Απολογίες για τη Μονακό και επιλογή στα γκολ από το Κίεβο.

Θέλω να ξεκινήσω το σημερινό blog με απολογίες. Οχι για ένα σημείο που χάθηκε, αλλά με σημείο που (κακώς) δεν προτάθηκε. Από το βράδυ του Σαββάτου, όταν έβλεπα άλλη μια κακή εμφάνιση της Μονακό στο εκτός με τη Ρεμς, μέχρι και την Τρίτη το απόγευμα καθώς περπατούσα για να φτάσω στην ώρα μου σπίτι για να συντονιστώ με τα ματς, σκεφτόμουν ένα πράγμα. Αν είναι μεγάλο αυτό το 3.30 της Μπριζ.
 
Δίστασα να το προτείνω, δίστασα να το ποντάρω και όταν το ματς παιζόταν μπροστά στα μάτια μου, μούτζωνα τον εαυτό μου. Ένα 100% δικό μου λάθος, γιατί «είχα» την εικόνα της Μονακό και δεν την εκμεταλλευτικά.
 
Μόλις τελείωσα και το κείμενο για την αυριανή KingBet, τα έσουρα και εκεί στην… ομάδα (ο Θεός να την κάνει, έτσι όπως κατάντησε) από το Πριγκιπάτο, οπότε μετά το ξέσπασμα ήρθε η ώρα να πάμε στα σημερινά για το Γιουρόπα Λιγκ.
 
Από τα τρία παιχνίδια που εμπλέκονται ομάδες από τη Γαλλία, θα ασχοληθώ με το Ντιναμό Κιέβου – Ρεν. Δεν έχω άριστη εικόνα για τους Ουκρανούς, όπως δεν είχα και για την Μπριζ, αλλά τώρα θα αρκεστώ σε αυτά που ξέρω για τη Ρεν και θα ποντάρω.
 

 
Ρεν λοιπόν: Μια ομάδα που έχει πολύ μεγάλη ταχύτητα μεσοεπιθετικά. Ο Σαρ είναι εξαιρετικά ταλαντούχος, ο Νιάγκ… άτι πραγματικό, ο Μπεν Αρφά ένας τρομερά γρήγορος ποδοσοσφαιριστής με την μπάλα στα πόδια. Ο Σιεμπεκτού ένα θηριάκι μικρής ηλικίας που μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο γκολτζή (στη φώτο τον... κυνηγάνε τρεις). Εχει και τον ταλαντούχο ποιοτικό εξτρέμ Ντελ Καστίγιο. Υπάρχει και ο δημιουργικός Ουνού. Και ο Μπουργιγκό που κάνει τα πάντα, σουτάρει, μαρκάρει, πατάει περιοχή.
 
Η πλέον πρόσφατη ενημέρωση που έρχεται από Γαλλία, «λέει», πως θα προτιμηθούν ο Μπεν Αρφά, ο Σιεμπεκτού και ο Ντελ Καστίγιο με τον Μπουργικό πίσω τους. Μου κάνουν. Όπως θα μου έκανε οποιαδήποτε τριάδα (ίσως λίγο παραπάνω κάποια που θα είχε και τον Σαρ μέσα).
 
Θεωρώ πως η Ρεν θα καταφέρει με την ταχύτητα που τη διακρίνει να βρει χώρους και να σκοράρει στο Κίεβο. Θα το τραβήξω μάλιστα λίγο παραπάνω, πηγαίνοντας στο over 1,5 γκολ της.
 
 
Χρήστος Στεργίου