\r\n\r\n


\r\n
\r\nΣυμμετείχε για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη σεζόν 2007-08. Πήρε με επεισοδιακό τρόπο την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον τελευταίο αγώνα της προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στη Ρώμη, ισοφαρίστηκε αμφότερες, έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 39' και στο 93' το δοκάρι και ο Ρέινα τη γλίτωσαν από το «έμφραγμα» και τον αποκλεισμό. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση του γκρουπ πίσω από Ντόρτμουντ και μπροστά από Κλαμπ Μπριζ και Ζενίτ διατηρώντας το αήττητο (2 νίκες, 4 ισοπαλίες).
\r\n
\r\n«Γνωρίζουμε τι έχουμε περάσει και πόση δουλειά έχουμε κάνει τα τελευταία 5 χρόνια για να βρισκόμαστε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπάγερν είναι σχεδόν ανίκητη, αλλά αξίζουμε να παίξουμε με την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Και αντί να ψάχνουμε να βρούμε τα αδύνατα σημεία της αντιπάλου μας, είναι προτιμότερο να εστιάσουμε στα δικά μας δυνατά και να προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε» δήλωσε ο Σιμόνε Ιντζάγκι.

\r\n Αγωνιστικά νέα:

Νέα πρόσωπα στην ευρωπαϊκή λίστα ο νεοαποκτηθείς στόπερ Μουσάκιο και ο χαφ και αρχηγός Λούλιτς. Εκτός αυτής ο τραυματίας στόπερ Λουίζ Φελίπε. Τραυματίας ο στόπερ Ράντου. Επιστρέφουν ο γκολκίπερ Στρακόσα, ο μπακ-χαφ Λάτζαρι και ο στόπερ Χουντ. Με το κλασικό 3-5-2 οι γηπεδούχοι με τους Ιμόμπιλε και Κορέα επιθετικό δίδυμο.

\r\nΡεπορτάζ:

Αποχώρησε ηττημένη με 2-1 από τη Φρανκφούρτη στην προηγούμενη αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Επιεικώς έμπαζε στο πρώτο 45λεπτο, αδυνατούσε να κρατήσει την μπάλα στα χαφ και δίκαια βρέθηκε να χάνει με 2-0. Κυριάρχησε στο δεύτερο 45λεπτο και είχε φάσεις προκειμένου να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

\r\n\r\n

\r\n\r\n


\r\n
\r\nΗ ομάδα του Χάνζι Φλικ έμεινε για δεύτερο παιχνίδι δίχως νίκη (0-1-1) στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής την βρήκε σταθερά πρώτη στην βαθμολογία, με λιγότερο «αέρα» μόλις δύο βαθμών από την δεύτερη της βαθμολογίας Λειψία. 
\r\n
\r\nΟι ατέλειες του ρόστερ της είναι γνωστές και έχουν επισημανθεί. Ο Σαρ είναι αποτυχημένη μεταγραφή, συνεπώς μπακ απ του Παβάρ στην θέση του δεξιού μπακ δεν υπάρχει. Ο Ζίλε εκτέθηκε από τον Κόστιτς στη Φρανκφούρτη διότι ο άνθρωπος δεν είναι δεξιός μπακ και ο Κίμιχ που την έχει την θέση είναι απαραίτητος στα χαφ.
\r\n
\r\nΕπίσης, το πείραμα με τον Τσουπό-Μοτίνγκ σε ρόλο αντί-Μίλερ απέτυχε. Πέρσι το ρόστερ διέθετε τον Κοουτίνιο για τέτοιον ρόλο, φέτος δεν τον διαθέτει. Προσθέστε και τον Ρόκα που ουδεμία ουσιαστική βοήθεια έχει προσφέρει στα χαφ, ούτε στο ελάχιστο πλησιάζει τη συνεισφορά που είχε ο Τιάγκο.
\r\n
\r\nΕτσι, πρακτικά δίχως πετυχημένη ενίσχυση το περασμένο καλοκαίρι, η Μπάγερν είναι υποχρεωμένη να αντιμετωπίζει απώλειες σε παιχνίδια που κάποιοι βασικοί θα λείπουν και τα πειράματά της δεν θα αποδίδουν. Προφανώς και ευθύνεται και ο Φλικ για αυτά. Ο Μουσιάλα για παράδειγμα σε ρόλο αντί-Μίλερ φαντάζει πιο λογική επιλογή, αλλά δεν την είδαμε. 

\r\n\r\n

 

\r\n Αγωνιστικά νέα:

Είναι αμφίβολος ο συχνά βασικός κεντρικός αμυντικός και ενίοτε δεξιός μπακ Ζίλε (15/1). Αν δεν τα καταφέρει ο βασικός αμυντικός χαφ Κίμιχ θα καλύψει το πόστο και ένας εκ των Μουσιάλα, Τσουπό-Μοτίνγκ θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα ώστε να γυρίσει ο Γκορέτσκα στα αμυντικά χαφ. Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνουν ο ενίοτε βασικός χαφ Τολισό (14/1), ο αναπληρωματικός αριστερός μεσοεπιθετικός Ντάγκλας Κόστα (11/1) και ο βασικός δεξιός μπακ Παβάρ (15/0), τρίτο ο βασικός μεσοεπιθετικός Γκνάμπρι (18/5), τέταρτο ο βασικός μεσοεπιθετικός Μίλερ (20/10), έβδομο ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Νίμπελ (0/0), εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζει ο αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός Νιανζού (1/0). 

\r\n","description":"ΛΑΤΣΙΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ| Προγνωστικά | Αναλύσεις | Αποδόσεις | Φόρμα | Στατιστικά | Βαθμολογία | Προϊστορία","alternativeHeadline":"ΛΑΤΣΙΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ (2021-02-23) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ","datePublished":"2021-02-22T16:44:06+02:00","dateModified":"2021-02-22T16:44:06+02:00","genre":"CHL","keywords":"ανάλυση αγώνα, προγνωστικό, πρωτάθλημα","about":{"@type":"SportsEvent","name":"ΛΑΤΣΙΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ","startDate":"2021-02-23T22:00:00+03:00","endDate":"2021-02-23T00:00+03:00","sport":"Ποδόσφαιρο","url":"https://www.kingbet.net/prognostika/dyo-xronia-aittiti-i-mpagern/","eventAttendanceMode":"http://schema.org/OfflineEventAttendanceMode","eventStatus":"http://schema.org/EventScheduled","homeTeam":{"@type":"SportsTeam","name":"ΛΑΤΣΙΟ"},"awayTeam":{"@type":"SportsTeam","name":"ΜΠΑΓΕΡΝ"},"competitor":[{"@type":"SportsTeam","name":"ΛΑΤΣΙΟ"},{"@type":"SportsTeam","name":"ΜΠΑΓΕΡΝ"}],"location":{"@type":"Place","name":"ΟΛΙΜΠΙΚΟ (70.634), ΡΩΜΗ","address":{"@type":"PostalAddress","name":"ΟΛΙΜΠΙΚΟ (70.634), ΡΩΜΗ"}}}}
Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
Ανάλυση Αγώνα
ΟΛΙΜΠΙΚΟ (70.634), ΡΩΜΗ
Cosmote Sport 2
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Εκτίμηση
analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip