Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

13.04.21|09:49

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Ειδικά στοιχήματα για Μιλόγεβιτς, Γιαννίκη και… Ισπανούς στον πάγκο της ΑΕΚ

ειδικά-στοιχήματα-για-μιλόγεβιτς-για-166523

Η απομάκρυνση του Μανόλο Χιμένεθ από τον πάγκο της ΑΕΚ φαίνεται πως είναι ειλημμένη απόφαση. Ο Ισπανός ήρθε στην Ενωση μεσούσης της σεζόν για μια τέταρτη θητεία αντικαθιστώντας τον Μάσιμο Καρέρα. Στις 27 Δεκέμβρη υπέγραψε 18μηνο συμβόλαιο, όμως με το φινάλε των πλέι οφ φαίνεται πως οι δύο πλευρές θα λύσουν τη συνεργασία τους, ακόμα και παρά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Αρη (3-1) για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ. Η διοίκηση έχει βγει στην αγορά για νέο προπονητή. Το ρεπορτάζ αναφέρει έντονο ενδιαφέρον για Μιλόγεβιτς, Γιαννίκη, αλλά και κρούση στην ισπανική αγορά», κάτι που αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις.

 

 

Το πλέον πιθανό σενάριο είναι η αναζήτηση νέου προπονητή στην Ισπανία. Αυτό αποτυπώνεται και στις αποδόσεις, αφού σε απόδοση φαβορί προσφέρεται το ενδεχόμενο να προσληφθεί οποιοσδήποτε Ισπανός για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Ενα όνομα που ακούγεται έντονα, και βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί από πλευράς αποδόσεων, είναι αυτό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Το συμβόλαιο του Σέρβου με την Αλ-Αχλί ολοκληρώθηκε και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια. Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου αγωνίστηκε δέκα χρόνια στη χώρα μας, ενώ ο γιος του, Νεμάνια Μιλόγεβιτς, έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές της Ελλάδας.

Βέβαια, στους υποψήφιους δεν μπορούμε να μην συμπεριλάβουμε το πιο καυτό όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: τον Αργύρη Γιαννίκη. Μετά την άνοδο με τον ΠΑΣ στη Σούπερ Λίγκα, έφερε το σύλλογο στα ημιτελικά του Κυπέλλου και οι οπαδοί παρακαλούν να μην φύγει από τα Γιάννενα. Για την υπογραφή του ερίζουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Γιαννίκης πανό Γιάννενα

Από εκεί και πέρα, σε ψηλότερη απόδοση βρίσκουμε τόσο τον Ράζβαν Λουτσέσκου, πρωταθλητή Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια, αλλά και ακόμα ένα συγκεντρωτικό στοίχημα για οποιονδήποτε Πορτογάλο προπονητή.

 

 

Δείτε τις αναλυτικές αποδόσεις

Επόμενος προπονητής ΑΕΚ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip