\r\n\r\n


\r\n
\r\nΠαρέμεινε στην 5η θέση μαζί με τη Λάτσιο, αλλά μείωσε την απόστασή της από την 4η στον έναν βαθμό. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 53 γκολ σε 23 ματς. Ακολουθεί την Κυριακή ο αγώνας με τη Σαμπντόρια στη Γένοβα. 
\r\n
\r\nΕντυπωσιακό το στατιστικό για τον Λουίς Μουριέλ που τον θέλει να έχει σκοράρει και τις 9 τελευταίες φορές που ξεκίνησε στην ενδεκάδα. 
\r\n
\r\nΔεύτερη πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στη δεύτερη συμμετοχή της στους ομίλους. Αφησε πίσω της Αγιαξ και Μίντιλαντ, ενώ καθοριστικό ήταν το διπλό (0-2) στο «Ανφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ. Στο φινάλε πήγαινε για δύο αποτελέσματα στο Αμστερνταμ απέναντι στον Αγιαξ, αλλά τελικά νίκησε 0-1. Πέρυσι έφτασε μια ανάσα από τα ημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς νικούσε 1-0 μέχρι το 90' την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ηττήθηκε 1-2. 
\r\n
\r\n«Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε τα χαρακτηριστικά της ομάδας που μας έφεραν στο Τσάμπιονς Λιγκ και μας έκαναν ανταγωνιστικούς στην Ιταλία. Είναι πάντως αλήθεια ότι θα χρειαστεί να κάνουμε ορισμένες προσαρμογές απέναντι στη Ρεάλ. Η αντίπαλός μας στο Τσάμπιονς Λιγκ μεταμορφώνεται. Θυμάμαι τα δύο φετινά παιχνίδια της με την Ιντερ. Και δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τις απουσίες της. Τον τελευταίο καιρό έχει ελλείψεις, όμως παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει» ανέφερε ο τεχνικός της Αταλάντα.

\r\n Αγωνιστικά νέα:

Νέα πρόσωπα στην ευρωπαϊκή λίστα ο μπακ-στόπερ Σούταλο και ο μπακ-χαφ Μέλε. Εκτός αυτής ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός Κοβαλένκο. Τραυματίας ο μέσος Χάτεμπουρ. Με το κλασικό 3-4-1-2 οι «μπεργκαμάσκι» με τους Σαπάτα και Μουριέλ επιθετικό δίδυμο και τον Πεσίνα σε ρόλο τρεκουαρτίστα.

\r\nΡεπορτάζ:

Εφτάψυχη για ακόμα μια φορά, βρήκε τον τρόπο, έκανε τέσσερις διαδοχικές νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα και εκμεταλλευόμενη τις «γκέλες» της Ατλέτικο, παραμένει για τα καλά στο κόλπο του τίτλου. Το Σάββατο χρειάστηκε δύο φανταστικές αποκρούσεις του Τιμπό Κουρτουά στο 0-0, βρήκε γκολ από στατική μπαλιά με τον Καζεμίρο και πέρασε δύσκολα από το Βαγιαδολίδ (0-1).

\r\n\r\n

\r\n\r\n


\r\n 

\r\n\r\n

Η απόσταση από την Ατλέτικο έπεσε στους 3 βαθμούς, έχοντας όμως ένα παιχνίδι παραπάνω. Κι όλα αυτά σε μια περίοδο που ταλαιπωρήθηκε -κι ακόμα ταλαιπωρείται- αφάνταστα από προβλήματα τραυματισμών. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος επίσης πέρασε από καραντίνα λόγω Covid, δυσκολεύεται να βγάλει αποστολή.
\r\n 

\r\n\r\n

Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε από χίλια κύματα, όμως βρήκε την άκρη και έστω στο τέλος, προκρίθηκε ως πρώτη με αντιπάλους τη Σαχτάρ (από την οποία υπέστη δύο ήττες), την Μπορούσια Γκλάντμπαχ και την Ιντερ. Κομβικές για την οικονομία του γκρουπ οι δύο νίκες επί των Ιταλών.
\r\n 

\r\n\r\n

Ακολουθεί τη Δευτέρα η Ρεάλ Σοσιεδάδ εντός έδρας, κενό μεσοβδόμαδα και μετά το μεγάλο ντέρμπι με την Ατλέτικο που ως ένα βαθμό, μπορεί να κρίνει τη φετινή LaLiga. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που το ιατρικό επιτελείο σε επικοινωνία με το τεχνικό τιμ, αποφάσισε να μην ρισκάρει για σήμερα κανέναν από τους παίκτες που βρίσκονταν στη λίστα με τους τραυματίες.

\r\n Αγωνιστικά νέα:

Συνολικά, εννιά απουσίες. Οι στόπερ Σέρχιο Ράμος και Μιλιτάο, οι μπακ Καρβαχάλ, Οντριοθόλα, Μαρσέλο, ο κεντρικός μέσος Βαλβέρδε, ο «γυάλινος» εξτρέμ Αζάρ και οι επιθετικοί Ροντρίγκο και Καρίμ Μπενζεμά. Ο τελευταίος θα μπορούσε να ρισκάρει, αλλά υπό το φόβο υποτροπής, έμεινε στην Ισπανία.
\r\n 

\r\n\r\n

Μετρημένα τα κουκιά όσον αφορά στο βασικό σχήμα. Μόνο η μεσαία γραμμή είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά κι εδώ τίθεται θέμα, αφού ο 35χρονος Μόντριτς παίζει συνεχώς χωρίς ξεκούραση. Στην αποστολή βρίσκονται οι έντεκα που ξεκινάνε, οι δύο αναπληρωματικοί τερματοφύλακες, ο παροπλισμένος Ισκο και πέντε πιτσιρικάδες από τη β’ ομάδα. 
\r\n 

\r\n","description":"ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ| Προγνωστικά | Αναλύσεις | Αποδόσεις | Φόρμα | Στατιστικά | Βαθμολογία | Προϊστορία","alternativeHeadline":"ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (2021-02-24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ","datePublished":"2021-02-23T16:16:28+02:00","dateModified":"2021-02-23T16:16:28+02:00","genre":"CHL","keywords":"ανάλυση αγώνα, προγνωστικό, πρωτάθλημα","about":{"@type":"SportsEvent","name":"ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ","startDate":"2021-02-24T22:00:00+03:00","endDate":"2021-02-24T00:00+03:00","sport":"Ποδόσφαιρο","url":"https://www.kingbet.net/prognostika/me-to-zori-apostoli-i-real/","eventAttendanceMode":"http://schema.org/OfflineEventAttendanceMode","eventStatus":"http://schema.org/EventScheduled","homeTeam":{"@type":"SportsTeam","name":"ΑΤΑΛΑΝΤΑ"},"awayTeam":{"@type":"SportsTeam","name":"ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ"},"competitor":[{"@type":"SportsTeam","name":"ΑΤΑΛΑΝΤΑ"},{"@type":"SportsTeam","name":"ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ"}],"location":{"@type":"Place","name":"ΓΚΕΒΙΣ ΣΤΕΪΝΤΙΟΥΜ (21.300), ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ","address":{"@type":"PostalAddress","name":"ΓΚΕΒΙΣ ΣΤΕΪΝΤΙΟΥΜ (21.300), ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ"}}}}
Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
Ανάλυση Αγώνα
ΓΚΕΒΙΣ ΣΤΕΪΝΤΙΟΥΜ (21.300), ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ
Cosmote Sport 2
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Εκτίμηση
analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip