\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια δίχως νίκη (0-2-3) στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε να υποχωρεί στην ένατη θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από την έκτη Λέβερκουζεν για την τελευταία θέση προς το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ.
\r\n
\r\nΟι ευρωπαϊκές θέσεις απομακρύνθηκαν κι άλλο. Ο,τι κι αν λένε τα στελέχη της, η πικρή αλήθεια είναι ότι η «φλόγα» απουσιάζει από την ώρα που ο προπονητής Μάρκο Ρόζε ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 
\r\n
\r\nΑγωνιστικά δεν γίναμε περισσότερο σοφοί από όσα είδαμε στη Λειψία. Η Γκλάντμπαχ παραμένει ομάδα με δυσκολίες όταν καλείται να πάρει την μπάλα και να «ανοίξει» αντίπαλη άμυνα και καθώς η άμυνα σπάνια αποφεύγει τα λάθη έρχονται απώλειες. Οταν παίζει μακριά απ' το σπίτι της ή γενικά σε παιχνίδι που έχει έστω και λίγους χώρους για αντεπιθέσεις, αισθάνεται πιο όμορφα. 
\r\n
\r\nΩς προς το αποψινό παιχνίδι, καταλαβαίνετε ότι το πρόσωπο του αγώνα είναι ο Μάρκο Ρόζε. Ολες οι ερωτήσεις που δέχονταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αφορούσαν περισσότερο τον ίδιο και την Ντόρτμουντ παρά την Γκλάντμπαχ και την αγωνιστική της κατάσταση. 

\r\n\r\n

 

\r\n Αγωνιστικά νέα:

Νέα απώλεια ο αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός Γιάντσκε (6/0). Εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζουν ο αναπληρωματικός χαφ Κιζέρα (0/0) και ο αναπληρωματικός χαφ Μίζελ (0/0). Είναι διαθέσιμος μετά από απουσία παιχνιδιού ο βασικός δεξιός μπακ Λάινερ (22/1). Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ζίπελ (1/0) θα παίξει αντί του Ζόμερ (22/0).

\r\nΡεπορτάζ:

Υποδέχτηκε την Αρμίνια Μπίλεφελντ και τη νίκησε με 3-0 την περασμένη αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία. Ωραίο παιχνίδι έγινε, με καλό ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις στο πρώτο 45λεπτο, περισσότερες για την ίδια, αλλά δίχως γκολ. Στο δεύτερο 45λεπτο βρήκε την ευστοχία που της έλειψε και πήρε εύκολα τη νίκη, οργανώθηκε και αμυντικά πιο καλά.
\r\n
\r\nΗ ομάδα του Εντίν Τέρζιτς συμπλήρωσε αήττητο τριών παιχνιδιών (2-1-0) στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε να ανεβαίνει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, σε μικρότερη απόσταση τριών βαθμών πίσω από την τέταρτη Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για το τελευταίο εισιτήριο προς το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
\r\n
\r\nΑν προσθέσουμε και τη νίκη στη Σεβίλλη στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε ένα μικρό πρόσφατο «πακέτο» εμφανίσεων που κατάφερε να βρει καλύτερη ισορροπία στο γήπεδο, να περιορίσει τα προβλήματα στην άμυνα και να πάρει περισσότερη δημιουργία από τον κεντρικό άξονα. Πιο πειστική η εικόνα της, με ατέλειες βεβαίως. 
\r\n
\r\nΜέσω αυτής της αλλαγής κατάφερε και να κάνει ένα πειστικό παιχνίδι ως γηπεδούχος. Οι κλειστές άμυνες την είχαν δυσκολέψει στα πρώτα της βήματα με τον Τέρζιτς. Την Μπίλεφελντ νίκησε φυσικά, δεν βιαζόμαστε να κρίνουμε ότι αφήνει οριστικά πίσω τη συγκεκριμένη δυσκολία ούτε ξεχνάμε τα «ροκ» παιχνίδια που είδαμε σε αποστολές εναντίον ομάδων με ικανότητα επίθεσης στον χώρο.
\r\n
\r\nΕκτός έδρας το ρεκόρ της μετά την αλλαγή προπονητή είναι 3-0-4 στο πρωτάθλημα. Μόνο στη Σάλκε μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν, αλλά και εκεί θα μπορούσε να έχει δεχτεί τέρμα. 

\r\n\r\n

 

\r\n Αγωνιστικά νέα:

Ουδέν νέο πρόβλημα. Τρίτο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο βασικός κεντρικός αμυντικός Ακανζί (19/2), εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζουν ο λογιζόμενος ως βασικός αμυντικός χαφ Βίτσελ (15/0) και ο αριστερός μπακ Σμέλτσερ (0/0). Ισως γυρίσει μετά από απουσία παιχνιδιού ο συνήθως βασικός αμυντικός χαφ Ντιλέινι (13/1). 

\r\n","description":"Ολοι με τον Ρόζε ασχολούνται| Προγνωστικά | Αναλύσεις | Αποδόσεις | Φόρμα | Στατιστικά | Βαθμολογία | Προϊστορία","alternativeHeadline":"Ολοι με τον Ρόζε ασχολούνται () | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ","datePublished":"2021-03-02T01:22:45+02:00","dateModified":"2021-03-02T01:22:45+02:00","genre":"","keywords":"ανάλυση αγώνα, προγνωστικό, πρωτάθλημα","about":{"@type":"SportsEvent","name":"ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΖΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ","startDate":"2024-04-20T+03:00","endDate":"2024-04-20T02:00+03:00","sport":"Ποδόσφαιρο","url":"https://www.kingbet.net/prognostika/oloi-me-ton-roze-asxoloyntai/","eventAttendanceMode":"http://schema.org/OfflineEventAttendanceMode","eventStatus":"http://schema.org/EventScheduled","homeTeam":{"@type":"SportsTeam","name":""},"awayTeam":{"@type":"SportsTeam","name":""},"competitor":[{"@type":"SportsTeam","name":""},{"@type":"SportsTeam","name":""}],"location":{"@type":"Place","name":"ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΠΑΡΚ (54.022)","address":{"@type":"PostalAddress","name":"ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΠΑΡΚ (54.022)"}}}}
Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
Ανάλυση Αγώνα
ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΠΑΡΚ (54.022)
101
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Εκτίμηση
analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip