Οκτώ παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στη , ωστόσο, εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων των αστυνομικών, η ομοσπονδία δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το αν θα μπει στη διαδικασία να αναβάλλει ορισμένα εξ αυτών για λόγους ασφαλείας (κάπου

Οκτώ παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στη , ωστόσο, εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων των αστυνομικών, η ομοσπονδία δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το αν θα μπει στη διαδικασία να αναβάλλει ορισμένα εξ αυτών για λόγους ασφαλείας (κάπου στο μεσημέρι αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο).

Στο Βάαλβαϊκ-Ρόντα, το οποίο είναι και το μοναδικό παιχνίδι το οποίο θα με απασχολήσει στοιχηματικά απόψε -εφόσον φυσικά διεξαχθεί- είμαι θετικός για τον άσο. Η Βάαλβαϊκ έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς μετά από τη συμπλήρωση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών, όμως η συγκομιδή της θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πολύ μεγαλύτερη, καθώς στις ήττες από Σπάρτα (0-1 εντός) και Καμπούρ (2-0 εκτός), όχι απλά δεν υστέρησε αγωνιστικά, αλλά ήταν και πολύ καλύτερη από τις αντιπάλους της.

Η Ρόντα έχει αρχίσει να μικραίνει επικίνδυνα ως μέγεθος, μετρώντας δύο υποβιβασμούς την τελευταία 5ετία, ενώ τα οικονομικά προβλήματα που βρίσκονται σταθερά στο προσκήνιο εδώ και καιρό σε συνδυασμό με το μέτριο ποιοτικά ρόστερ που διαθέτει, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο το εγχείρημα της άμεσης επανόδου στην Eredivisie. Στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε ως τώρα, κέρδισε χωρίς να ικανοποιήσει Γιονγκ Αγιαξ (2-1) και Αλμίρε Σίτι (2-1 εκτός), ενώ, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές υπέστη ισάριθμες ήττες από Τβέντε (3-1 εκτός) και Ναϊμέγκεν (2-3 εντός).

Προσωπικά δεν θεωρώ ότι η Ρόντα είναι το φαβορί στο αποψινό παιχνίδι, συνεπώς σε αποδόσεις αουτσάιντερ θα επιλέξω τον άσο, ο οποίος, συν τοις άλλοις, αβαντάρεται και από την παράδοση (11-2-1 με γηπεδούχο τη Βάαλβαϊκ την τελευταία 20ετία).

Καλή τύχη στις επιλογές σας!