Η στοιχηματική πλατφόρμα του ΟΠΑΠ, pamestoixima.gr, ανανεώθηκε και είναι σε θέση να ικανοποιεί και τις πιο υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις των Ελλήνων παικτών του στοιχήματος.

Δύο είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν και κάνουν την περιήγηση σε αυτό πολύ ξεχωριστή εμπειρία: το εύχρηστο μενού και οι άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι οι προσφερόμενες αποδόσεις είναι σε αρκετές περιπτώσεις καλύτερες σε σύγκριση με στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται πολλά χρόνια στο διαδίκτυο και αποτελούν παγκόσμιους στοιχηματικούς κολοσσούς.
 
Τα χρώματα στο λογότυπο του pamestoixima παρέμειναν τα ίδια, δηλαδή κόκκινο και μαύρο, αλλά αυτό έγινε πολύ πιο μοντέρνο.
 
Στο αριστερό μέρος του μενού υπάρχουν όλες οι διαθέσιμες κατηγορίες που είναι προς στοιχηματισμό, χωρισμένες ανά άθλημα και διοργάνωση.
 
Μεγάλο μέρος του παιχνιδιού γίνεται στον live στοιχηματισμό και εκεί το pamestoixima.gr πλέον παίρνει άριστα. Η γκανιότα μειώθηκε αισθητά, οι αποδόσεις μεγάλωσαν, το ίδιο και οι προσφερόμενες διαφορετικές επιλογές προς στοιχηματισμό σε κάθε αθλητικό γεγονός.
 
Δίπλα από κάθε παιχνίδι υπάρχει πινακάκι ζωντανών στατιστικών που βοηθά τον παίκτη του στοιχήματος να κατανοεί την εξέλιξη του παιχνιδιού και να επιλέγει τα επόμενα πονταρίσματά του.
 
Το μεγαλύτερο κομμάτι των παικτών κάνει χρήση του Cash Out* και του Live Streaming* και το pamestoixima.gr δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει και τις συγκεκριμένες υπηρεσίες. Μάλιστα, όσο περνά ο καιρός τα αθλητικά γεγονότα στα οποία θα υπάρχει Live Streaming θα γίνονται ολοένα και περισσότερα, ώστε η στοιχηματική εμπειρία όσων χρησιμοποιούν την ανανεωμένη πλατφόρμα του pamestoixima.gr να γίνεται πιο διασκεδαστική.
 
Και επειδή όπως προαναφέραμε το μενού έχει γίνει πολύ πιο εύχρηστο, δίνεται η δυνατότητα επιλογής αγώνων για live scores, ώστε να μην χρειάζεται ο παίκτης να έχει ταυτόχρονα ανοιχτά πολλά «παράθυρα».
 
Με τον ΟΠΑΠ να έχει εκσυγχρονιστεί σε όλα τα επίπεδα, το aplplication για IOS και Android συσκευές είναι απαραίτητο για την καλύτερη δυνατή εμπειρία του παίκτη του στοιχήματος.
 
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.