χαμηλά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

euroleague-2021-h-μπαρτσελόνα-φαβορί-για-κατάκτηση-172650

Δέκα αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και η Μπαρτσελόνα με ρεκόρ 17-7 οδηγεί την κούρσα στη βαθμολογία της Euroleague. Για τις εκπροσώπους της Ελλάδας, ο Ολυμπιακός έρχεται από τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα και φαίνεται πως δύσκολα θα προλάβει το τρένο των πλέι οφ, ενώ τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα για τον Παναθηναϊκό.

 

 

Αποδόσεις κατάκτησης Ευρωλίγκας 2020-2021

 

Μπαρτσελόνα

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και του Νικ Καλάθη φάνταζε εξ αρχής το φαβορί. Το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει στροφές, έχτισε σερί θετικών αποτελεσμάτων και βρίσκεται στην κορυφή. Παράλληλα, η κατάκτηση του τίτλου από πλευράς της προσφέρεται σε τιμές τριπλασιασμού και είναι το πρώτο φαβορί βάσει αποδόσεων.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στο 5.50 βρίσκεται και η ΤΣΣΚΑ. Πέρσι δεν είχε την απαραίτητη σταθερότητα, όμως τα πράγματα σίγουρα άλλαξαν στη Μόσχα, με μπροστάρη έναν αφηνιασμένο Μάικ Τζέιμς. Ο Ιτούδης πάντως θα κληθεί να διαχειριστεί τις σημαντικές απουσίες δύο εκ των βασικών στελεχών της ομάδας του. Τόσο του φόργουορντ Κλάιμπερν που λείπει καιρό, όσο και του σέντερ Μιλουτίνοφ που τραυματίστηκε πρόσφατα.

Ρεάλ Μαδρίτης

Σε τιμές φαβορί βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης (6.00), μια από τις ομάδες που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και μετά τη φυγή του Φακούντο Καμπάτσο για το ΝΒΑ, οι Μαδριλένοι δείχνουν ικανοί για τα πάντα.

 

 

Αναντολού Εφές 

Η Εφές αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της περσινής σεζόν. Λίγους μήνες μετά την πορεία της μέχρι τον τελικό της Βιτόρια τον Μάιο του 2019, η παρέα των Μίσιτς και Λάρκιν έπαιξε το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ στην Ευρώπη και δικαιολογημένα βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας τη στιγμή που μπήκε… λουκέτο στα γήπεδα της Ευρωλίγκας. Σήμερα τη συναντάμε στο 8.00 για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ολυμπιακός

Στο 150.00 συναντάμε τον Ολυμπιακό, που παλεύει να επιστρέψει στην κανονικότητα μετά τη μέτρια διετία που προηγήθηκε. O Βασίλης Σπανούλης είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, έστω κι αν φέτος ηγετικό ρόλο στο γήπεδο αναλαμβάνει ο Κώστας Σλούκας. Η έλλειψη σταθερότητας πάντως δυσκολεύει πολύ το έργο των Πειραιωτών, που καλούνται να κάνουν σειρά υπερβάσεων για να βρεθούν εντός της προνομιούχου οκτάδας.

Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό ήταν γνωστό ότι η φετινή σεζόν θα είναι μεταβατική και δύσκολη. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρωλίγκας, όμως η ομάδα στο σύνολό της δεν είναι φτιαγμένη για να κυνηγήσει οκτάδα. Με την έλευση του Κάτας στον πάγκο οι «πράσινοι» έχουν βελτιωθεί σημαντικά, αλλά έχει ήδη χαθεί πολύτιμο έδαφος.

Φενέρμπαχτσε

Οι Τούρκοι αποτελούν την πιο «καυτή» ομάδα της λίγκας. Μετά τα μέσα Δεκεμβρίου βρίσκονται σε σούπερ κατάσταση, η είσοδος στην οκτάδα περνά από το χέρι τους και η κατάκτηση του τροπαίου από πλευράς τους προσφέρεται στο 8.00. 

Μιλάνο

Ετοιμη για το βήμα παραπάνω η ομάδα του Ετορε Μεσίνα, που φέτος δείχνει πιο ώριμη από ποτέ και ικανή να πρωταγωνιστήσει. Βρίσκεται σταθερά στα πρόθυρα ή εντός της τετράδας και μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της λίγκας. Σε τιμές οκταπλασιασμού προσφέρεται η κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip