Την ευκαιρία να επιστρέψει στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος θέλει να εκμεταλλευτεί η Σάντερλαντ.

Αρκετό διάστημα πλέον η Σάντερλαντ βρίσκεται κοντά στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος, αλλά πάντα την τελευταία στιγμή αποτυγχάνει για να πετύχει το στόχο της.

Μπροστά της έχει χρυσή ευκαιρία καθώς θα φιλοξενήσει την Λούτον που βρίσκεται λίγο πάνω της. Αν φτάσει στο τρίποντο θα βρεθεί στη δεύτερη και σε συνδυασμό με τα δύο παιχνίδια λιγότερα που έχει, θα γίνει το φαβορί για να τερματίσει εκεί.

Η Λούτον δεν πηγαίνει με καλές προϋποθέσεις στο ματς αυτό. Από τη μία, ήρθε η ξαφνική παραίτηση του Νέιθαν Τζόουνς από τον πάγκο της που σίγουρα θα την επηρεάσει και από την άλλη ακολουθεί μεσοβδόμαδα η ρεβάνς για το FA Cup που θα της… φάει ενέργεια.

Όλα αυτά τα δεδομένα με οδηγούν στον άσο για τις «μαυρόγατες».

Ένα σημείο κρατάω . Η Ολνταμ υποδέχεται τη Φόρεστ Γκριν. Οι γηπεδούχοι μετά την αλλαγή προπονητή έχουν βγάλει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο με αποκορύφωμα την πρόκριση επί της Φούλαμ για το FA Cup με ανατροπή.

Ο τρόπος που ήρθε η πρόκριση είναι ικανός να της αλλάξει όλη τη σεζόν. Απέναντί της δεν θα βρει κάποιον εύκολο αντίπαλο, αλλά την σκληροτράχηλη Φόρεστ Γκριν που ηττάται με πολύ δύσκολο τρόπο.

Η ψυχολογία των γηπεδούχων όμως, με έχει πείσει πως μπορούν να φτάσουν σε ακόμα μία σπουδαία επικράτηση.