Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι | KingBet
21/08/2017 14:31

ΒΑΓΓΕΛΗΣΛΥΚAΚΗΣ

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι  - Κεντρική Εικόνα
Η Μάλαγα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Ομάδα που δίνει χρώμα στη LaLiga, με έδρα και κόσμο, μα κυρίως με πολύ καλές ακαδημίες που παράγουν συνεχώς ποδοσφαιριστές για το υψηλότερο επίπεδο...
 
Μετά την εντυπωσιακή τέταρτη θέση του 2012, όταν και συμμετείχαν στο Τσάμπιονς Λιγκ κάνοντας μάλιστα αξιόλογη πορεία, άρχισε η πτώση για τους Ανδαλουσιανούς. Το άνοιγμα ήταν μεγάλο και ο ιδιοκτήτης από το Κατάρ, Αλ Τάνι, έθεσε ως προτεραιότητα την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου.
 
Τα τελευταία χρόνια, κάθε καλοκαίρι, η ομάδα πουλάει, γεμίζει τα ταμεία της, αλλά στο τέλος κάτι γίνεται, βρίσκει την άκρη και αποφεύγει τα προβλήματα της παραμονής, τερματίζοντας κοντά στη δέκατη θέση. Αλλες φορές λίγο πιο ψηλά, άλλες λίγο πιο χαμηλά.
 
Σημειώστε παίκτες που έχει πουλήσει την τελευταία πενταετία:  Καθόρλα (19 εκατομμύρια), Μονρεάλ (10), Ροντόν (9), Ισκο (30), Τουλαλάν (5), Καμπαγέρο (8), Αντούνες (6), Νταρντέρ (13), Αμραμπάτ (8), Σάμου Γκαρθία (8), Καστιγιέχο (8), Χουάνμι (7) και φέτος τους Καμάτσο (15), Φορνάλς (12) και Σάντρο Ραμίρες (6). Μόνο αυτοί απέφεραν γύρω στα 165 εκατομμύρια ευρώ!
 
Ο Αλ Τάνι, ο εκκεντρικός τύπος από το Κατάρ, πέρα από το γεγονός ότι πουλάει χωρίς να επενδύει, έχει κι άλλα θεματάκια. Ανακατεύεται συνεχώς με το αγωνιστικό κομμάτι και τις μεταγραφές και το νέο του καπρίτσιο είναι να ασκεί κριτική από τα social media. Φέτος το καλοκαίρι, δύο φορές άφησε αιχμές για τον προπονητή Μίτσελ και τον τεχνικό διευθυντή Αρνάου, δημιουργώντας ένα δυσάρεστο κλίμα εντός κι εκτός ομάδας. Ο λαλίστατος Μίτσελ είναι διπλωμάτης, προσπάθησε να αποφύγει τη δημόσια κόντρα, ωστόσο φάνηκε ξεκάθαρα στις τελευταίες συνεντεύξεις ότι έχει φτάσει στα όριά του.
 
Η Μάλαγα υποδέχεται απόψε την Εϊμπαρ, που ακριβώς αντίθετα, θεωρείται ένα από τα πιο σοβαρά κλαμπ στην Ισπανία, αρχής γενομένης από τη διοίκηση. Λίγα λόγια, μετρημένες κινήσεις και σωστό αγωνιστικό πλάνο έχουν φέρει τους Βάσκους από τα αλώνια της Γ’ κατηγορίας στα σαλόνια της Πριμέρα. Παρότι ακόμα είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, θεωρώ ότι όλα τα παραπάνω φέρνουν σε πρώτο πλάνο την κόντρα του φαβορί άσου. 
Τα σημεία μου
 
ΜΑΛΑΓΑ - ΕΪΜΠΑΡ           2 (+0.25) 1.99     Novibet