Η εταιρεία Travel Plan  του ομίλου EUROSTAR ATEBE και το Αθλητικό Σωματείο ΄ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης’, ανακοινώνουν την συνεργασία τους, και ανακηρύσσουν το Travel Plan  ως  επίσημο ταξιδιωτικό πρακτορείο, για την αποκλειστική παροχή τουριστικών υπηρεσιών, στις παρακάτω διοργανώσεις:   

·         9ο & 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στις 6 Απριλίου 2014/15
·         3ο & 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης στις 18 Οκτωβρίου 2014/15
 
Η  εταιρεία Travel Plan 
35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ TRAVEL PLAN
Το αποτελεί τον Επίσημο Συνεργάτη Ταξιδιών για την Ελληνική Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, καθώς και τον Επίσημο Χορηγό της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Παράλληλα η εταιρία μας, έχει την πείρα μεγάλων  αθλητικών  διοργανώσεων όπως είναι: WORLD CUP 2010, EURO 2012 & MUNDIAL 2014.
 
Επίσης, το υπήρξε Επίσημος ταξιδιωτικός πράκτορας του Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας από το 2006 έως και το 2009 για την κάλυψη μετακινήσεων και διαμονής αθλητών και φιλοξενούμενων του ΣΕΓΑΣ.
Αποκλειστικός διανομέας και διαχειριστής για την Ελλάδα των εισιτηρίων των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο το 2008 και υπεύθυνος για τις μετακινήσεις όλων των ομάδων νέων στα πλαίσια της Superleague για την περίοδο 2006-2007.
 
Ο αθλητικός σύλλογος ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το έτος 1957. Στα 57 χρόνια της παρουσίας του στο αθλητικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, έχει παρουσιάσει αθλητές με Πανευρωπαϊκές και Ολυμπιακές διακρίσεις. Διοργανώνει τον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, διοργανώσεις ενταγμένες στο διεθνές αθλητικό καλεντάρι.