Η ξαφνική παραίτηση του Σέρινταν από την Καρλάιλ αναμένεται να ευνοήσει τις προσπάθειες της Μάνσφιλντ για ένα μεγάλο διπλό.

Μαγικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο κόσμος των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας, καθώς από τη μία μέρα στην άλλη, μπορούν να αλλάξουν πολλά. Στο ξεκίνημα της σεζόν για παράδειγμα, η Μπλάκπουλ έμαθε για την παραίτηση του Μπόγερ από τον πάγκο της, κάτι που έφερε ήττα την επόμενη ημέρα από την Πόρτσμουθ.

Αντίστοιχη είναι και η περίπτωση της Καρλάιλ. Ο Τζον Σέρινταν την ώρα που η ομάδα του έτρεχε σερί πέντε νικών, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέστερφιλντ.

Απέναντί της η Καρλάιλ έχει μία από τις πιο σοβαρές ομάδες της κατηγορίας. Ο λόγος για τη Μάνσφιλντ που είναι αήττητη στα 17 τελευταία της παιχνίδια και βρίσκεται σε θέση να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση και να πάρει το τρίποντο.

Η δεύτερη επιλογή μου από το σημερινό πρόγραμμα έχει ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο. Η Σκάνθορπ υποδέχεται την Κόβεντρι σε μία σημαντική μάχη για τους γηπεδούχους που διακυβεύονται περισσότερα.

Η Σκάνθορπ προέρχεται από τη σπουδαία νίκη της με 2-0 επί της Πιτέρμπορο εκτός και πήρε ψυχολογία για τη συνέχεια. Υποδέχεται την Κόβεντρι που επίσης είναι σε καλή κατάσταση.

Ξεχωριστό το παιχνίδι για τον Μαρκ Ρόμπινς, τεχνικό της Κόβεντρι που βρέθηκε Μία ομάδα επί της οποίας δεν έχει τα καλύτερα αποτελέσματα, καθώς με οποιαδήποτε ομάδα έχει μία μόλις νίκη σε δέκα αναμετρήσεις, έχοντας γνωρίσει επτά φορές την ήττα.

Ένα παραπάνω στοιχείο που με οδηγεί να επιλέξω τον άσο που τριπλασιάζει το ποντάρισμα.