Ας γράψω κι ένα κείμενο!

Ας γράψω κι ένα κείμενο! Αφού έκανα 2-3 τσιγάρα στη βεράντα, αφού έριξα ένα λίτρο νερό στη μούρη μου, αφού πήρα μιά ανάσα, ας γράψω!

Και τι να γράψω; Μήπως γιά...την Εθνική; Ενα θα σας πω: Οοοολη την ώρα του ματς (και μιά ωρα πριν-και μιά ώρα μετά) δούλευα γιά το νέο Betsellers! Τόοοσο μεγάλη σημασία έδωσα στο παιχνίδι και τόσο πολύ με εξιτάρισε. Οπως εύστοχα διάβασα κάπου, το “σύστημα της εθνικής γιά να κερδίσει, είναι να αυτοκτονήσει από τη βαρεμάρα ο αντίπαλος”!

Αυτό που είδαμε χθες ήταν κακοποίηση. Απ όλους και πρώτα τον Σκίμπε. Ειδικά με την αλλαγή Τζαβέλλα ως σέντερ μπακ, έκανε..πετυχεσιά. Και τα “τρία δεκάρια” απ την αρχή, και Τζιώλης μέσα, ο Χριστός και η Παναγία δηλαδή. Οχι ότι οι παίκτες...δίψαγαν. Βαριόντουσαν, μηδέν έμπνευση, ανάθεμα αν θυμάμαι μιά κανονική εκδήλωση επίθεσης και ας μην μπει ποτέ το γκολ. Anyway, το αφήνω πίσω, δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα με το Nations League, απόψε τουλάχιστον θα δούμε καλύτερα ματς (όχι οτι χθες δεν έγινε Η ματσάρα, στην Ισπανία).

Εν μέσω διακοπής λοιπόν, μόνο ένα είναι στην καθημερινότητά μου. Το νέο site. Σας δίνω την είδηση: Οριστικά, με ποσοστό 99.9%, θα το δείτε μπροστά σας την Παρασκευή. Τελευταίες πινελιές (γιά εσάς, αλλά...σκοτούρας και δουλειάς γιά εμάς) μπαίνουνε. Πιθανόν να έχει μικροατέλειες (ψιλοπράγματα) αλλά μέχρι να “κλειδώσει” θα είναι όλα στην εντέλεια. Πιστεύω θα σας αρέσει πολύ. Και κυρίως θα σας βολέψει πολύ. Το μεγάλο του όπλο θα είναι το νέο chat, όλη μέρα με το κινητό στο χέρι σας βλέπω (γέλια). Αλλά και νέες στήλες, τα πάντα όλα, θα τα δείτε, τα έχω ήδη γράψει πολλές φορές.

Κουράζω, αλλά θα το επαναλάβω: 1)Οσοι θέλετε τα κείμενα σας από το φόρουμ, σώστε τα σήμερα-αύριο. 2) Κατεβάστε το twitter, όλες οι ειδοποιήσεις μας από εκεί θα έρχονται. Κάντε μας follow αφού το κατεβάσετε στο betsellerscom. 3) Θα είναι ελεύθερο γιά 10 μέρες πάνω κάτω, να το δείτε, να ξεναγηθείτε. Κάντε έναν “ψευτοκωδικό” γιά τώρα. Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ θα γίνει με πλήρη στοιχεία ΜΟΛΙΣ κλειδώσουμε και θα αλλάξει φόρμα εγγραφής γιά την συνδρομή. Μεθαύριο θα σταλεί κι ένα ενημερωτικό e-mail, ένα newsletter πρός όλα τα 9252 μέλη που υπάρχουν σήμερα. Στα e-mail που έχετε βάλει όλα αυτα τα επτά χρόνια. Θα σταλεί άλλο ένα μιά μέρα πριν “κλειδώσουμε”. Και μετά όταν χρειάζεται, θα στέλνουμε newsletters μόνο στα εγγεγραμμένα-ενεργά με συνδρομή μέλη. 

Δεν έχω να προσθέσω κάτι, εν αναμονή εσείς, στην...πρίζα εμείς, έτσι γίνεται. Σε δέκα (+/-) μέρες θα αντιστραφούν οι ρόλοι και θα μπείτε εσείς στην πρίζα, να κάνετε την συνδρομή σας. Θα σας περιμένω όλους. Βάζω τελεία στο τελευταίο κείμενο του παλιού Betsellers. Επτά χρόνια και 41 μέρες μας φιλοξένησε αυτό το σπίτι. Εχω μιά νοσταλγία ήδη, αλλά θα μου περάσει άμεσα μόλις αντικρίσω στο διαδίκτιο το νέο μας σπίτι. Οπως και σε όλους θα συμβεί το ίδιο πιστεύω. Το επόμενο μου κείμενο που θα διαβάσετε θα είναι την Παρασκευή το Editorial στο ΝΕΟ Betsellers (το editorial θα είναι μόνιμα ανοικτό και γιά τους μη συνδρομητές) και κανονική στοιχηματική στήλη κανονικά το Σάββατο! 

Απόψε λέω να μπω και τελευταία φορά στο υπάρχον chat. Μετά τις 9. Θα...τουιτάρω το ακριβές της ώρας. Ελάτε να τα πούμε.

Υ.Γ: Η φωτό παλιά φυσικά. Ενα από τα άπειρα βράδια, με το λάπτοπ, το chat και την παρέα σας, την μπάλα στην οθόνη και την Πούπσι δίπλα μου.

Υ.Γ 2: Ηταν 5/9 του 2011. Τότε, στο πρώτο μου κείμενο, είχα κλείσει με τους στίχους ενός τραγουδιού. Ας τους ξαναβάλω τωρα που κλείνει αυτή η σελίδα και ανοίγει μιά άλλη:

“Ήμασταν στον αέρα, σ' ένα άλλο ταξίδι
πρίγκιπες μιας νιότης τόσο μακρινής.
Περάσανε τα χρόνια και είναι σαν μια μέρα
όσα κάναμε δεν τα 'σβησε κανείς...
Και ξαφνικά, ξαφνικά...
είμαστε στον αέρα όπως παλιά,
όπως παλιά...
Είμαστε στον αέρα όπως παλιά..”