15/08/2017 10:21

ΘΩΜAΣΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ

Με σύνεση και προσοχή

Με σύνεση και προσοχή - Κεντρική Εικόνα

Μετά το Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα, πρεμιέρα κάνει μεσοβδόμαδα και το Τσάλεντζ Καπ με τη διεξαγωγή του α’ γύρου. Ιδιαίτερη -αν μη τι άλλο- διοργάνωση, η οποία αρχικά δημιουργήθηκε για να δίνει την ευκαιρία στους «μικρούς», όμως τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί πολλές αλλαγές και φαίνεται να χάνει την (όποια) αίγλη της.

Η είσοδος των ομάδων U20 των κλαμπ που αγωνίζονται στην Πρέμιερ έχει δυσαρεστήσει πολλούς από τους ερασιτεχνικούς συλλόγους που βλέπουν τις ελπίδες τους για διάκριση να μειώνονται, ενώ από τον επόμενο γύρο θα μπουν στον «χορό» και ομάδες από την Ιρλανδία, τη Βόρεια Ιρλανδία και την Ουαλία!

Οπως καταλαβαίνετε, πολλοί από τους προπονητές θα επιλέξουν να ξεκουράσουν παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας και πρέπει να δοθεί αρκετή προσοχή στα τελευταία ρεπορτάζ, αν και κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό στοιχείο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το πόσο σοβαρά θα δει κάθε ομάδα τον θεσμό. Από πλευράς μου η μελέτη έγινε κανονικά, όμως το ποντάρισμα μου θα είναι πολύ χαμηλό.

Κατέληξα σε δύο επιλογές… Η πρώτη αφορά την αναμέτρηση της Κουίν οφ Σάουθ με την Ερντρι και τον συνδυασμό του άσου με το Over. Μετά την απογοητευτική, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, ήττα στο Νταντί οι γηπεδούχοι θέλουν μια νίκη ψυχολογίας και ο Γκάρι Νέισμιθ δήλωσε πως θα παρατάξει ανταγωνιστικό σχήμα. Η προβληματική Ερντρι έχει απουσίες και φαντάζει δύσκολο να προβάλλει σπουδαία αντίσταση.

Μεγαλύτερη ακόμα η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στην Νταντί Γιουνάιτεντ και την Κάουντενμπιθ. Οι γηπεδούχοι υπερασπίζονται τον περσινό τίτλο τους στη διοργάνωση και βρίσκουν απέναντί τους μια ομάδα που δυσκολεύεται επιθετικά ακόμα και στο χαμηλό επίπεδο της Λιγκ 2. Πολύ πιθανόν ο άσος να συνδυαστεί με το No Goal.
Τα σημεία μου

ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ – ΕΡΝΤΡΙ

1+Over

2.10

Novibet

ΝΤΑΝΤΙ Γ. – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

1+No Goal

2.25

Novibet